2007/06/22

Baraben önskar alla blåvita en trevlig midsommar!

30 kommentarer:

  1. tackar desamma! ladda upp med en skön helg för att sedan krossa bajen från söder!

    SvaraRadera
  2. Trevlig midsommar, När är cupmatchen mot Gefle?

    SvaraRadera
  3. Varför skriver ni inte om svikaranton?;) Lite underligt

    SvaraRadera
  4. Trevlig midsommar, Blåvitt!

    SvaraRadera
  5. Antonsson "behövs" väl inte riktigt för tillfället. Ragnar och Bjärsa sköter det bra, men när nån eller bägge av dessa sticker utomlands skulle Anton behövas betydligt mer.

    SvaraRadera
  6. "Svikaranton" tjäner minst dubbelt så mycket i FCK som blåvitt har råd att betala. FCK spelade så sent som för några månader sen i Champions Leauge, samt får kvala dit även i år.
    FCK har ett slagkraftigt lag och bra ekonomi nog att ibland matcha de bättre lagen i Europa. Garanterat storklubbar som noterar eventuell framgång.

    Blåvitt, kan i år betraktas som att de har den sämsta truppen på länge, "usel" ekonomi, tappat vinnarmentaliteten.

    Ska vi kunna locka tillbaka några större spelare till blåvitt krävs det inte bara ekonomi utan en uttalad vilja att satsa, mer än en profilvärvning samt kanske möjligheten att ta sig ut i Europa.

    Men det här vet väl redan alla så det finns väl inget att skriva om egentligen?

    SvaraRadera
  7. Dif betalade Jesper Blomqvist en bra lön och kvalade till Champions league. Samtidigt kvalade sig Blåvitt kvar i allsvenskan.

    Jag förstår både Jesper och Anton.

    SvaraRadera
  8. trevlig midsommar till ALLA! ..utan ANTON.
    sup ner dig!

    SvaraRadera
  9. tack detsamma :D

    SvaraRadera
  10. John Alvbåge satt o söp på Linnés bar o kök igår.

    SvaraRadera
  11. En finsk midsommarstång. Från Tuve?

    SvaraRadera
  12. Suomi perkele, voivitto!!!

    SvaraRadera
  13. Svikar-Anton?

    Han spelar för tusan i en annan liga inte i allsvenskan. Då är han väl ingen svikare! FC Köpenhamn har enorma möjligheter ekonomiskt och kan bli ett topplag i CL. För Anton kan det även innebära en plats i en trupp för ett eventuellt EM-slutspel.

    Tycker snarare han sköter sina kort väl och tar hänsyn till oss och skiter tex i Ellos som har fiskat mycket där...

    SvaraRadera
  14. Instämmer till fullo med Ingo...kanske inte att de kan bli ett topplag CL men för övrigt!

    SvaraRadera
  15. Anton är INGEN svikare. Ge oss Hysèn och Wendt nu. Please.

    SvaraRadera
  16. Selakovic på officiella:

    "Vilket av stockholmslagen är tuffast att möta på bortaplan, Hammarby, Djurgården eller AIK?
    - Brommapojkarna."

    Stå på dig Sella!!!

    SvaraRadera
  17. "FC Köpenhamn har enorma möjligheter ekonomiskt och kan bli ett topplag i CL."

    Här skulle jag ha vart något tydligare. Tror att FC Köpenhamn är i den möjligheten genom sin positiva process uppåt. Kanske om två eller tre år kan man vara där. De har kapaciteten att ta alla riktigt bra nordiska spelare. När de stabiliseras på europanivå vilket jag tror dom gör under den här säsongen så kommer de att satsa ytterligare.

    Där kan ytterligare ett kliv tas men vi får se....bra är det för nordisk fotboll men lite synd att det inte är vi

    SvaraRadera
  18. När fixar ni marginalen på sidan för oss som vägrar Firefox? :P

    SvaraRadera
  19. Tycker inte heller att Antonsson är en svikare. Absolut inte. Men visst känns det förbannat tråkigt att han inte väljer Blåvitt. Men har Mild erbjudit honom ett riktigt bra upplägg? Jag tror inte det. Förstår att Antonsson väljer FCK. En klubb som har stora resurser och som skall kvala till CL. Ett CL som man förra säsongen var med i. Det kan inte Blåvitt erbjuda. FCK är Danmarks och Nodens klart största klubb. Blåvitt vet jag inte hur stora dom är? Har ingen aning om vad dom har för pengar till spelare? Har ingen aning om vad dom har för ide om spelartyper man söker? För mig är Blåvitt en massa frågetecken. Flera bra och intressanta spelare väljer andra klubbar framför Blåvitt. Jag tror att det mycket beror på att man inte ger några tydliga signaler på att man ett: Vill bli bäst i Sverige igen. Två: Vill vinna allsvenskan varje år. Tre: Satsar på CL. Allt är för otydligt och lågbudget.

    SvaraRadera
  20. erikbe matchen är den 5:e Juli

    SvaraRadera
  21. Alla vet att Blåvitts resurser är begränsade. Varför då tjata om spelare som innehar positioner där vi redan är starka idag? Ok om vi hade kunnat unna oss den lyxen att som FCK bänka en kille som Wendt, men det kan vi inte.

    Fokusera istället på de spelare och positioner som vi behöver stärka i första hand. Typ back och mittfält på vänstersidan.

    SvaraRadera
  22. =svikare skulle han va om ifk gett han ett bud eller likn. men de är dom för sega för på kamratgarden. däremot är anton svagsint.
    ragnar är dessutom roligare att satsa på har större potential och verkar ha bättre psyke.

    =vet inte, de måste väl vara en väldans duktig vänsterback isådana fall.
    ifk satsar inte för guld i år. man har hjalmar som gjort det bra, och ölme som hoppade in bra senast. de sitter nog och rullar tummarna ett tag till. kanske nästa år, eller då arenan är spelklar 2009.

    SvaraRadera
  23. Krossa Bajen nu for fan!!!!!

    SvaraRadera
  24. Ingo: Har aldrig riktigt förstått det där med "bra för nordisk fotboll". Vem tjänar på att FCK går bra i europa, förutom de själva?

    SvaraRadera
  25. Håller med du.

    SvaraRadera
  26. Finns naturligtvis flera vinklar på varför det kan vara bra för nordisk fotboll att FC Köpenhamn skulle gå gå bra i CL bla.

    Inspiration för nordiska klubbar att man kan ta ett kliv upp som nordisk klubb om man jobbar målmedvetet....
    En slags klocka till den förening som vill ngt mer än vinna nationella ligan-det är möjligt!

    SvaraRadera
  27. 77:an sa...
    Alla vet att Blåvitts resurser är begränsade. Varför då tjata om spelare som innehar positioner där vi redan är starka idag? Ok om vi hade kunnat unna oss den lyxen att som FCK bänka en kille som Wendt, men det kan vi inte.

    Fokusera istället på de spelare och positioner som vi behöver stärka i första hand. Typ back och mittfält på vänstersidan.

    23/6/07 13:32

    Anser väl i och för sig inte att vi är starka i någon lagdel. Vi är sårbara på precis varje postion och lagdel. En skada på Ragnar så vet jag inte hur det går? Vem är den stabile ersättaren som går in och gör ett lika bra jobb? Vi behöver varje spelare skadefri och i toppform. Och när en gammal blåvit spelare vänder hem mot norden tycker jag det är rimligt att man visar ett intresse för honom. Och det kanske man har gjort?

    Vad det gäller Blåvitts resurser så har jag ingen koll alls. Vet att ekonomin inte är den bästa. Men vad det gäller spelaraffärer så skall det ju finnas ett riskkapitalbolag som är startklara. Det skall finnas pengar tillgängliga för spelarköp. Riskkapitalbolaget finns ju där för att inte riskera klubbens ekonomi. Tror man sa att om rätt spelare dök upp så finns det folk med pengar som ställer upp för klubben? Vem eller vad är rätt spelare? Och i vilken storlek på affär kan man vara med och värva?

    SvaraRadera
  28. Är med på hur du tänker, men faktum kvarstår: Har man begränsade resurser så få får man man lägga dom på där de behövs som mest. Tycker vi ska försöka plocka hem Wendt. Go natt.

    SvaraRadera
  29. sedan är ju frågan när bjärsmyr vill tjäna pengar i danmark eller nrge, och då står vi där.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.