2008/09/21

Den stora cupfinalens dag är här

SMÅTT & GÔTT Idag är det cupfinal. Visst känns det hett att spela om en pokal? Jag var på Ullevi och såg Blåvitt i cupfinal mot AIK för en handfull år sedan. Vi förlorade. Jag var på Råsunda och såg Blåvitt i en cupfinal mot Djurgården ett par år senade. Vi förlorade igen. Förra året var jag i Kalmar och såg Blåvitt spela cupfinal mot samma kalsonglag vi möter i år. Vi förlorade naturligtvis då med. I år stannar jag på hemmaplan i Göteborg istället. Nu ska ni nog fan få se att de får och vinner bara för det. Så därmed tar jag helt och hållet på mig segern idag. Om det nu blir en sådan.

Håkan Mild, maila mig för att lämna över min rättmätiga cupmedalj senare i nästa vecka. Jag tar gärna den metallklump som blev kvar av Ragnars silver från i fiol om årets guldmedaljer inte räcker till...
______________________________________

_____________________________________
Ni som inte är på väg till eller redan i Kalmar är väl medvetna om att TV4 sänder Svenska Cupfinalen idag. Direkt. På tv. Helt sjukt.
_____________________________________
Jag pratade med klubbens ordförande Anders Almgren igår kväll. Han var lite irriterad över att jag enligt honom fått det att framstå som att Änglarna driver en linje där lösbiljettköpare ska gå före årskortsinnehavare. Han försäkrade att det inte är så och jag försäkrade för honom att det inte var min avsikt att få det att framstå som att så var fallet. Så nu vet ni det för tydlighetens skull.
______________________________________
Slutligen är det lite kul med alla de här Gratisprylsiterna som dyker upp där folk genom att värva sina polare får gratis prylar. Exempelvis GratisGenerationen där man genom att bli medlem på ett par dagar kan bland annat få ett presentkort på 500 kronor på MQ och på en halvtimma få sig en Ipod - helt gratis- bara man bjuder med lite av sina vänner och genomför några enkla "uppdrag".

En klart intressant sida för den som vill få lite gratis prylar och tror sig klara av att se lite reklam från olika företag...

9 kommentarer:

  1. Måste säga bra skrivet, och ja känner detsamma. Ja va på finalen förra året och nu när ja stannar hemma så tror ja fanimej vi tar det. Ja hoppas vi tar det så in i helvete i annat fall.

    Kalmarhororna ska fan inte få dubbeln (om de nu ens tar allsvenskan med oss upp i röven). Ska de vinna allsvenskan så får dem bara vinna Allsvenskan, vi ska skjuta inte så många bollar bakom Wastå idag att han kommer få panik och springa till ICA och köpa Viktväktarna mat åt sin övergödda fru.

    SvaraRadera
  2. "Gratis Generationen"? Vad i hela helv ...

    SvaraRadera
  3. alltså jag har riktigt svårt att få upp någon entusiasm över den här matchen. tyvärr.

    SvaraRadera
  4. Smart där frankie att lägga in en länk så att du får massa jävla poäng och gratisskit på den sidan. Trodde detta var en fotbollsblogg och inte nån jävla reklam för att du ska grupprunka till en gratis ipod.

    Lågt.

    SvaraRadera
  5. Bra skrivet, håller med Anders föresten. Snabbt läst kan man faktiskt tolka din text som om det var Änglarnas ståndpunkt. Bra med upprättelse! ;D

    SvaraRadera
  6. anonym 12:09/ Det ryktas att det kommer finnas en Ipod till utlottning på Baraben snart... (tänk längre än näsan räcker)

    SvaraRadera
  7. anonym 12:09/ Nej den här bloggen handlar om jordnötssmör och leverpastej. Har du inte förstått det?

    SvaraRadera
  8. Tack för segern :) så otroligt gött :) <3

    SvaraRadera
  9. Hahahahah så blev de guld oxå :D Fyfan va klockrent..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.