2007/03/26

"Stockholm i mitt hjääääärta..."

ALLSVENSKAN 11 DAGAR KVAR Det finns problem med Skåne. Ett av dem ska övervinnas nästa fredag på Vångavallen. Men sen så finns det även extremt klarsynta människor i det danska området av Sverige, exempelvis arbetsgivaren som nekade en person arbete för att han var Stockholmare.
"Stockholmare jobbmobbas i Lund
Det var inte brist på meriter som gjorde att IT-konsulten Magnus Ahlin inte fick jobbet han sökte i Lund. Han hade fel födelseort. "Stockholmare här nere ses som ett skällsord av många", förklarade den ansvarige chefen. /TT"

Baraben.com vill ge AIK en enorm gratulationsfanfar till klubbens guld igår. Det är lika glädjande varje gång man ser en stolt fotbollsförening säkra sina positioner som landets ledande fotbollsmaskin. Efter en seger mot världsledande Segeltorps IF beskrevs matchen som en "orgie i målchanser". Övriga fotbollssverige står med häpnad, smått förundrade i chock över den idrottsliga prestation som det stora stolta AIK mäktat med. Hatten av för ert guld.

13 kommentarer:

  1. Dessutom är det lagligt att diskriminera Stockholmare:

    "Enligt diskrimineringsombudsmannen, DO, räknas stockholmare inte som en etnisk minoritet och kan därför nekas jobb med hänvisning till ursprunget."

    Wunderbaum :-)

    SvaraRadera
  2. hahaha :) fan va bra. Men ärligt finns ju ingen som vill ha en Stockholmare på sitt jobb!

    SvaraRadera
  3. Haha fan vad klockrent. Skönt att det är lagligt också =)

    SvaraRadera
  4. haha! lagligt att diskriminera stockholmare, fritt fram att diskriminera lite den 17/4 då alltså.
    se till att ta med din kompis, kusin och farsa också, även om de inte brukar gå på blåvitt så är detta ett ypperligt tillfälle att intressera dom.

    SvaraRadera
  5. Fy fan va äckliga dom är

    SvaraRadera
  6. Ja, dom är oerhörda svin. 17 april vill jag se ALLA som ska på mactch gå klädda i sina blåvita halsdukar, tröjor, kepsar trosor, eller vad fan man nu har. Hela stan ska märka att IFK Göteborg har hemmapremiär mot solnatattarna!

    SvaraRadera
  7. Om man är mindre kvalificerad, vilket man per automatik är när man är från Stockholm och desto mer när man har sin examen från Stockholm, kan det ju aldrig bli tal om att man diskrimeneras eller ens blir förfördelad. Man blir helt enkelt bortsållad. So? Det finns ju massa lediga städjobb, sök dem ditt jävla Stockholms-mongo! Blir du avvisad från dem skall du inte misströsta, det beror bara på dig själv. I så fall har du bara taskig inställning.

    SvaraRadera
  8. Att ni orkar...
    Ni är ju bara för jävligt sorgliga!
    Jag har alltid tyckt att göteborgare är trevliga, men fan vet om jag inte ska börja omvärdera det snart! Ni som drömmer om en blåvitt seger mot Gnaget, soorry, men det kommer bara att bli en blåvit mardröm grabbar!

    SvaraRadera
  9. Så ni anser att det är även ok. att diskirminera Stokholmare som hejar på Blåvitt?

    SvaraRadera
  10. sansa er nu, detta inlägg och de efterföljande kommentarerna är nog inte menat att tas så seriöst.

    SvaraRadera
  11. Snälla Glenn kan du inte fixa ett jobb åt mig på fiskfabriken??

    Jävla Bönder

    mvh Huvudstaden

    SvaraRadera
  12. Jävla bönder?

    Senast jag kolla var Göteborg större än Solna, jävla bonde.

    Trevlig att solonatattare tittar förbi på en IFK Göteborg site ändå.

    SvaraRadera
  13. Sist jag kollade va Stockholm större än Göteborg...

    Jävla bönder

    Kul att Glenn tror att alla är Gnagare.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.