2007/09/13

Gais till 2007- FC Gothia for life...

FILOSOFI Frågan uppstår nu om de hundratals personer som bär Gais och även ÖIS-tatueringar kommer att bli kompenserade för sina laserkirurgiska ingrepp från nya FC Gothia? Vill de dessutom ta bort dem eller vill de komplemmentera genom att sätta dit färger från de två andra lagen inom Gothia-kartellen?

UPDATE 23.00-
Barabens avdelning för tung research har ikväll gjort den makabra upptäckten att någon av Gothia-lagens supportrar gått händelserna i förväg och redan skaffat sig en tatuering med den nya loggan. Skåda mästerverket.

18 kommentarer:

  1. En gais tatuering om tio år! Kommer vara en symbol över "a-laget". En ny era bland alkisarna poppis me de där märket ingen minns vad det stod för.
    Jonte Jakan

    SvaraRadera
  2. Det kommer bli som de där luffartatueringarna i form av tre prickar på handen, som bara gamla alkisar har

    Blåvitt Strömmensberg

    SvaraRadera
  3. Filosofiskt värre! =)

    SvaraRadera
  4. Apropå inget, när FAN ska vi värva tillbaka Big Mama... SKa vi få ett jävla guld någon gång saknas sånna spelare! //SO-läraren

    SvaraRadera
  5. Skärpning för helvete Änglar!
    Jag är blåvit in i själen, men det här e det sämsta förslag jag någonsin har hört! Jag hade absolut gått på matchen mot FCG, men den hade kännts mer avslagen än borta mot Jönköping södra i cupen... Jag vill ha Gais å Öis kvar, rivaliteten kommer aldrig att finnas mellan oss å FCG, inte så länge vi lever iaf..

    SvaraRadera
  6. mycket glädje!! nästan så att man skall bjuda dig på en öl på lör.....nästan.

    SvaraRadera
  7. Det vore skoj om hotet får upp dessa bedrövligt svagt supporterade klubbars publiksiffror lite.
    Annars kan dem ju lika gärna slå ihop dem.

    SvaraRadera
  8. Är det klubbmärket helt bestämt? Påminner ju om olympiska ringarna fast mer gay.

    SvaraRadera
  9. Från osmakligt till råful, dvs ett steg i rätt riktning för alla gaisare.
    Hoppas inte alla världens miljarder gaisare spränger sig i luften å så nu. Hoppas Reinfeld kan hantera krisen som uppstått...

    SvaraRadera
  10. anonym 22:39/ du bör nog inte ta detta på allvar, det är mkt hån mot gais och ironi i det som skrivs nu. alla fattar väl att det inte kommer bli som det spekulerats i idag...

    SvaraRadera
  11. Frankie.

    När kommer FCG:s officiella hemsida upp?

    SvaraRadera
  12. www.fcgothia.se

    SvaraRadera
  13. Ni hör ju. FCK, FCB, FCG. Kan bara bli succé.

    SvaraRadera
  14. FC Gothia? Vad är det för namn.

    BK Häckgöis skall de ju heta, såklart. Känn på ordet. Häckgöis. Visst ligger det skönt i munnen? Så där lite brunt och bra.

    SvaraRadera
  15. Haha, fy fan vad osmakligt

    SvaraRadera
  16. Glöm inte FCZ

    SvaraRadera
  17. BK Häckgöjs, fy fan vad illa =)

    SvaraRadera
  18. Får väl gå emot strömmen här. Att ha en GAIS-tatuering efter en eventuell sammanslagning och sedan helt och hållet banga FC Gothia är ju rätt.

    Skulle Blåvitt vara inblandade skulle jag förgylla kroppen med ännu en tatuering; en med IFK Göteborg för att hedra minnet och visa vad som är det sanna i historien.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.