2008/04/09

Wernbloom ser gult ikväll

SMÅTT OCH GÔTT Ikväll spelar Pontus Wernbloom sin tredje Allsvenska match. Jag sätter 1 000 riksdaler på att Pontus Wernbloom får sitt tredje gula kort ikväll. Orsaken? En domare finns ju med på plan. Det verkar nämligen räcka för att Kungälssonen skall få se den gula faran viftas framför sig...

Någon som sätter mot?

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Vi som hade glädjen att se Liverpool krossa Arsenal igår (och dessutom har sympatierna hos Liverpool) måste kollektivt få chansen att samlas vid Götaplatsen och asgarva åt den här skruvade "artikeln" hos supermegafanshemsidan Svenskafans Arsenal-redaktion: "Domarskandal!" Roligaste kocko-inlägget på internet på ganska länge. Sicken match det blev dessutom, helt galen underhållning!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Ni som inte har en digitalbox men äger en internetuppkoppling kan för en gångs skull andas ut. Halmstads Bollklubb- IFK Göteborg verkar nämligen streamas via internet ikväll. Om det fungerar rent tekniskt är det bara att gratulera er som inte kan ta den dryga timmens bilresa söderut...

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Från Bajens införhets inför sin Gais-match (om samma lag):
"Men sedan kommer den grymma verkligheten tillbaka. Det kom en morgondag och så är ni tillbaka på era 3.005 tappra igen. Snacka om hjärtrytmkurva över er publiksiffra under säsongen. Fast det blev ett bra snitt förstås."
Avdelningen "patrask känner igen annat patrask"...

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Adam är på väg tillbaka, ge honom ett par veckor till så är han fit for fight. Hjalmar är på väg tillbaka, ge honom en dryg vecka så är även han fit for fight. Men efter storsegern mot mediokra ÖSK har nu duon Nicklas "Råttan" Carlsson och Sebastian Eriksson chansen att sno åt sig ytterbacksplatserna om så inte permanent i alla fall fram till EM-uppehållet. Konkurrensen ökar med tiden i backlinjen, något som självfallet är ett positivt "problem" för trion Stefan-Jonas-Teddy. Nu undrar vi bara vem av Bjärsa och Ragnar som blir såld först i sommar?

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Det här var en väldigt märklig grupp för före detta Blåvittreserven John Alvbåge att gå med i på communityt Facebook. Vad kommer härnäst, Pontus Wernbloom joinar "Wernbloom till AC Milan" och Rami Shaaban joinar "Shaaban to Cork City"?!?

17 kommentarer:

  1. ÄNGLARNA FISKEBÄCK drar nu ner till Halmstad!!! FORZA BLÅVITT

    SvaraRadera
  2. Hata sköteborg och dess patetiska publik. Framåt Elfborgs mäktiga eleganter!

    SvaraRadera
  3. Skaffa en egen supporterblogg din gödselvändare.

    SvaraRadera
  4. riks staler är inte värt nått nu typ..

    SvaraRadera
  5. Älska blåvitt!, men snacka fan inte skit om Arsenal dom ägde hela matchen igår men bögliverpool have väl lite tur.......

    SvaraRadera
  6. Arsenal hade propaganda mot Liverpool, typiskt att Flöjtfeldth skulle förstöra festen...

    SvaraRadera
  7. synd att det inte är sopcast

    SvaraRadera
  8. Vi blåvita som föredrar Gunners framför Pool känner alltför väl igen oss i frustrationen när man först blir blåst på en straff (som kunde varit avgörande till lagets fördel) i hemmamötet och sedan får en billig (och definitivt avgörande, till lagets nackdel) straff emot sig i returen. Lite som Blåvitt förr i tiden. Det ska dock sägas att vi (Blåvitt) haft rätt bra flyt med bedömningarna på sistone, bortsett från ellos hemma i höstas.

    Det roligaste idag är snubben på svenskafans som tycker att Arsenal spelar tråkig tjongfotboll, medan Liverpool spelar rolig fotboll. Har resten av Europa fel, när de instämmer i att ett Arsenal som trillar boll är något av de ruggigaste man kan se? När man tillintetgör ett (som vanligt) defensivt Milan, och rullar ut dom totalt över 2X90 minuter, då besitter man förmodligen mer än tillräcklig kreativitet OCH passningsskicklighet.

    Nog om det.

    Nu ska vi smiska HBK.

    Synd att inte Hjalle är med, han brukar ju trivas mot gnällisarna från söder.

    SvaraRadera
  9. nån som vet hur man får streamningen o funka? jag har laddat ner programmet och allt men när jag trycker på play händer inget

    SvaraRadera
  10. Klart det var domarskandal sett över två matcher. Kuyt river ner Hleb tre meter framför domarn och inget händer. Igår flaxade Babel lite med armarna och Flöjtfeldt förlorar omdömet. Pinsamt. Men ja, en enormt bra fotbollsmatch.

    SvaraRadera
  11. Bullshit, går inte att påstå att straffen igår skulle vara "skandal". Däremot är det en situation som är 50/50 att det skulle vara frispark istället precis utanför, men det är ju lätt att säga efter att ha fått femtioelva repriser uppspelade för sig...
    Illa att råttan blev skadad, vi tappar en dimension med alex på backen

    SvaraRadera
  12. Skrattade mig nästan harmynt när citron-wenger för femtielfte gången skyller en förlust på dommaren, gräset, luftfuktigheten.

    Själv har jag svårt för den typen av balettfotboll beroende på att den är värdelös mot ett taktiskt drivet lag som har resultatet i fokus. Vilket gårdagen bevisade.

    För övrigt så blir det tre p ikväll!

    SvaraRadera
  13. Arsenal är från Afrika.

    Liverpool är från England.

    Vilka spelar vackrast? Stundtals afrikanerna.

    Vilka är bäst? Liverpool.

    SvaraRadera
  14. 21:48

    Ha ha, är du dum eller blind?
    Det finns EN engelsman i Liverpool och det är Steven Geeerard.

    Det är inte konstigt att Engelska landslaget suger när 55% av spelarna i PL är utlänningar.

    SvaraRadera
  15. ciao, vet nån varför det inte funkar o streama när man har firefox? det står att firefox inte känner igen "sop". har jag för ig iaf.

    F.ö så behövdes självklart inte denna matchen streamas , men kan va gott o veta till serie A , Pl osv ..

    SvaraRadera
  16. Jamie Carragher, Peter "Långås" Cruch

    Där har du 2 engelsmän till i start11an från i förgår.

    "Ha ha, är du dum eller blind?" sa bill!

    SvaraRadera
  17. För er idioter, så är Arsenal det enda topplaget i england som fortfarande inte är köpt upp av någon pengakåt utlänning som inte bryr sig ett jota om fotboll. Sen har england bara dåliga talanger. Varför spela med skit när man kan spela utan skit.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.