2007/07/31

Det är dags att slakta Örebro!

ÖREBRO HEMMA Efter en semster från den Allsvenska fotbollen där träningsmatch mot Crystal Palace och Gothia Cup fiasko för de yngre leden stått i centrum så är det åter dags att rulla igång allvaret. Den här gången tar vi emot Sveriges "booring Arsenal", nämligen Örebro.

Som vi här på Baraben.com kunde avslöja igår så får Pontus Wernbloom chansen från start, den här gången som forward. Samtidigt går Thomas Olsson och Niclas Alexandersson in på mittfältet igen. Thomas Olsson som för övrigt syntes på IKEA i veckan, köpandes flyttlådor! När börjar rykteskarusellen om hans återvändande till Norrköping, vars IFK ser ut att gå upp till Allsvenskan lagom till 2008?
______________________________________________________________
Enligt färska rykten så ska de omsusade och omtalade men ännu ej beskådade uppblåsbara väggarna på Ullevis kortsidor äntligen vara klara för bruk. Marknadsavdelningen lovade att de skulle stå färdiga till både hemmapremiär som derby utan att ett skvatt hände men nu verkar allt snack till sist bli till allvar. Det återstår väl bara att se om det var ett med väggarna som man körde för ett tag sedan...
______________________________________________________________
Supporterfonden vill ta chansen att påminna om att registrering till Supporterfondens internweb och internforum bara är tillgängligt till dem som skänkt en slant till densamma och insamlingen till IFK Göteborg. Därmed godkänns era ansökningar först när en gåva i samma namn kommit in till fonden...
______________________________________________________________
Vilka är Göteborgs tre största transferexporter till Örebroområdet?
1. Sebastian Henriksson via Norge till ÖSK.
2. Marino Rahmberg från IFK till ÖSK.
3-4. Mats Persson och Jan "Plånbok", IFK Göteborg till Kumlabunkern...
______________________________________________________________

Idag har Ultras Göteborg premiär för sitt nya fanzine-bord på sektion LM på Ullevi. Här kommer man sälja fanzines från förr, fanzines från idag, tifobilder, filmer, klistermärken, LM4-tröjor och annat kul material som är relaterat till läktarkultur. Inkomsterna från försäljningen skall gå oavkortat till tifoproduktion som ska färga Ullevis läktare i blåa och vita färger.

Som ni kanske även känner till kan ni som vill ge ert stöd till tifoverksamheten som drivs av Ultras Göteborg slänga in en slant direkt på deras konto. (se bannern till höger) Tifoverksamhet är långtifrån gratis så de behöver all hjälp de kan få!
______________________________________________________________
I våras mosade GöteborgsKamraterna svartvita ÖSK på bortaplan med 4-0. Matchen då Vásquez gjorde sitt idag världskända "rabona" mål och matchen då Blåvitt tokdominerade på en plastmatta. Nu har Blåvitts hemmaåker på Ullevi nyligen bytts ut mot en ny och enligt de första rapporterna riktigt fin gräsmatta vilket per automatik innebär att vi får stryk med 0-4 istället?

23 kommentarer:

  1. Gräset skulle tydligen vara det samma som de har på bland annat Delle Alpi. 2-0 imorgon

    SvaraRadera
  2. Vi är efter Gais i tabellen. EFTER GAIS. Fan sysslar Håkan Mild med???

    Så trött man blir på dessa eviga fiaskon.

    SvaraRadera
  3. Måste säga att det är underbart att vi verkar gå mot rätt håll igen. Krossa Örebro nu blåvitt!

    SvaraRadera
  4. Vad är det Håkan har gjort som är dåligt? Han har gjort ett grymmt nyförvärv Ragnar och nu kommer förhoppningsvis hyse'n också

    SvaraRadera
  5. kul ide' med försäljningen och att madrasserna kommer upp

    SvaraRadera
  6. anonym 04:37/ Du kommer på en bra sak på snart TVÅ ÅR som håkan gjort rätt. ja vilken imponerande meritlista han byggt upp för sig som sportchef. han har grymt mycket att bevisa herr mild.

    att skövla in 20 miljoner på hysén betyder inte arbetsro, det betyder ökad press. kostar man sådana summor måste man vara SJUKT bra. luktar fiasko lång väg, tyvärr.

    SvaraRadera
  7. idag gör Hjalmar sitt första mål för säsongen, matchen slutar 1-1 efter tabbe från Bengt "förgammalförelitfotbollochbordeslutatförfemårsen" Andersson.

    SvaraRadera
  8. Vi vinner med 4-1. ÖSK är ruttna och saknar Riddez och Näfver, två av deras bästa spelare. Vi har bättre uppställningn än på länge

    SvaraRadera
  9. Ösk utan ytterbackar gör ju att både Hjalle och Ölme kan spela utan att man behöver va rädd hela tiden.

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  11. Om det nu stämmer med Wernbloom på topp med Mr Berg så kommer dem nog få det lekfullt i boxen och då skapar det ytor för skott från Alex & Olsson. + Sella som nu har fått förlängt ska väl upp till bevis och kanske göra sitt första mål för säsongen i Allsvenskan...

    Hoppas på en "Berg" säker Hattrick...

    SvaraRadera
  12. Polisen sa grisen sa...
    anonym 04:37/ Du kommer på en bra sak på snart TVÅ ÅR som håkan gjort rätt. ja vilken imponerande meritlista han byggt upp för sig som sportchef. han har grymt mycket att bevisa herr mild.

    att skövla in 20 miljoner på hysén betyder inte arbetsro, det betyder ökad press. kostar man sådana summor måste man vara SJUKT bra. luktar fiasko lång väg, tyvärr.

    Ett väl fungerande äktenskap tar tid att bygga även om det är kärlek från första ögonblick. Visionen är ju att bygga för framtiden, eller hur? Mild & Co får gärna tänka efter en och två gånger innan ett beslut tas. Att lägga all kraft just nu på Tobias Hysén visar just detta. En spelartyp med rätt karaktär och attityd. Idag är det match på Nya Ullevi, väl mött!

    SvaraRadera
  13. Kom igen nu gubbar nu sjunger vi sönder betongklossen!!!

    SvaraRadera
  14. MYCKET MYCKET bra att ni på baraben har så bra relation med UG. Fortsätt så!

    SvaraRadera
  15. Polisen sa grisen sa:

    Med din inställning kan jag tänka mig att du medan andra guldfirar 2008, hytter näven mot Håkan och utbrister: - Tar ni inte guld nästa år så ska du avgå din jävel.

    SvaraRadera
  16. Nästa år, då jävlar!

    SvaraRadera
  17. Anonym 10:59/ Vi är "goda vänner" med alla som gör sitt bästa att på sitt eget vis ge stöd till Blåvitt.

    SvaraRadera
  18. 3-0 i halvtid, sedan är vi hemma!
    /mackan

    SvaraRadera
  19. Högt tempo hos Supporterfonden!

    De senaste 24 timmarna har över 6000 kronor skänkts av er fondhjältar till Supporterfonden. Bland annat så har fyra av de tio fondhjältar som utmanat varandra att skänka en slant via Alltid Blåvitts forum skänkt över 1000 kronor var!

    www.supporterfonden.se

    SvaraRadera
  20. Herr polis vill du ha tillbaka Mats persson? Jag har en positv inställning klart han ska göra sitt jobb men bron byggdes inte heller på en dag känns som han börjar komma till rätta med sitt nya jobb keep it up.

    SvaraRadera
  21. Pilfalk tycker:
    Jag kan hålla med dig till viss del som klagar på Mild, men vi ska samtidigt veta att han inte haft någon lätt början på sitt nya jobb med skatteaffärer och dåligt med pengar. Nu tror jag att han och de andra är inne på rätt väg. Satsa på yngre förmågor och som nu toppat med ett starkt nyförvärv utifrån då och då. Om några år tror jag vi kommer dominera allsvenskan igen, som på 80 och 90-talat.
    Ikväll sätter vi närkingarna från gnällbälet på plats, och går förbi GAIS för att sedan fortsätta marschen mot toppen.

    SvaraRadera
  22. känns som om wernbloom alltid ska dra på sig ett rött kort. man är aldrig säker när han är ute och strider. hans köttande kan vara avgörande i båda riktningarna, så man hoppas att han har mognat eller kommer att mogna mera i sitt spel och inte göra en massa dumma tacklingar!

    SvaraRadera
  23. från svt text
    "FOTBOLL Väsby United möter Kalmar i den första semifinalen i Svenska Cupen, medan vinnaren i tordagens möte mellan Mjällby och IFK Göteborg tar sig an Landskrona BoIS i den andra semifinalen. Det är vinnaren i mötet Väsby/Kalmar som får hemmaplan i cupfinalen den 27 september."

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.