2007/06/29

Barsom nära kontrakt med Blåvitt

SILLY SEASON Den 7 Juni rapporterade vi på Baraben.com första vändan av Stefan Rehns vilja att värva Agbar Barsom:
"Agbar Barsom- På grund av att Stefan Rehn tidigare tränat Djurgården blir per automatik hans tidigare spelare heta samtalsämnen vid Silly Season. Först Arneng, sedan Anderas Johansson och nu ryktas det om Barsom. Intenetspekulationer gör gällande att Rehn dessutom gillat Barsoms spelstil och inställning, vilken näsa för sanningen dessa spekulationer har låter vi dock vara osagt.
Baraben.com erfar att det är Håkan Mild som hittills stoppat en värvning av Agbar Barsom. Stefan Rehn har enligt egen utsago i City-GT gjort det klart för sina tränarkollegor och sportchef Mild att han ser Barsom som en bra värvning. Än så länge har han dock inte övertygat sin omgivning om att en sådan satsning vore rätt. Agbar Barsoms kontrakt är på väg att gå ut och därför skulle han komma som Bosmanspelare. Mild har som vi tidigare kunnat rapportera här på Baraben.com- varit på jakt efter en vänsterspelare och nu återstår att se om Rehn klarar av att övertyga Mild om att just Barsom bör få en chans i IFK."
Expressen rapporterar idag att Blåvitt, enligt tidningens källor, erbjudit Agbar Barsom ett halvårskontrakt med en lön på cirka 40 000 kronor i månaden. Barsom har under den gångna säsongen spelat i grekiska andraligan, för Messiniakos och ska enligt Expressen under de senaste veckorna ha"jagats av flera olika klubbar". Utan att bli näsvis kan man väl konstatera att Åshöjdens BK tappat intresset nu när Blåvitt verkar ligga längst fram i den så kallade "jakten" på Barsom...

17 kommentarer:

  1. Abgar nickar med näsan!

    SvaraRadera
  2. Nej! Nej! Nej! Jag vill inte ha någon jävla Abgar Barsom!

    SvaraRadera
  3. Frankie, varför stavar du Abgar fel hela tiden? Inte ett engångs misstag liksom...

    SvaraRadera
  4. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! inte näsapan Abgar.

    SvaraRadera
  5. Inte ens gratis.
    Han är liten, långsam och har
    taskig spelförståelse.
    Mackan

    SvaraRadera
  6. Hmm, Agbar låter faktiskt lite bättre...

    Kommer han hit så kommer han säkert bli hjälte efter att han fört ifk till det första guldet på 11 år och jättenäsan blir då den nya modeaccessoaren och statussymbolen i götet...

    SvaraRadera
  7. Säga vad man vill om Barsom men vad har han egentligen gjort Blåvitt? Ingen spelare jag hade dyrkat men vill Stefan ha honom litar jag mer på hans kunskap än på dom som är rädda för pomperipossa (eller vad hon nu hette).

    Aubynn hade varit 1000 ggr värre i mina ögon.

    SvaraRadera
  8. har heller inget emot barsom. tror rehn vet vad han pratar om. dessutom så var ju barsom en talang när han va ung och blomstrade väl inte riktigt fullt ut... i blåvitt kan det ju kanske komma.. massa pengar när han säljs.. :p

    SvaraRadera
  9. Skulle han inte platsa på plan så kan vi ställa honom på N-sektionen.
    Då har vi löst frågan med ett provisoriskt tak över LM.
    Vi kommer att stå väl skyddade för väder och vind och akustiken kommer att vara i klass med Sgt Peterskyrkan.

    SvaraRadera
  10. Är väl Rehn som vill ha Agbar till klubben? Och när han inte kostar några pengar är väl det helt okej. Får ju lita på att våra tränare vet vad Agbar går för. Ser det inte som någon stor värvning. Men jag tänker inte såga honom här och nu. Rehn har ju trots allt haft honom tidigare och anser tydligen att han kan tillföra laget något. Hoppas att Rehn har rätt. Jag har förtroende för våra tränare.

    SvaraRadera
  11. Anonym 29/6/07 23:46 : Joo talanger brukar ju blomma ut i Blåvitt. samuel W blommade ju bland annat ut...NOT!

    SvaraRadera
  12. wowoah var ju ingen talang :p

    SvaraRadera
  13. På tal om inget, Wowoah är GRYM på FIFAM 06...

    SvaraRadera
  14. barsom skulle bli grym i blavitt.

    SvaraRadera
  15. Barsom är världens bästa spelare.

    SvaraRadera
  16. http://img255.imageshack.us/img255/6306/barsomgh8.jpg

    barsom tröjan :p

    SvaraRadera
  17. http://img255.imageshack.us/my.php?image=barsomgh8.jpg

    nu ska den funka! :)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.