2007/06/21

Välkommen till Stockholm!

TURISM För oss ängla-fans boendes på fel sida Sverige är kommande vecka en högtidspunkt med möjlighet att se vårt kära lag krossa söderns bröder. För er andra finns möjlighet att komma till Stockholm och ta del av det fina kulturella utbudet!! Strunta i slottet, moderna museet, Gröna Lund eller låtsas världen vid Stureplan. Nä, besök hellre dessa fantastiska ställen!

The Londoner: Pub på Östermalm som djurgårds-supportrarna totalförstörde efter att ha blivit lite ledsna i ögat för att det inte fick slåss mot Hammarby fansen. Om djurgårdens spelare hade visat samma tåga i derbyt kanske de kunde ha skapat en målchans!!

East End Co: Bar i Solna där man kan se AIK-intelligentian från norra stå, ladda och fortfarande vara i tron om att AIK är det bästa laget i landet. Sanningen är en 10e plats strax efter Gais!!

Söderstadion: Platsen för onsdagens stora kamp. Centrum för den tröttsamma fotbollsromantik som bajerns fans ständigt försöker hävda är så speciell för Hammarby. Att de nästan startade ett krig där på ett derby förra året är kanske inte så romatiskt!!

Undici: När vi säkrat tre poäng är det dags att fira och varför inte besöka Brolins krog Undici. Här finns chansen att träffa massa gamla idrottshjältar och maten får en att förstå varför Brolin inte riktigt håller matchvikten. Se dock upp för de hala trapporna, fråga J-O Waldner hur det går om man inte är uppmärksam!

Än en gång välkomna till Stockholm - krossa Hammarby!

17 kommentarer:

  1. Krossa Bajen!!!!!

    Kanns som att det haller pa o handa for oss nu, CL 2008?

    ///Anglafans i Florida

    SvaraRadera
  2. Låtsas världen heter det ju inte ju.

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt förresten vad mediebilden kan vara missvisande, för jag antar att det är från nätet du fått din information om säsongen, Florida-ängel? Vi har en svagare trupp än på många herrans år ska du veta.

    SvaraRadera
  4. Anonym 21:24
    Lyckligtvis så suger allsvenskan och vi ligger i topp, och förövrigt kanske vi har en sämre trupp, men om vi kommer 7 eller högre har vi uppenbarligen ett bättre lag. Tror det är många som har gått på den missvisande mediebilden om att Blåvitt är ett kasst lag i år...

    /Lundquist

    SvaraRadera
  5. Vet ni hur man hittar till Brolins bar?

    Man följer det vita strecket och när det är som tjockast är man där:)

    SvaraRadera
  6. En stockholmsbilist blir stoppad av polisen vid Korsvägen. Han har brutit mot alla regler. Polisen ber att få se på körkortet.
    - Jaså, ni bor i Stockholm, säger polisen.
    - Ja.
    - Kör, de e straff nog.

    och en till...

    Även Kal knäcker extra med att köra taxi och är på sitt pratsammaste humör. Han säger till sin passagerare att han just hört en ny bra Tjockhultshistoria, d.v.s. en om huvudstaden.
    - Ja, men jag är stockholmare, avbryter passageraren.
    - Då ska jag berätta den riktigt långsamt, replikerar Kal.

    SvaraRadera
  7. Göteborg - inte vunnit något sedan 1993. H---r.

    SvaraRadera
  8. Jag förstår inte det jävla snacket om sämre trupp, vi har samma jävla truåå som inför förra året, minus Kalle Svensson, plus Ragnar Sigurdsson, och förra året var vi en av favoriterna till guldet och i år ett mittenlag.

    Alla jävla låtsasexperter som bedömer lag efter säsongen innan, vi ser ju hur det är för AIK... andraplatsen förra året var ren slump, och deras placering i år reflekterar lagets egentliga styrka.

    SvaraRadera
  9. trupp ska det stå, inte truåå

    SvaraRadera
  10. 21:24:

    Vet att truppen e svag men vafan sa lange den haller sa finns det hopp :)

    SvaraRadera
  11. Ni slår väl sönder Dubliners som ni brukar på hemvägen till partille va?

    SvaraRadera
  12. Kan man få lite vettiga åsikter om viktiga saker. Som att Anton väljer piss-köpenhamn istället för blåvitt!
    Va fan, en klasspelare till som väljer bort oss!

    SvaraRadera
  13. Anonym sa... 22/6/07 10:30

    om jag va anton så hade jag oxå stuckit till danmark- större och bättre liga. mer pengar och fler fans på matcherna...

    det enda problemet e väl språket och om han slår ner ngn i straffområdet, då kommer överberusade göteborgare in på plan....

    /kenta

    SvaraRadera
  14. Lite förvånad att inte någon tråd skapats gällande Antonsson. Grymt surt att han väljer FCK. Samtidigt kan jag förstå honom. Han vill tjäna pengar som de flesta andra. Sen vill han ju synas i ett bra lag med ambitioner att nå ut i CL. Dom ambitionerna och möjligheterna har han i FCK. Det är en klubb med helt andra ekonomiska resurser än vad vi har. Gör FCK en bra säsong och Anton är framträdande i FCK öppnas självklart nya chanser till att komma till en bättre liga. Tror inte den danska ligan över lag är så mycket bättre än allsvenskan. Sen tycker jag det intressanta är om Mild och vårat riskkapitalbolag gjort vad dom kunnat för att få hem Anton? Har man gett honom ett för oss riktigt bra bud?

    SvaraRadera
  15. Men snälla. Så länge vi har Sigurdsson och Bjärsa, så finns det ju andra positioner att lägga krutet på istället. Hellre Hysén och/eller Wendt till Blåvitt!

    SvaraRadera
  16. Så länge vi har Hjalmar behövs ingen Wendt. Adam kan behöva röra på sig mot avbytarbänken däremot. Och Hysén hade inte varit dumt nej.

    SvaraRadera
  17. 77:an sa...
    Men snälla. Så länge vi har Sigurdsson och Bjärsa, så finns det ju andra positioner att lägga krutet på istället. Hellre Hysén och/eller Wendt till Blåvitt!

    22/6/07 16:26

    Kan hålla med om att våra mittbackar inte är något problem. Det finns andra lagdelar som känns mer attraktiva att förstärka. Mittbackarna sköter sig helt okej. Men vad har vi bakom Bjärsa och Ragnar? Konkurrans är alltid bra. Bra spelare borde alltid vara intressanta oavsett vad man har idag? Undrar bara om Mild har gjort ett allvarligt försök att värva Anton? Det snackas så mycket om Blåvitt som en storklubb med ambitioner. Många här på baraben ställer frågan om vart dom ambitionerna är? Jag undrar hur Blåvitt ser på sin situation? Vad vill man värva till klubben? Vilka spelartyper och vilka positioner är i dagens läge viktigast att förstärka? Vad har man för resurser? Vad har man för mål inom låt säga en 3-5 års period? Vill ha lite tydligare signaler om vad man vill. Och jag vill se om man lyckas följa upp dom målen också.

    Jag anser att om man har pengar till nyförvärv, har höga ambitioner och kan visa att man menar allvar med vad man vill åstadkomma. Då är det också lättare att knyta till sig bra spelare. Alla vill till en klubb som vill satsa?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.