2007/10/01

Chelsea, Bayern München och Ajax vill ha Bärkroth!

BARABEN AVSLÖJAR I förra veckan berättade IFK Göteborgs Thomas Gertmo att Manchester United vill ha över Nicklas Bärkroth på provspel senare i höst. Idag kan BaraBen.com exklusivt avslöja listan på storlag som visat intresse för allsvenskans yngste spelare genom tiderna.

När IFK Göteborgs Thomas Gertmo avslöjade för Expressen och Aftonbladet att engelska mästarna Manchester United visat intresse för Bärkroth berättade han att flera andra européiska lag visat intresse. BaraBen.com har grävt fram den fullständiga listan på klubbar som rycker i Bärkroth. Det är en minst sagt imponerande samling klubbar som vill ha Bärkroth på provspel i sina respektive lag:

- Ajax Amsterdam
- Chelsea
- Bayern München
- Manchester City
- Manchester United

Med Manchester City som undantag är det några av de mäktigaste, rikaste och mest välmeriterade klubbarna i hela Europa som nu följer Bärkroths utveckling på nära håll. Samtliga nämnda klubbar har visat officiellt intresse för att få över Bärkroth till sig.

En av BaraBen.com:s källor berättar att IFK Göteborg bedömer Nicklas Bärkroth som en av de största bolltalanger som de någonsin haft inom sin ungdomsverksamhet. Därmed räknar man med en rejäl ekonomisk avkastning vid en framtida försäljning av Bärkroth. Nu återstår det bara att se om Manchester United vinner dragkampen om Nicklas redan i vinter, eller om IFK Göteborg får behålla supertalangenhonom ett tag till?
________________________________________________________
"AIK-supporters" vandaliserade Gais:arnas supporterbuss (efter matchen AIK-Gais på söndagskvällen) så alla Gais:are forslades tillbaks in på Råsunda och låstes inne i väntan på en ny buss. Gaisarna står dock förmodligen fortfarande på Råttsunda och väntar på nästa buss med tanke på deras omfattande erfarenhet av att åka med Västtrafik på bortamatcher under alla år i tvåan...
________________________________________________________
AB Volvo spärrade från och med den 14 September *.blogspot.com vilket gör att AB Volvo-anställda alltså får svårare att läsa BaraBen på jobbet. Vi kan dock tipsa om exempelvis Google IG + Google reader eller annan RSS-läsare. Släng in BaraBen:s RSS-feed i din läsare och följ även i fortsättningen uppdateringarna här på sidan. Adressen till BaraBen:s feed är: http://ifkgoteborg.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
På detta sätt går det alltså utmärkt att läsa BaraBen från Volvo även i fortsättningen.
________________________________________________________
BaraBen.com har hakat på hela Facebook-hysterin och skapat en BaraBen-grupp som går att finna via dess exotiska namn: "Baraben.com- blue and white football heaven". Gruppen har redan mer än 140 medlemmar and is growing fast as hell...

22 kommentarer:

  1. Den dag Bärkroth säljs så ska vi ha riktigt riktigt mycket cash!

    Men första steget måste vara att så igenom i blåvitt.

    SvaraRadera
  2. Stackars lille Nicklas. Förväntningarna på grabben börjar bli lätt orimliga.

    SvaraRadera
  3. Manchester Citys ungdomsakademi brukar väl kallas en av dom bästa i England?

    SvaraRadera
  4. e han verkligen en så stor talang???

    lr har allt det här bara byggts upp pga den rekord tidiga debuten.?

    SvaraRadera
  5. För fan, låt killen spela klart, om han farsa tycker han ska gå i skolan borde ju en transfer inte vara aktuell, inte utanför sverige i alla fall.

    SvaraRadera
  6. nollan: eller så byggde den stora talangen upp den rekordtidiga debuten?

    SvaraRadera
  7. kanske det mest underbyggda journalistiska mästerverk som publicerats här. bra jobbat.

    SvaraRadera
  8. Man City?

    Bara fixa ett byte, Nicklas mot Peters unge, så har vi målvaktsfrågan löst för 20 år framåt

    SvaraRadera
  9. En så ung spelare brukar ju inte gå för direkta stora summor. Så vi får nog behålla honom, utveckla honom och sen sälja! :D

    /johannes11

    SvaraRadera
  10. Hoppas han får sätta några baljor i blåvitt först, så han hinner få ett hjärta för klubben.

    Fast han kommer nog säljas före han fått ta mer än en bänkplats tyvärr...

    /Roffe

    SvaraRadera
  11. Behåll! Va fan, killen ska vara kvar i minst tre år till i blåvitt.

    SvaraRadera
  12. Jag har för mig att eftersom han är 15 (under 17) så är han inte kontrakterad alltså under kontrakt och kan gå när som helst typ. De som skaffar honom behöver bara betala utbildningskostnade som blåvitt lagt ner på honom, typ några tiotusen kronor.

    Det var ju så Liverpool tog både Adjarevic från Falkenberg och Kacanklic från HeIF.

    SvaraRadera
  13. Nu är det upplagt för GULD.

    Vi KROSSADE Brommabögarna och har nu bättre målskillnad än något annan lag i Allsvenskan.

    Nu kan ingenting stoppa oss, ledning med tre poäng, överlägsen målskillnad och seriens klart bästa uppställning.

    Lägg därtill Plastgräset som lurar motståndarna och ett köttmursförsvar som inget lag klarar av att bryta igenom.

    Vår ensamme anfallare gör mål i varje match och eftersom vi inte släpper in något så vinner vi Allsvenskan.

    ELSFBORG tar GULD

    SvaraRadera
  14. skriva cmd i kör, sedan "Ping www.baraben.com" och ansluta till ip:et man får via webläsaren borde även det funka :)

    SvaraRadera
  15. Haha, den om gajs var inte dålig!

    SvaraRadera
  16. "Jag har för mig att eftersom han är 15 (under 17) så är han inte kontrakterad alltså under kontrakt och kan gå när som helst typ."

    var det inte en nyhet i vintras när blåvitt skrev kontrakt med honom, för att han var den yngste spelaren någonsin (14 år då) man kontrakterat?
    isf borde han ju, rent logiskt, fortfarande ha kontrakt.

    SvaraRadera
  17. jag hittar inte eran barabengrupp på facebook...?

    SvaraRadera
  18. Anonym 1/10/07 09:55

    Tror det är lite mer avancerat än så. Inte ens säkert att man kan suga ner RSSen utan alltså kanske tvingas använda en extern läsare som Google Reader (vilket f.ö funkar skitbra!)

    SvaraRadera
  19. Inte vet jag vad man ska göra på Volvo, men borde inte de som är där faktiskt typ jobba på sin arbetstid och inte besöka Baraben och andra bloggar. Men men, kanske bara jag som är gammalmodig:D:D:D:D:D:D

    SvaraRadera
  20. "Tror det är lite mer avancerat än så. Inte ens säkert att man kan suga ner RSSen utan alltså kanske tvingas använda en extern läsare som Google Reader (vilket f.ö funkar skitbra!)"

    beror väll på om dem varit lata eller inte, de flesta sånna dära spärrar så funkar det att göra som jag sa (med andra ord 99% av alla skolor, och jobb som inte har riktigt duktiga it-tekniker), och även om dem är duktiga så orkar dem inte bry sig om det iaf :P

    SvaraRadera
  21. Kunde faktiskt läsa baraben på Volvo idag, men inte kommentarerna.

    SvaraRadera
  22. När Chelsea var intresserade av Dejan Doslic i Värmbol som då spelade i div 3 (han gick sen till Degerfors) så snackades det om i runda slängar 250 000 i ersättning. Dejan var då 16 år.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.