2007/05/28

Tipsredaktören "LucaJoni" utmanar DIG!

LUCAJONIS TIPSHÖRNA Baraben.com kommer under 2007 att tippa resultatet på alla IFK Göteborgs allsvenska matcher via vår nytillträdda tipsredaktör "LucaJoni". Han säger att hans tips kommer att komma från ett "stort blåvitt hjärta" och dessutom skall han låta all eventuell vinst gå till Supporterfonden.

Tipsredaktör LucaJoni utmanar er "experter" därute att göra det samma och påstår att endast de som antar utmaningen förtjänar rätten att såga honom om han mot all förmodan skulle misslyckas att pricka in resultat efter resultat. LucaJoni satsar en guldtia per match på "matchen" (matchresultat) och går resultatet som du har tippat in så skänker man vinsten till Supporterfonden under samma nickname.

Stå upp Blåvitt! IFK - Gajs (19:00)


Blåvitt möter idag Gajs som senast fick se sig besegrade av Kalmar med siffrorna 3-0. Stå upp idag Blåvitt och vik er inte en tum, för er som såg Barcelona mot Getafe på Lördagskvällen vet vad jag menar!
Skäm för allt i världen inte ut oss på läktaren med duttande och filmande hit och dit, Nä kliv dit och gör det bestämt!

Blåvitt med 5-2 och min tia spelas hos Svenskaspel , Unibet , 3bwin (Svarte Marcus gör hatrick och T.O, Walle gör varsitt mål)

Enligt SMHI blir det halvklart till mulet, bara lokalt någon skur och 18-22 grader alltså strålande väder för fotboll!

Övriga Allsvenska matcher idag är:

Halmstad - BP

Halmstad vinner med 1-0 och BP gör återigen en bra match men denna gången räcker det inte hela vägen, förra veckan var jag helt fel ute och åker kanske på ytterligare en näsbränna.
Resultat: 1-0

Helsingborg - ÖSK
Ösk ångar på och ger sig inte i första taget, Rickardsson står för ett av årets mål då han som målvakt nickar in kvitteringen mot Malmö på övertid, Tack Richard!
Helsingborg har inte övertygat precis och så jag tror att Rickardsson växt otroligt efter detta målet då han satt alla tvilare på plats om hans trevande start i ÖSK, han håller nollan!
Resultat: 0-0
Antar du utmaningen?

9 kommentarer:

  1. 3-0 eller 5-0. Jag spelar inte av princip, men vid 3-0 blir det en hundring till fonden och vid 5-0 blir det en tvåhundring.

    SvaraRadera
  2. Blåvitt-Gais 3-0, 5-2, 3-2, 5-0 en tia styck

    SvaraRadera
  3. Fint förresten att du "missat" stockholmsderbyt bland dagens matcher. Kan man gissa att det är en medveten pik?

    Heja Blåvitt!

    SvaraRadera
  4. 3-0 eller 2-0

    SvaraRadera
  5. erling du får nog hosta upp då. 3-0 känns som ett ganska hett tips. Tror Sella gör ett spelmål idag. Sen gör vi ett på straff och ett på retur efter frispark.

    SvaraRadera
  6. Fan va gööööööött!!!! Sicken nagelbitare!!!!!

    SvaraRadera
  7. Ingen tippade rätt? Va i helvete.

    SvaraRadera
  8. Får bli en Lången vi nästa tillfälle så vi får in lite stålar till fonden..

    LucaJoni

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.