2007/09/27

LM4-marschen mot Gais


Ett tips: spana in BaraBen.com:s egna
mister Bean cirka 16:30 in i klippet...

21 kommentarer:

  1. Marschen var ett riktigt bra initiativ och var rätt schysst.

    Men den hade dels lite för bråttom iväg, vi var ett gäng som dök upp 18.08 (kollade klockan) vid Valand och då hade tåget redan hunnit halvvägs över Heden.

    Dels blev det jävla mycket Hata Gais. Har folk fortfarande inte fattat hur pinsam den ramsan är? Gaisarna skrattar åt oss och vi är många blåvita som skäms. Självklart kan vi och ska vi driva med skinnvästarna, men med lite mer finess.

    SvaraRadera
  2. Hata hata hata hata hata. Jag var på vippen att gå med där, nu är jag jävligt glad att jag inte gjorde det.

    SvaraRadera
  3. Ett sånt jäääävla pack.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Grym marsch...Hata eller ej!!
    Man sluter upp och promenerar så är det!!

    Vill man inte hata så sjunger man inte med utan försöker dra igång något annat, det sjungs mycket annat som jag är stolt över i dagens klack!!

    P.s man tittar framåt när man går...hehe

    SvaraRadera
  6. cabrón:

    Att säga att marschen startade vid Valand är dessutom att ta i, snarare utanför Harrys...

    SvaraRadera
  7. Riktigt fint detta. Bör göras fler gånger... men sluta sjunga grekramsan så jävla fort. härebästalagetifrånkustenvackrastad. Nej, lugna! Ledsen att säga det, men lyssna på gnaget.

    SvaraRadera
  8. Som vanligt finns det en del viktigpettrar som hatar allt som alla olika ultras, kat c, baraben osv står bakom. samma jävla lipkärringar som sitter och fördömer allt som våra supportrar gör är oftast de som sitter hemma framför teven och "följer" blåvitt.

    SvaraRadera
  9. Kan någon förklara för en som inte förstår. Vad är det exakta syftet med att köra "Hata Gais"-skriket? Att förnedra gais eller er själva?

    SvaraRadera
  10. 11:37, om du tänker efter riktigt ordentligt, så att det nästan gör ont, vad tror du själv då?

    SvaraRadera
  11. detta var bland det finaste jag sett på riktigt länge. man ryser ju över hela kroppen. EN FÖR ALLA, ALLA FÖR BLÅVITT!

    SvaraRadera
  12. Jag är rätt nöjd med att jag nuförtiden har börjat intressera mig mer för själva fotbollen än för klackverksamheten. Jag ser inte längre något nöje i att stå och skrika hata gais, eller att behöva sammanblandas med diverse interngruffande problembarn.

    Nej, nuförtiden koncentrerar jag mig på vad blåvitt håller på med på plan.

    SvaraRadera
  13. Det handlar inte om att vara en viktigpetter eller att alltid hitta något att klaga på.

    När vi går i ett sånt här tåg så syns det. Folk reagerar på stan och får reda på att Blåvitt har match. Då gäller det att göra det på ett snyggt sätt.
    En pinsam ramsa som "Hata Gais" är just bara pinsam för vanligt folk tänker att det är som vanligt, fotbollssupportrar har inget hyfs eller vett.

    Detta betyder inte att vi ska börja sjunga psalmer eller "We shall overcome". Vi gör PR för IFK Göteborg genom såna här marscher. Det ställs krav på oss som många inte vet om. Gör vi det snyggt tycker vanligt folk, marginalare, att det är härlig stämning och då kan de tänka sig att gå på matcherna. Även vi supportrar måste vårda IFKs varumärke!

    Marginalare gör att det kommer mer folk till matcherna som i sin tur genererar pengar till IFK som kan köpa bättre spelare.

    Som Cabrón skriver så ska vi inte sluta driva med gaisarna, men göra det med mer finess.

    Härligt med en ordnad marsch. Hoppas det blir en marsch på måndag mot Bajen också. Det syns inte tillräckligt mycket att vi har match annars.

    SvaraRadera
  14. Anonym 27/9/07 11:59: Aha! Er själva. Det är ju rätt uppenbart om man tänker efter, för Gajsarna garvar ju bara.

    SvaraRadera
  15. hahaha jävla pajas

    SvaraRadera
  16. För övrigt var de endast på marschen som g-g-g... kördes unisont. Väl på läktaren hördes aldrig ramsan sjungas av hela klacken vid ett och samma tillfälle. I stället låg fokus på att stödja vårt lag och inte så mycket på att bry sig om motståndarlaget.

    Tycker själv att vi gjorde ett mycket bra jobb i tisdags. Kan inte minnas många matcher som en så pass stor del av vår klack på en stormatch (+20') hållit igång hela matchen.

    SvaraRadera
  17. Vissa verkar inte inse vad LM4 handlar om, att se förbi små saker som skiljer oss, att halva tåget vill sjunga hata gais är inget att störa sig på, sjung inte om ni inte vill.

    SvaraRadera
  18. Bra initiativ med marschen och jädrar vilken skillnad det är att stå under taket på VXY och sjunga än på pissiga LM....

    SvaraRadera
  19. måste ha varit en gamal gais målvakt!!!

    SvaraRadera
  20. Anonym kl. 15:29> Men LM4 är väl knappast en ursäkt att göra som man behagar oavsett vad andra må tycka om saken - snarare en anledning till att avstå?

    GGG-ramsan är en pinsam historia som jag förknippar med massa "första matchen i år"-folk.

    SvaraRadera
  21. Ärligt talat, när ska folk sakta ner och inte sjunga i techno-fart? Inte konstigt att en sång/ramsa inte håller i sig i mer än 5-10 sekunder...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.