2007/07/26

En för alla- ALLA för Blåvitt!



6 kommentarer:

  1. Kom igen nu killar..100 spänn per skalle kan ni väl skänka!!!

    SvaraRadera
  2. Är det Frankie som får alla pengarna från Supporterfonden med tanke på att vart annat inlägg handlar om fonden?

    SvaraRadera
  3. anonym:

    Det är jävligt sorgligt att läsa kommentarer som dina. Bedrövligt.

    SvaraRadera
  4. Anonym 12:44/ Från Supporterfonden:

    "100 900 kronor till IFK Göteborg!

    Fredagen den 20 April 2007 summerades första året av projektet Supporterfonden. Klockan 14:05 genomförde vi transaktionen där Supporterfondens fondhjältar skänker 100.900,00 kronor till IFK Göteborg.

    Den sammanlagda insamlade summan uppgick till 102.287,14 kronor varav 1387 kronor skänks till Drottning Silvias Barnsjukhus, 100.900,00 kronor skänks direkt till IFK Göteborg och 60,14 kronor kvarstår i Supporterfonden som en avrundning, men även som en symbolik över att Supporterfonden inte är tom utan nu istället laddar med kraft för Supporterfonden 2.

    På måndag, den 23 April 2007, så mottog IFK Göteborg gåvan från Supporterfondens fondhjältar och dagen efter lämnade vi formellt över gåvan genom en symbolisk minnesplakett till föreningens officiella representanter.

    IFK Göteborgs styrelse har vid sitt senaste styrelsemöte fått möjlighet att diskutera vad man ämnar att göra med den nytillkomna gåvan från sina supportrar och beslutat att med hjälp av gåvan investera i Kamratgårdens fasciliteter. Detta innebär att man avser att gåvan skall bli en grundplåt för en ombyggnad av Kamratgården där man nämner en uppvärmd fotbollsplan som ett konkret exempel på vad som kan bli aktuellt framöver.

    Så under första året av Supporterfonden har ni supportrar till IFK Göteborg som deltagit i projektet, ni fondhjältar, gett IFK Göteborg det eknomiska incitamentet och grundplåten att starta en ny och spännande utveckling av hjärtat i föreningen IFK Göteborg, Kamratgården.
    "

    Läs även:
    IFK Göteborgs officiella nyhet om överlämningen.

    och:
    Supporterfondens officiella nyhet om överlämningen.

    SvaraRadera
  5. Anonym/ Du kanske tycker att det är dåligt eller fel att samla in stora summor pengar till IFK Göteborg? Supporterfonden samlade förra året in mer pengar än de flesta sponsorer ens gör, men om du tycker det är jobbigt ser jag två alternativ:

    1. Du är en idiot.
    2. Du håller inte på IFK Göteborg.

    Sedan har det postats 12 inlägg om annat här på Baraben sedan senaste posten om fonden, men det visste du väl redan- för du är inte intresserad av att bidra till Blåvitt, du vill bara kackla.

    SvaraRadera
  6. Ett gäng skribenter lovar att dundra in över 1000 spänn i Supporterfonden om Hysén blir klar för Blåvitt just nu på Alltid Blåvitt (svenskafans) forum:

    Thomaz76- 1000 kronor
    Zebrasoffan- 1001 kronor
    Frankie B- 1002
    Zapio- 1003 kronor
    Håkan Zanetti- 1004 kronor
    Higgins- 1005 kronor
    Dragis- 1006 kronor

    Om så många supportrar är beredda att stänka in rejäla summor när vi får ett sådant här profilförvärv kan man ju förvänta sig att sponsorerna lär kunna göra samma sak, men med mycket större resurser...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.