2008/08/28

Jesper "Buhu buhu" Blomqvist hycklar vidare

JESPER-GATE Idag gråter Jesper Blomqvist ut för GT:s Lasse Bexbo. Han säger bland annat att orsaken till att han valde Djurgården och inte Blåvitt när han återvände från proffslivet är att hamnade i konflikt med Blåvitts dåvarande ledning. En konflikt om detaljer i hans försäljning som ska ha skakat om honom ända till idag:

- Jag tog mycket illa vid mig. Blev ledsen och besviken över hur de behandlade mig. Det gör ont än idag när jag pratar om det. Jag kände mig kränkt. Min skilsmässa från Blåvitt blev därför riktigt tråkig.

Men då kan man ju fråga sig hur det kommer att Jesper "Judas" Blomqvist valde att återvända gång på gång till Göteborg och Kamratgården under sin fleråriga skadeperiod? Varför var det ok att utnyttja Blåvitts rehabprogram och Blåvitts stjärnläkare Leif Swärd när Jesper samtidigt hävdar att han hade tagit mycket illa vid sig av IFK:s agerande och desutom kände sig så kränkt att det gör ont att prata om det än idag?

Jesper Blomqvist ljuger. Det är den enda logiska förklaringen, om han nu inte skulle visa sig vara schizofren. Någon som är djupt kränkt och tagit så illa vid sig att han tio år senare får ont av att prata om det skulle aldrig ägna flertalet sejourer av rehab och träning hos den förening som skadat honom så. Djupt beklagligt att DVMFT beter sig så här.
______________________________________
Basel slog Victoria Setubal i tredje rundan av Champions League kvalet. Men segern var hårfin. I 88:e minuten dömdes ett portugisiskt mål bort för offside. Men bilder på situationen visar att offsiden var helt felaktig.

Efter domarinsatsen under slutet av Basel-Blåvitt kan vi bara undra:
vad är marknadsvärdet på att köpa en domare nu för tiden?

38 kommentarer:

  1. Eller så ljuger GT?.
    Kvällspressen.. *sigh*

    SvaraRadera
  2. Roffe: Inte en chans. Hör du inte hur orimligt det låter?

    SvaraRadera
  3. http://www.fotbollsexpressen.se/Allsvenskan/1.1280491/forre-ifk-basen-tillbakavisar-anklagelserna-finns-inget-som-stammer

    SvaraRadera
  4. jävla Basel hatar verkligen dom, kan inte spela fotboll, dom mytar domaren.

    SvaraRadera
  5. Hata Basel och Judas!

    SvaraRadera
  6. Jag upprepar tidigare kommentar, fast riktad mot annan person:

    anonym 11.56: Inte en chans. Hör du inte hur orimligt det låter?

    SvaraRadera
  7. Jag gillar Jeppe. Man har rätt att spela där man vill. Att mordhota någon för att han spelar i ett annat lag är bara så fel. Helt sjukt.

    SvaraRadera
  8. senaste anonym:
    Självklart är det fel att mordhota. Men han är en äcklig jävla judas. Ville han inte gå till IFK kunde han iaf valt något annat lag, inget av Stockholmspacken. Nej, en jävla Judas är vad han är!

    SvaraRadera
  9. Jag tycker det är mest pinsamt att Lars Bexbo inte har koll nog att fråga killen om hans rehabtränande på Kamratgården.

    Om det hade visat sig att han betalat rehaben ur egen fick och att Jesper reagerade på samma sätt som då Källström, Shaaban och Isaksson lämnade DIf..

    Ja, då får blåvitt nog skylla sig själva. Men det gäller först om Jesper uttalar sig om rehaben, misstänker faktiskt att blåvitt bjöd på den.

    SvaraRadera
  10. Judas ska alltid vara orolig när han besäker Göteborg. :)

    SvaraRadera
  11. roffe- vadå eller så ljuger GT. tror du GT hittar på att Jesper säger det han säger? Är du idiot eller låtsas du?

    SvaraRadera
  12. Äckliga jävla Basel. Vi startar ett samarbete med Setubal och hatar Basel, tycker jag.

    SvaraRadera
  13. nog trolgit att GT hittar på det han säger. då skulle jesper gråta ut i aftobladet minuterna efter att artikeln kom ut.

    SvaraRadera
  14. Basels avancemang luktar mutor lång väg.

    Jeppe luktar också illa. Synd att vi inte får komma ihåg honom för hans fina insatser på planen. Han kunde varit hjälte!

    SvaraRadera
  15. Den jävla bitchen i basel som mutat (sugit av) all domare el liknande. Usch.

    Jesper = Judas!

    SvaraRadera
  16. Judas flaxar bland molnen med öronen..Wernblom!!! Gé han ett ordentlig smäll från mig

    SvaraRadera
  17. Såg Jespers mål borta mot Helsingborg live när målvakten var uppe på läktaren och köpte korv. Jag förlåter honom, han gjorde ju ändå en del sköna matcher i den blåvita tröjan. I slutändan så är det ju bara han själv som har förlorat på hela den här historian. Han hade ju kunnat bli en ikon i Göteborg om han visat lite klubbkänsla...

    SvaraRadera
  18. Jesper kommer alltid att vara en "person non grata" i Goteeborg. Dock far man inte glomma hans insatser innan han borjade raka benen och flyttade till Stockholm. Tryck till honom idag, en gang for alltid!

    SvaraRadera
  19. Rehabben kanske var en hämd? Han mådde dåligt efter Blåvitts behandling och tänkte "Dom skall fan få, jag skall utnyttja hela deras stab av medicinskt expertis, rehab-möjligheter och allt annat runt KG, sedan blåser jag dom som fan när jag återvänder hem.". Rätt lyckat resultat.

    SvaraRadera
  20. Svagt Jesper mycket svagt. Du har allt att tacka Blåvitt för, Precis allt. Annars hade du fortfarande sprungit omkring i en för stor tröja o dragit i ärmarna uppe i Tavelsjö.

    SvaraRadera
  21. Nu var väl iofs Jeppe en stor talang, så hade inte vi värvat honom så hade han hamnat i en annan allsvensk föreing.

    SvaraRadera
  22. Jesper var en fantastisk spelare som gjorde mycket gott för IFK och var älskad av fansen. Känns tråkigt att höra om den här soppan. Båda parter står på sig. Undrar hur "sanningen" ser ut?

    SvaraRadera
  23. Jaha, nu skulle vi alltså med stor sannolikhet vara i Champions League om inte domarna var sjuka i huvet. Tack FIFA för era underbara medeltidsreger som förbjuder att man kan använda sig av kameror vid viktiga beslut.

    SvaraRadera
  24. det jeppe gjorde är oförlåtligt, han ska känna sig hotad och ÄR en riktig judas

    SvaraRadera
  25. Basel är ju judar, klart som fan de har mutat sig vidare. Hur skulle ett sånt smutsigt jävla skitlag annars nå framgång? Hatar numera Basel mer än GAIS. AIK är de dock inte i närheten av.

    SvaraRadera
  26. En tillfällighet att Uefas hemland är samma som Basels??

    SvaraRadera
  27. dommarn e mutad!!

    SvaraRadera
  28. Jesper e en sån djävla pajas. Kommer till blåvitt under hela sin skadeperiod, tränar med laget osv...och nu lipar han IGEN och säger att han blev blåst blablabla...

    Största idioten som någonsin har dragit på sig den blåvita tröjan.

    Kunde blivit en legend...blev ett äckligt djävla svin.

    /D-Day

    SvaraRadera
  29. Inte att förglömma att Jesper faktiskt förlängde sitt kontrakt innan han gick till Milan så att han inte skulle gå som Bossman och att IFK skulle få stålar för honom.

    Basel har världens flyt i CL, relativ lätt grupp fick de också

    SvaraRadera
  30. I Schweiz har de gott om pengar; att muta domaren borde således inte vara något stort problem.

    SvaraRadera
  31. Anonym 17:19.

    Flytta till Östeuropa din 30-talsromantiker. Här är det 2008.

    SvaraRadera
  32. mattep74:

    Vilken Jesper pratar du om? Milanförsäljningen var klar innan Bosman slog igenom.

    Inte försöka ljuga ihop något som lindrar Jespers agerande tack.

    SvaraRadera
  33. Vad står DVMFT för?

    SvaraRadera
  34. DVMFT = Den Vedervärdige Mannen Från Tavelsjö

    SvaraRadera
  35. Jesper säger en sak och tidningen skriver en annan.

    Allt för att få till lite låtsashets.

    SvaraRadera
  36. Anonym: 29/8/08 10:19

    Bosmandomen gick igenom december 1995. Jesper flyttade till Milan 1996.

    SvaraRadera
  37. Är det inte dags att förlåta Jesper nu? Det verkar väl inte vara så smart det han gjorde i samband med övergången till Djurgården, men så är han väl inte så jävla klipsk heller. Även om vi supportrar gärna vill se oss som en viktig del i våra lags framgångar, så har och kommer ingen av oss att göra lika mycket för blåvitt som Jesper har gjort. Lite ödmjukhet och tacksamhet är faktiskt på sin plats ibland.

    SvaraRadera
  38. Två fotbollsbloggar som håller mycket hög klass!

    http://www.fotbollive.se/blogg17.php?bloggid=5
    http://www.fotbollive.se/blogg17.php?bloggid=7

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.