2007/12/10

Supporterfonden kör SMS-betalning, Payson & planerar 2008!

SUPPORTERFONDEN Förtom vanliga bankgåvor så finns det alternativa vägar för er fondhjältar som vill vara med och stödja Supporterfondens insamling till Blåvitt. Dels har fonden kört igång med SMS-betalning och även kreditkorts (Payson) gåvor!

Payson innebär att man kan betala med kreditkort direkt över internet, det är bara att följa instruktionerna när man klickar sig vidare från Bidragssidan på Supporterfonden.

SMS-Betalning går till som följer: SMS:a "fonden 30/40/50" till 72550. Välj belopp genom att skriva något utav 30, 40 eller 50. Viktigt att veta dock är att hela summan inte går till Supporterfonden. Av 30:- (14,63:-), 40:- (19,64:-), 50 (24,64:-) Fondens förtjänst inom parentes. Dessa bidrag kommer inte att redovisas enskilt utan kommer att redovisas som en egen post. En redovisning som redan påbörjats på "Fondhjältar"-sidan.

Exempelvis: Till- 72550, meddelande- fonden 50
Du kommer sedan att få ett bekräftelse-SMS.


Förutom dessa två direktbetalsätt för gåvor till Blåvitt så planerar vi just nu ett par nya vägar att nå ut med budskapet under 2008. Vi behöver även fler supportrar som vill hjälpa till att organisera och genomföra dessa plus att vi vill höra era egna tankar om hur vi kan förbättra arbetet, så hör av dig om du är intresserad av att hjälpa till!

Maila Supporterfonden om du vill delta eller hjälpa till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.