2007/09/28

Gårdagens höjdpunkt...

Pizzan var god iallafall...!

14 kommentarer:

  1. Haha, våran pasta på Kebabstället var också god!

    SvaraRadera
  2. Heter det inte "Pizzan var i allafall god"?

    SvaraRadera
  3. Var det färska champinjoner på pizzan? Finns ju oftast bara färska champinjoner på pizzorna i stortstäderna. Stackars bönder!

    SvaraRadera
  4. Det var väl det enda som var gött igår... Blev helt till mig av ilska efter utklassningen.

    Tar nya tag mot bajen på måndag

    SvaraRadera
  5. Christos special, Kalmars, antagligen sveriges finaste pizza :P

    SvaraRadera
  6. SKANDAL !
    Hur fan kan vi förlora med 3-0 mot ett lag som vi vann över med 0-5. Överbetalda säger jag bara. För mycket byrokrati och spelare som tänker på pengar istället för att spela. Nä spelare med klubbkärlek är vad vi behöver. Skäms !

    SvaraRadera
  7. Jag tycker det är precis vad vi har fått, de flesta spelare idag verkar ha grym klubbkärlet och feta vinnarskallar, inte minst våra yngre spelare, främst Pontus, bjärsa, ragnar, gusti, mm mm. Däremot tror jag att inställningen blev negativt påverkad av att de bara fick en dag mellan de viktiga derbyt som sög kraften ur dem och cupfinalen. Kalmar var mycket mer taggade igår helt klart. Men jag tror inte att våra spelare inte ville vinna lika mycket utan att de inte fick tillräckligt med tid till att ställa om från derbyt.

    SvaraRadera
  8. Asså hur är det ABbojkotten, får man gå in på bytbil o blocket o så?

    ///Lyder baraben blint

    SvaraRadera
  9. hahaha, dagens roligaste kommentar

    SvaraRadera
  10. Den STORA frågan är hur suporterklubben o många andra kan med o står o klappa händerna åt spelarna efter matchen.. de borde buats friskt så dom inser va dom sysslar med, ni som klappade borde skämmas lika mycket som dom spelarna som inte gick fram o "tackade" publiken efter matchen..

    SvaraRadera
  11. Jag står för att jag applåderade gubbarna igår. Hade dem fått en rättvis chans av svff hade jag inte klappat åt dem för gårdagens insats. Den var horribel.

    SvaraRadera
  12. Anonym 18:34, håller med fullständigt. De som buade ut är såna som har sett tre matcher i år..

    SvaraRadera
  13. 16:20:

    Är AB associerade med blocket och bytbil, så är det naturligtvis inte acceptabelt. Jag tror de flesta redan har fuskat. Är övertygad om att massor här som gick med på bojkotten går in på AB dagligen.

    Är klart besviken på Baraben som inte haft uppe en slogan om bojkotten så folk blir konstant påminda.

    /Roffe

    SvaraRadera
  14. Anonym 1816>

    Tror du på fullaste allvar att dom inte "förstår" när dom gjort en dålig match? Du kanske var en av dom som sjöng "börja spela fotboll..." efter 20 minuter?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.