2008/04/29

Kanal Glenn Highlights: Blåvitt - Sundsvall (1-0)

16 kommentarer:

  1. Lustigt att Ragnar på lite mer än ett år lärt sig prata nästan flytande Göteborgska/Svenska, en bedrift som vissa haft tiotal år på sig att upprepa men ändå inte lyckats med.

    SvaraRadera
  2. hehe ja, såg en intervju med dulee för ett tag sen, reportern och dulee kommunicerade på engelska. För övrigt är glenn som alltid lika go i kommentatorssitsen!

    SvaraRadera
  3. Ragge är himla söt asså.

    SvaraRadera
  4. Ragnar asså... första gången jag hörde honom prata, fyfan asså all kärlek till ragge!

    SvaraRadera
  5. Highlights? jojo. Visa en gubbe på sittplats som käkar korv i 10 sekunder så har du matchens intressantaste händelse.

    SvaraRadera
  6. Som vanligt klockrent for oss blavita i utlandet! Tack baraben!

    SvaraRadera
  7. Ni skulle tagit med situationen när Gustav Svensson vann ett motlägg och bollen träffade insidan stolpen.

    SvaraRadera
  8. "Ni skulle tagit med situationen när Gustav Svensson vann ett motlägg och bollen träffade insidan stolpen."

    Jag snabbspolade igenom matchen för att samla ihop klippen och missade det tyvärr. Kom på det för sent...

    SvaraRadera
  9. 3 Dagar kvar !



    Så skall det bli vid världens slut. Änglarna skall gå ut och skilja de onda från de rättfärdiga

    SvaraRadera
  10. Inte mycket att se...

    SvaraRadera
  11. Det klippet borde bara vara typ 3 sekunder långt.

    Den matchen kan ju varit sämsta sen Blåvitt-Veberöd.....

    SvaraRadera
  12. Åh Ragnar, du är som en rooooos!

    SvaraRadera
  13. Kommer ni streama matchen imorn?

    SvaraRadera
  14. fy fan, kollade på chelsea vs liverpool idag och sen på detta klippet med "highlights". Man undrar ju vad i helvete gubbarna gjorde under resten av matchen om detta var det mest underhållande som inträffade. Inse att ett svenskt lag ALDRIG kommer gå till Champions Leauge så länge det ser ut såhär.

    Utökningen av allsvenskan till 16 lag är en satsning som absolut motverkar de små chanser som svenska topplag faktiskt har. Hur ska IFK kunna bygga upp en publik och ett varumärke, spela attraktiv fotboll etc, om vi möter desruktiva skogshuggare två gånger i veckan?

    När IFK tvingas spela mot idiotlag som Sundsvall eller Ljungkile så framträder en fotbollens bakgård, för första gången helt sjukt uppenbar för mig. Detta är så långt ifrån internationell fotboll som man kan komma. 10 man i försvaret, inga intentioner till anfallsfotboll. Allsvenskan borde reducerats till 12 lag istället och sista laget borde få kvala istället för att bli direkt nerskickade i superettan, precis som hockeyn fungerar.

    Vi behöver separera de få lag i Sverige som har en liten chans att en dag spela stora matcher från dessa bondlag som endast tillför destruktiv sparka-och-spring fotboll. Fy fan, det är ju inte ens fotboll de spelar.

    Tycker fortfarande att CHampions League är överskattat, endast ett fåtal matcher blir intressanta och det är ett alldeles för kommersiellt spektakel.

    Å andra, sidan, när man ser en sån match som IFK - Sundsvall...
    Nej, det är inget charmigt... Det är fan fiasko att man betalar för att se skiten. Skulle hellre spela fotboll själv med polarna i vilken park som helst, vilken dag i veckan är att se IFK-Sundsvall en andra gång.

    Ett lag som varken har en riktig fotbollsplan eller en publik värd namnet samt inte har en ambition att ens spela fotboll (läs ljungkile) ska inte hålla till i första ligan.

    Spelarna kan väl knappast tjäna några pengar på att harva i ett skitlag som Ljungkile, säkerligen tjänar en någolunda produktiv hantverkare bättre än medellönen i Ljungkile? Så varför försöker dom inte spela ut och ha lite roligt? Lira lite? Herrejävlar vad jag hatar skitlag som "spelar efter resurserna". Det är bara i Sverige som sådana lag existerar, och förhoppningsvis inte i all evighet.

    Krav för att ha allsvensk status vore en publik på 8,000 i snitt, en arena en grön gräsplan och en viss budget att handla spelare för. Tacka fan för att inga pengar finns i svensk fotboll, för underhållningsvärdet i många matcher är under all kritik.

    SvaraRadera
  15. ludwig james:

    Grejen är ju att Blåvitt inte är så mycket bättre än Sundsvall, vilket tydligt visade sig i måndags.

    Vi tillhör också dem destruktiva skogshuggarna.

    SvaraRadera
  16. Ludwig James:

    Och hur har du tänkt dig att vi ska närma oss internationella lag med 12 lag och de ekonomiska förutsättningarna det ger?

    Ljungskile spelade efter resurser det finns många lag i andra ligor som gör det också. Att säga något annat tyder bara på okunnighet.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.