2008/05/21

EURO2008 innebär fiasko och kris...

För England. Buhu, buhu, buhu.

10 kommentarer:

  1. såååå synd om england..buuh! ;D

    SvaraRadera
  2. Hahaha, rätt åt dem!

    SvaraRadera
  3. Synd att de inte är med. Det brukar alltid bli underhållande när de ser sig själva som favoriter till att ta hem alltihop för att de vann VM 1960 och så åker de ut i kvartsfinal på straffar.

    SvaraRadera
  4. This just demonstrates how pathetic football is that it can affect so many people, both financially and emotionally. I am glad that England will not play in Euro2008 and maybe the men will prioritise their families and do things that really matter instead. It is sad that people work harder when England win and i have seen men cry in England when they have lost. It is sad sad sad!!

    SvaraRadera
  5. Jag tycker mest synbd om Umbro. Verkligen.

    SvaraRadera
  6. Det beror på hur man ser saker å ting. Just på grund av engelsmännens attityd till deras egna fotbollkunskaper så är man glad att dom missade EM. Och det är väl en lustig grej, men ska man titta på det ur ett bredare perspektiv så är det ju en förlust på alla sätt.

    En match mot England är nog roligare att se 99% av tiden än en match mot Österrike.

    Ekonomin pratade dom ju om i filmen, så det behöver man inte säga så mycket om. Bortsett från att det är mycket pengar som dom förlorar liksom.

    SvaraRadera
  7. Anonym 21/5/08 10:56:

    Is it pathetic that football affect so many people?

    That´s the charm with football, it´s the only sport which affects people all over the world.



    And why are we speaking english?

    SvaraRadera
  8. Så går det när man kickar supersven! Han måste kommit i brallan av skadeglädje över detta.

    SvaraRadera
  9. Kul att engelsmännen får en reality check. England är väl nätt och jämnt topp 15 i världen nuförtiden. Trist däremot, att inte få se England in action. Säga vad man vill, men dom är kul att se i mästerskap, oavsett om dom förlorar eller vinner. Vem är egentligen intresserad av att se Österrike och Rumänien i sommar?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.