2008/05/25

Håkan Mild håller låda på Gotebar imorgon!

LANDSKAMP På måndag drar EM-äventyret igång på allvar när Sverige träningsspelar på Ullevi. Inför matchen arrangerar svenska supporterklubben Camp Sweden en upptaktsträff på Supporterklubben Änglarnas stambar "Gotebar" (f.d. Harrys) klockan 16:00 där Ingo Söderlund, ordförande Camp Sweden samt Jessica Twedmark, ansvarig för samlingarna inför match deltar. Utöver Camp Swedens supportersamling och representanter kommer evenemanget gästas av förre Blåvittbacken Pontus Kåmark, Blåvitts sportchef Håkan Mild, Aftonbladets Jennifer Wegerup och tidigare Öis-tränaren Zoran Lukic.
__________________________________
Imorgon kommer Zlatan Ibrahimovic till Göteborg. Knäskadad eller ej så är hans närvaro en liten påminnelse om krogskandalen när Ibra, Mellberg och "Chippen" bröt mot lagets utegångsförbud och stack ner till Park Lane för lite lätt party. Det påminner oss om konflikten mellan Mellberg-gruppen och Ljungberg-gruppen inom landslaget, det påminner oss om hur Zlatan faktiskt är större än övriga landslaget och med all sannolikhet kommer skapa lite kaos på något vis under EM. Är Zlatan med? Är han skadad? Kommer han spela ännu ett mästerskap halvskadad? Frågorna är i vanlig ordning fler än svaren när det kommer till vår enda superstjärna...
_________________________________________
Patrick Ekwall laddar upp på eget vis inför EM:
"Men en sak ska jag berätta om. När vi åkte till Cypern var Patrik Ekwall (tv4 sportmänniskan) med på planet med sin dotter. Förutom att man fick stå ut med hans fula nylle vid poolen så fick man stå ut med att sitta breve honom på flyget hem i fyra timmar också.

Grejen var nämligen att M och jag satt på ett par platser och så kommer flygvärdinnan och säger: "Oooj då, det har visst blivit något fel med platserna så jag måste be er att flytta. Vi kan bjuda er på ngt att dricka för besväret". Bullshit tänkte vi och hoppsan vad rätt vi hade. Så kom Patrik och satte sig breve mig och förklarade att han hade bett att få byta plats för att han satt breve en fyllkärring.
Till råga på allt fick han allt han beställde på planet helt gratis medan vi inte ens fick drycken flygvärdinnan skulle bjuda på.

Han är är faan mindre känd än alla andra B kändisar i hela Sverige.
Tönt gubbe."
_________________________________________
Göteborg är en av fyra städer som är med och arrangerar U21-EM nästa sommar, tillsammans med Helsingborg, Norrköping och Pinchoccio. Detta på den nya, ännu inte färdigbyggda arenan på Gamla Ullevis tomt. Men för att storebror Ullevi inte ska känna sig ensamt så börjar det nu snackas om att bygga ut även den stora arenan och att använda ett EM-arrangemang som grundplåt för att finansiera detta.

Ullevi-chefen Anders Albertsson tror att Göteborgs Stad behöver ett arrangemang som EM i fotboll 2016 för att satsa på en ordentlig utbyggnad av arenan. En utbyggnad som behövs för att hålla Ullevi konkurrenskraftig mot nya nationalarenan som byggs i Stockholm och Parken i Köpenhamn.
- Konserterna är våra flaggskepp. Om Ullevi inte möter konkurrensen kommer de stora artisterna att välja en nybyggd och vädersäkrad arena i Stockholm. Det är självklart. Därför måste vi göra "gamla Bettan" mer attraktiv, både för artister och besökare genom att först och främst öka kapaciteten, men även fräscha upp serveringar och toaletter, säger Albertsson till GP.

11 kommentarer:

  1. har håkan spelat nåt em själv? var han med 2002? det var ju ett jävla floppmästerskap...

    1996 i england var ju inte sverige med och i 1992-laget var håkan inte med va?

    SvaraRadera
  2. 2000-menade jag såklart. lite matteproblem här...

    SvaraRadera
  3. Är girls of göteborg en del av denna bloggen nu?

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. http://sv.wikipedia.org/wiki/Sveriges_fotbolls
    landslag_i_EM_2000

    Han var med i truppen..men Mjällby prijoriterades..

    SvaraRadera
  6. Men oj vilken konstruktiv kritik av Patrik Ekvall från den särskrivande tjejen.

    Ekwall är ful.
    Ekwall får gratis sprit.
    Ekwall är inte tillräckligt känd(?) jämfört med andra B-kändisar.

    Oj vad bitter man kan vara;)


    Får tacka för den upplagda filmen ifrån 2007.

    SvaraRadera
  7. De får gärna rusta upp Nya Ullevi, så länge den används till allt annat än fotboll! Alternativt anpassa den till fotboll istället för friidrott.

    /Roffe

    SvaraRadera
  8. frågan är om de nånsin får tummen ur, känns som detta är tolfte vändan i "vi måste rusta upp ullevi" nu...

    SvaraRadera
  9. kostar det nåt att komma in på gotebar imorn???

    SvaraRadera
  10. japp håller med till fullo. men tycker ändå att Ullevi har hängt med bra hitills!
    och visst kommer det att behvas 08orna ska fanimej inte få all landslagsfotboll upp i sin lilla håla!
    skulle va coolt att man smälla upp en lika stor sektion över den högsta nuvarande o fräsha upp lite på dt så skulle allt vara biff.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.