2008/03/12

Nicholas Cage i Reals VIP-lounge

FILMKLIPP Skådespelaren Nicholas Cage tog sig ända in i Real Madrids VIP sektion där han såg matchen med klubbledningen och fick en specialtryckt tröja och specialbehandling häromdagen. Enda problemet: mannen var inte Nicholas Cage utan en "lika som bär"-lookalike som lurade sig in under falsk flagg...

14 kommentarer:

  1. haha, klockrent!

    SvaraRadera
  2. hahahaha yeees :D

    SvaraRadera
  3. Real måste ha varit extremt intresserade av att få till en positiv nyhet efter debaclet mot Roma i och med att de inte lyckades se att han inte är ett dugg lik Cage....

    Pinsamt.

    (För övrigt är jag förvånad över att ingen ännu har fällt kommentaren "Jag trodde detta var en blåvittblogg". Det har ju gått flera timmar nu. Var är ni?)

    SvaraRadera
  4. Filmen borttagen. Här är den också: Fake Cage

    SvaraRadera
  5. Inte likt cage för fem öre, men riktigt roligt...

    SvaraRadera
  6. Reagerar dom inte på att han pratar med bruten engelska?

    SvaraRadera
  7. Jag trodde detta var en blåvit blogg?!

    Förstår inte det roliga i den här nyheten.

    SvaraRadera
  8. Det säger ju allt om den pajasföreningen!

    SvaraRadera
  9. Jag trodde detta var en blåvittblogg

    SvaraRadera
  10. Pratade med en arbetskamrat som är spanjor och tillika Real Madrid supporter och han tyckte det var skrämmande att inte presidenten gjorde en pudel och istället för att förneka det faktum att han blivit blåst, istället försöker få det till att han hela tiden visste om att det var en fejk... Detta trots att han dels tillverkade en egen matchtröja till "Cage" och dessutom gav Robinhos samt ett VIP-medlemskap i klubben. Haha. Fantastiskt roligt.

    SvaraRadera
  11. Nicolas Cage lookaliken har gjort samma sak på en inter match oxå för ett antal år sen

    SvaraRadera
  12. haha ruskigt kul! Man bara väntar på att Hugh Hefner dyker upp till en AIK match och poserar hand i hand med Milton hahaha.

    Måste ställa frågan... Var det verkligen Robbie Williams på kamratgården för ett par år sen, eller en look-alike som fick lira fotboll med Mild?

    SvaraRadera
  13. Vad har det här med blåvitt att göra?

    Roffe

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.