2007/08/29

Segerfirandet i Halmstad!


36 kommentarer:

  1. Fan, man blir ju tårögd!

    SvaraRadera
  2. Kan man annat än älska detta lag. Fantastisk insats igår. Men nu riskerar Ragnar, Bjärsa , Sella och Gustav avstängningar om dom får en varning mot BP. Hur löser Rehn/olsson det? Kanske Ölme ska gå in och ersätta någon av mittbackarna mot BP så att vi inte förlorar båda mittbackarna mot Elfsborg? Ska bli kul och se hur tränarna löser det. Just nu njuter man av att se er grabbar. ÄLSKA BLÅVITT!!!

    SvaraRadera
  3. Herre JÄVLAR! Fan vad gött det var att göra mål några minuter efter Olssons utvisning, fan vad gött det var att skrika ut sin glädje efter matchen, fan vad gött det var att se spelet på plan. En riktigt skön kväll med andra ord.

    Fan vilken skillnad det är på ljudet om man står i klacken och framför (Eller snett framför som i slutet på filmen), vi låter ju riktigt tydligen, är säkert bara så att vi har Sveriges bästa hemmaklack, men vi på ståplats vet bara inte om det.

    /Lundquist

    SvaraRadera
  4. Underbart jobbat boys!

    SvaraRadera
  5. Vart kan man hitta det senare klippet i videon någonstans?

    SvaraRadera
  6. hjalmar har ju varit här några år nu, kan man inte landslagsledningen ordna fram dubbelt mdborgarskap? Jag är övertygad om att Hjalmar hade varit ett tillskott även i landslaget!!

    SvaraRadera
  7. Nu finns matchen upplagd på PirateBay också!

    Download >>

    SvaraRadera
  8. Är till och med hjalmar bra så är vi fan på G!

    Mot guldet!

    SvaraRadera
  9. Jävla nötter som ska upp och ställa sig på räcket. Annars en underbar kväll.

    SvaraRadera
  10. Underbart och höra HELA klacken sjunga för full hals för en gångs skull! Man får rysningar och blir tårögd! En stor elouge till Gustav och Pontus för ett stort blåvitt hjärta!

    ps. låt bli räcket och stängslet nästa borta match, vi är änglar inga APOR!!!

    Heja blåvitt!

    SvaraRadera
  11. azulblanco:

    Jag filmade det senare, det ligger inte uppe nånstans än. Exklusivt på Baraben;)

    Satt på sittplats, riktigt bra tryck från bortastå matchen igenom!

    SvaraRadera
  12. Hur många va det i klacken?

    SvaraRadera
  13. Håller med om att det ser för jävligt ut när de klättrar på räcket, som sagt så är vi inga apor

    SvaraRadera
  14. Jäklar vad bra de var igår! Pontus med nytt kontrakt visar stort blåvitt hjärta och sliter som en hund där framme. Hoppas nu att vi kan få behålla de unga grabbarna några säsonger.
    Stefan & Jonas var riktigt kyliga i coachningen efter utvisningen, häftigt att se.

    Någon så något om seriens bästa hemmaklack... Tyvärr riktigt långt ifrån på den punkten.

    Bor i stockholm och går på lite matcher här och kan tyvärr medela att alla lagen här (ej BP) har betydligt bättre stämning och tryck på sina matcher.

    Det är synd, för trycket gör att de lagen får en massa 50/50 situationer med sig av domarna. Som blåvitt spelar nu så förtjänar de betydligt bättre publiksiffror och klack.

    Jag tror och hoppas att den nya arenan kommer att lösa en del utav det problemet om blåvitt fortsätter på den inslagna vägen.
    Mycket ungdomar och lokal förankring och inte nio ínköpta utländska spelare i truppen.

    Nu väntar en tuff uppgift mot BP seger där och lite mindre gula kort än senast så blir det en magiskt spännand höst.

    SvaraRadera
  15. Det finns både bra och tråkigt med det här klippet....
    Bra - det är stämning, det är IFK, det är vackert, känslan kommer tillbaka

    Dåligt - Kvalité på filmen och ljudet. Fast det är ju bättre än inget alls.

    Får man ta med sig "riktig" videokamera in på arenorna förresten?
    Har aldrig vågat ta med mig min.

    Sämst: Det är idoter som hänger/står på staketet. Vi som stog bakom var måttligt nöjda... vi vill också se/tacka laget...

    I övrigt:
    Skönaste borta-segern i år!

    SvaraRadera
  16. klättra på räcket är fan ett måste när tillfälle bjuds. fattar inte vad som skulle vara fel med det? ser ut som apor..ähh kom in i matchen. Är det inte bengaler, så är det räcken...nåja lets leave it there.

    SvaraRadera
  17. anonym 19:48>> Varför klättrade du inte upp och tackade av dem då?

    SvaraRadera
  18. 19.48, Vad menar du med "riktig" kamera? En stor kamera med kanonlins får du nog inte ta med men en vanlig DV-kamera går bra.

    SvaraRadera
  19. På räcken, fattar ni inte att det ser ut som Kolmården och aporna fått pippi. Va med där ni hör hemma, i klacken. Och sjung med istället för tro att vi andra är där för se er. När en del sedan ska visa sig tuffa och rycka/ sparka i räcken blir det bara ännu mer apa över det. Men ni övriga som sjunger med, trumslagaren, klackledare Toll och Joeye, faen va man gillar er!!

    SvaraRadera
  20. Enda räcketbögarna(gillar att killar tittar på dem) gör är att vifta med armarna för att förhoppningsvis någon spelare ska DEM. Precis som groupies alltid gjort. Och INGEN har lagets färger på sig. Är det förklädda gajsare eller helt enkelt att de bara är där för killar i shorts. Synd bara att de ställer sig i vägen för oss bakom som vågar visa vilket lag vi håller på

    SvaraRadera
  21. Orka klaga på att några klättrar på räcket när vi just vunnit en toppmatch, era sorgliga jävlar.

    SvaraRadera
  22. Nu ska jag bli proffs och tjäna pengar som på postorder och då ska jag köpa en varsin tröja till killarna på räcket.

    Ps. Ni vet väl att Bröndby är norra Europas Valencia.

    /Samuel "Storspelaren" Holmén

    SvaraRadera
  23. Jag tror att de nötter som klättrar på räcket och dessutom inte förstår varför det skulle vara fel är ganska nära besläktade med de fullblodsidioter som stormade gaisarna på Gamle Port.
    Patrask som de borde deporteras från västkusten och köras i buss till Solna. Det spelar nog ingen större roll vilket lag de säger sig "hålla på", bara de får synas och slåss så mycket som möjligt.

    Det är sådana som ni som gör att man börjar vackla i tron på det vackra Göteborg.

    //Göteborgare i exil

    SvaraRadera
  24. FAAAN va gött!!! Härligt att se Sellas och PW:s glädje efter matchen :D:D

    ÄLSKA BLÅVITT!

    SvaraRadera
  25. Underbar match! Era sorgliga jävla moralkärringar. Hela tiden snackar ni om att LM4 är bra och blablabla. Men är det inte dags att även ni börjar acceptera ALLA SUPPORTRAR precis som dom accepterar er? För tro det eller ej, dom som klättrade på stängslet för att fira en underbar seger igår, dom som stormade GP är även dom supportrar. NI säger lev LM4. Dags att börja göra det då! Patetiska är vad ni är!

    SvaraRadera
  26. haha fyfan vad ni är sorgliga, låt oss leva, visa hjärta, sjunga, klättra på staket osvosvosv. Hur fan pallar man o sitta och elta och elta gång på gång, vi VANN vi ligger 1 poäng efter serieledarna. Vi har guldläge.

    Forza Blåvitt!

    SvaraRadera
  27. haha, fyfan, man blir aldrig förvånad över vilka jävla grinollar det finns i "våra" led...vi vinner, är med på allvar i toppstriden och ni sitter och lipar över att några väljer att ställa sig på räcket? sätt er på sittplats och håll käft om det inte passar! har svårt att tro att någon skulle sakna er.

    SvaraRadera
  28. tack för detta filmklippet!

    SvaraRadera
  29. Azul, du såg det ju nu på Baraben ellerhur? Alltså ligger det uppe här!

    SvaraRadera
  30. gillar ni inte lite hetts kan in ju sätta er på sittplats istället, sen visste jag inte att det var ett tvång att ha på sig blåvitt från topp till tå, sorry får ta ner mina kläder från väggen till nästa match.

    dock. riktigt skoj att blåvitt spelar bra samt levererar!

    Framåt blåvitt!

    SvaraRadera
  31. Ähh, fan gnäll passar inte in en dag som den här.

    Vi som var där vet hur grymt det var. En av de bästa matcher jag sett på många år.

    PW regerar med sitt stora blåvita hjärta.

    När vi kör I-F-K med Toll på räcket, ja fan man ser att spelarna kommer av sig ute på plan. Arenan blir tyst, Kvastidioterna på sitt vänder sig mot klacken...sicket tryck! Det ekade fastän det är helt öppet mot kortsidan.

    Magiskt!

    /Staden Gbg

    SvaraRadera
  32. Anonym sa...

    Underbar match! Era sorgliga jävla moralkärringar. Hela tiden snackar ni om att LM4 är bra och blablabla. Men är det inte dags att även ni börjar acceptera ALLA SUPPORTRAR precis som dom accepterar er? För tro det eller ej, dom som klättrade på stängslet för att fira en underbar seger igår, dom som stormade GP är även dom supportrar. NI säger lev LM4. Dags att börja göra det då! Patetiska är vad ni är!

    29/8/07 21:09



    Vem riktas detta mot då? En eller ett par ANONYMA kommentatörer på internet, vad fan vet du om vad de tycker om LM4 eller något annat för den delen? Den enda som är patetisk är du. Fan va du "accepterar alla supportar" genom att skrika att andra är patetiska på internet.

    SvaraRadera
  33. den här sidan har 4000-6000 läsare om dagen, tro fan att alla inte kan komma överens. men det riktigt pinsamma är när alla ska sitta och kasta skit anonymt på varann, dels svenskafans-mupparna och dels huligan-mupparna på varsinn sida, kan ni inte bara lägga ner pajkastningen så slipper alla vi i majoriteten läsa skiten?

    SvaraRadera
  34. 22.10 >> Precis. Du har fattat rätt. Jag är sjukt irriterad på att det alltid skall hitta något att klaga på. Flaggorna igår är ett annat exempel..

    Många har gjort stora uppoffringar för att få det att fungera, samtidigt så hittar moralkärringarna alltid något nytt att klaga på.

    SvaraRadera
  35. Den som inte får tårar e GAISARE!

    SvaraRadera
  36. Tur inte alla ska vara på räcket och vill synas. Att resten sedan ska behöva glo på dem när de vill hylla laget kanske hör till men fattar inte. Och LM4 är väl tanke att alla ska enas, inte att några grupperingar ensamma bestämma att vi gör som vi vill och skiter i att ni andra inte ser ett jota. Men fattar väl inte att räcket är VIP-platser för de som är bättre än andra som gör som de vill utan hänsyn till andra. Vi får la ta sittplatserna då så klacken kan bli ännu större i antal

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.