2007/09/17

FC Gothia inblandat i kloningsskandal!

BARABEN CHOCKMEGAAVSLÖJAR Efter en noggrann analys av både City/GT:s artikel om skadeläget i Gais och FC Gothias gemensamma presskonferens kan Baraben.com superkuppavslöja att Gais som ett första steg in i FC Gothia-samarbetet har börjat klona sina spelare. Man hoppas att i samarbete med några av Gårdas tyngsta dna-forskare lyckas tredubbla sin spelartrupp för att på så vis ha samma spelare i alla tre Gothia-Alliansklubbarna. Gais ordförande Christer Wallin vill inte alls kommentera dessa rykten utan lämnade via sin pressekretterade ett meddelande som lyder:
"Vi inom FC Gothia tar starkt avstånd från alla medieuppgifter om att vi systematiskt skulle klona våra spelare i ett försök att driva igenom supersammanslagningen av Gais/Häcken/Öis. Vi har en policy om att alla kloningar av spelare sköts i största hemlighet och skulle det ske så hade vi verkligen gjort det så vore det självfallet bakom ryggen på de berörda spelarna och inte på ett vis där det skulle framkomma i medierna. Utöver det har vi inga kommentarer utan istället kallar vi till gemensam presskonferens på Hotell Opalens skybar tisdag kväll vid 19:00 där doktor Franz-Carl Gransson från FC Köpenhamns läktarstab kommer nyansera och förklara vad det är som pågår, för detta har tagit överdrivna proportioner."
Baraben.com och övriga internationella världsmedia kommer naturligtvis inte finnas på plats för FC G(ais)othias presskonferens då vi istället ska spela nätpoker, gå till frisören, ladda ner Kalmar borta och andra lite mer angelägna saker. Letar du efter presskonferensen på tisdagskvällen så bör du vända dig till de personer i baren på Hotell Opalen som har flanellskjorta och skinnväst. Det är Gais stryrelse.

Den här artikeln är för övrigt absolut inget skämt och citatet är på inget vis fabricerat. Sådana anklagelser betackar vi oss för och vi anser redan att spekulationerna kring om att vi skulle syssla med sådant tagit galna proportioner. Därför kommer Baraben.com inom kort hålla en presskonferens för att klarlägga vad som pågår inom Göteborgsfotbollen...

12 kommentarer:

  1. hahaha sjuuuka sjuuuka jävlar

    SvaraRadera
  2. typiskt FC Gaisia att alltid försöka komma så billigt undan me spelare!

    SvaraRadera
  3. va det kan ju inte stämma?

    kul dock att ni ska ha en presskonfa! antar att den hålls på rose och crown?

    SvaraRadera
  4. antar att den hålls på rose och crown?

    17/9/07 15:45


    Nej, den hålls självklart i LM4-tåget inför Gothia borta. Titta efter pressuppbådet...

    SvaraRadera
  5. Hahahaha hysteriskt roligt=) mer sånt

    SvaraRadera
  6. SJUKT ROLIG!

    SvaraRadera
  7. det är som fåret dolly fast värre!

    SvaraRadera
  8. Tur att det inte var ett skämt får då hade det inte varit roligt!????

    SvaraRadera
  9. HAhahaha, tack för den!

    SvaraRadera
  10. hehehehehe upptrappningen har börjat ser jag! nu jävlar! mosa gothia!

    SvaraRadera
  11. ggg-ooo-ttt-hhh-iii-aaa-HATA GOTHIA!

    :)

    SvaraRadera
  12. Vi e' Gula

    Vi ë' bönner

    Vi luktar

    Vi luktar gössel.

    Vi e' Gul-lukticos

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.