2008/05/26

Reserven stjäl showen ikväll?

LANDSKAMP Kennedy Bakircioglü startar i kvällens match mot Slovenien på Ullevi. Det är föga förvånande då flera större stjärnor redan på förhand fått meddelande om att de vilar sig i form för kommande uppdrag. Men nu presenteras även en chans för Ajax ytter att slå sig in i laget, för i ett rejält skadedrabbat landslag är det ingen högoddsare att minst en av reserverna på "hemmaplan" lär få chansen i EM-truppen.

En bra insats av Kennedy i kvällens match lär vara nyckeln till attknipa en av dessa platser. Linderoth gjorde sin första bollträning bara för någon dag sedan, Alexandersson har gått skadad en längre period och Ljungberg har ständiga skadeproblem. Så det är knappast bara på anfallsplatserna som det finns ett skadebekymmer, men samtidigt flera bra spelare på gränsen till truppen. Kennedy är en av dessa. Ikväll kan kan bli matchens man. Eller spela bort sig helt från sin lilla EM-chans.

Publiksiffran ikväll lär bli ett fiasko ikväll.
Zlatan sitter ju på läktaren.

7 kommentarer:

  1. fy fan va ointressant.... zzzzzzzzzz

    SvaraRadera
  2. Inte mycket rätt där haha

    SvaraRadera
  3. 21000 var det la?
    Ganska hyfsat för en B-match...

    SvaraRadera
  4. Kennedy får ingen permanent..

    SvaraRadera
  5. Det absolut sämsta med gårdagen var Kennedys frisyr Ta dig samman för helvete och raka av skiten. Det ser ludermässigt ut!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.