2007/09/30

Malmö-tåget: Endast 45 platser kvar!

RESOR På lördag spelar IFK Göteborg den oerhört viktiga och alltid prestigefulla matchen mot Malmö FF, denna gång på bortaplan. Supporterklubben Änglarna anordnar en tågresa till Malmö som ALLA änglar får åka med på. För att tåget skall gå ihop ekonomiskt kör man med antingen ett eller två X2000-tågset. 300 eller 600 platser, ingenting däremellan.

Tiden för anmälan gick egentligen ut i fredags men då man bedömer att man är nära att fylla 600 platser så har man beslutat att förlänga anmälningstiden till måndag 23.00. Vid tidpunkten detta skrivs så är 555 personer bokade på resan. De sista platserna på tåget lär gå åt, så ni som vill åka med gör bäst i att boka er plats snarast!

All information om resan hittar du här.

10 kommentarer:

  1. Vi är på god väg mot guldet och då borde ALLA göra allt för att hänga med. Kom igen alla Änglar anmäl er!

    SvaraRadera
  2. Ja ja men först skall vi slå Bajen
    Gör vi det så räkna med mig =507

    SvaraRadera
  3. Vad är det för jävla inställning? Det är tur att inte alla är som du för då hade vi inte haft ett bortafölje värt namnet. Medgångssupporter är bara förnamnet.

    SvaraRadera
  4. 12:42, Är du på riktigt eller?

    SvaraRadera
  5. Yeah right! det är ju skitbilligt att åka till malmö med tåg, matchbiljett, mat mm. Det är ju bara att slänga upp pegarna. OM MAMMA BETALAR JA.
    Vi andra med kass ekonomi vill nog att Blåvitt ska vara med i racet innan vi hostar upp de summorna.

    SvaraRadera
  6. åker ner med bil..

    SvaraRadera
  7. i will be on the first train!

    SvaraRadera
  8. Anonym 1812: Det är självklart. Det som är tråkigt är när folk säger att Blåvitt måste vara i toppen för att man ska åka. Det är skillnad. Nu behöver dom allt stöd i Malmö. Se till att vara där!

    SvaraRadera
  9. Det sas att tåget skulle göra ett stopp på vägen nån som vet var det blir nånstans?

    SvaraRadera
  10. Hörde att stoppet var om tillräckligt många mailade/ringde in och sa var tåget isåfall skulle stanna. Tror att det var tvunget att vara runt ett 20-tal för att tåget skulle göra sig mödan..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.