2008/09/24

feldgraus femma

FELDGRAUS FEMMA Alltså, visst var vi alla egentligen förberedda på precis det som skulle ske? Ljungskile skulle maska från minut ett, Ljungskile skulle inte göra några offensiva utflykter förutom vid inkast och hörnor, och Ljungskile skulle gå ut för att spela 0–0. Och naturligtvis visste vi väl att Blåvitt inte skulle lyckas göra något för att får Ljungskile att ändra taktik. Kombinerat med att vi säkrat vår plats i Europa inför nästa säsong vete fan om jag ens orkar bry mig om att vi inte lyckades peta in en boll på dem. Nu är det tre hemmamatcher kvar på ödsliga Ullevi, och jag bryr mig faktiskt inte om hur matcherna slutar, bara att de spelas och glöms. Som dagens match.

Ljungskile SK hemma
5 poäng: Kim Christensen - Gör ett par räddningar och håller nollan för fjärde matchen i rad. I brist på annat räcker det gott till femman.
3 poäng: Ragnar Sigurdsson - Tendenser till att vara tillbaka i fin gammal 2007-form, vilket uppskattas. Synd att det kommer aldeles för sent för att göra någon reell skillnad.
2 poäng: Tobias Hysén - Två-tre-fyra finfina aktioner i första halvlek där han susar förbi sin försvarare, lyckas tyvärr inte följa upp detta i andra halvlek.
1 poäng: Niclas Alexandersson - Stabil i dag och gör sin bästa match på ett bra tag, tycker jag. Men det märks att det inte riktigt är den gamla Alex.

Totalt efter 23 omgångar
1. Kim Christensen - 41 poäng
2. Ragnar Sigurdsson - 28 poäng
3. Tobias Hysén - 22 poäng
4. Robin Söder - 20 poäng
5. Gustav Svensson - 18 poäng
6. Pontus Wernbloom - 16 poäng
7. Mattias Bjärsmyr - 11 poäng
7. Sebastian Eriksson - 11 poäng
7. Niclas Alexandersson - 11 poäng
10. Adam Johansson - 10 poäng
11. Stefan Selakovic - 6 poäng
12. Killen i halvtid - 5 poäng
12. Jonas Wallerstedt - 5 poäng
14. Hjalmar Jonsson - 4 poäng
14. Erik Lund - 4 poäng
16. Klacken - 3 poäng
16. Thomas Olsson - 3 poäng
16. Publiksiffran - 3 poäng
16. Martin Smedberg - 3 poäng
20. Daniel Alexandersson - 1 poäng
20. Nicklas Carlsson - 1 poäng
20. Jakob Johansson - 1 poäng

8 kommentarer:

  1. Rehn/Olsson får fan sluta labborera med uppställningen nu. Ena stunden e Tobbe ytterback andra yttermittfält för att i den tredje stunden bli forward. Sella får speltid som yttermitt medans tobbe e forwad? Adam går in som yttermitt för att ge Lund chansen som ytterback? Pontus blir återigen mittfältare medans Walle får sitta på bänken? För helvete ge spelarna lite trygghet... Så här har det sett ut hela denna säsongen!

    SvaraRadera
  2. Vi har fortfarande guldchans! Vi har fortfarande guldchans! Vi har fortfarande guldchans! Vi har fo...äh... jo... snälla... 1 p mot LSK... STARKT!

    SvaraRadera
  3. Vi måste börja slå fler höga långbollar!

    SvaraRadera
  4. Fyfan vad deppig jag blev igår..Vad fan är detta för skit! Skämmigt!

    SvaraRadera
  5. "Niclas Alexandersson - Stabil i dag och gör sin bästa match på ett bra tag, tycker jag. Men det märks att det inte riktigt är den gamla Alex."

    Det är väl precis vad det är, den gamle Alex?

    SvaraRadera
  6. finns den någon anledning till att det endast fyra spelare i feltfraus femma?

    SvaraRadera
  7. anonym 10:58/ Det syftar på fempoängaren som delas ut, inte på antalet spelare.

    SvaraRadera
  8. Tycker att killen i halvtid borde fått åtminstone en poäng. Okej, han nådde inte förstaplatsen men det var ruggigt nära. Mycket bättre an han i halmstadmatchen som tog en halvtimme på sig med burgaren.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.