2007/03/29

Ordningsvakter eller psykfall?

40 kommentarer:

  1. Bohlin e ju kung, han hur man ska göra.

    vakterna kan dra åt helvete!

    SvaraRadera
  2. man undrar vad som händer i huvudet på dessa vakter! en sådan handling ser verkligen till att folk vallfärdar till fotbollen. Dags att media vågar skriva sanningen. det enda våldet på läktarna idag står vakter för. FAKTA

    SvaraRadera
  3. Publiken verkr ju vara skitstökig ju, speciellt han med barnet i famnen.

    SvaraRadera
  4. Vad är det som krävs för att bli s.k. ordningsvakt i detta land: en utbildning eller minst 40 cm omkrets runt armarna, rakad skalle och ett gött anabolarus? Fy fan för dem!

    Och som senaste anonym sa, killen med barnet ser helt klart livsfarlig ut...

    SvaraRadera
  5. Så jävla typiskt Securitas. Vad har det företaget emot utbildning? Är ju i princip aldrig det är Polisen som är inblandade i sådana här "skandaler", är alltid Securitas-vakter.

    SvaraRadera
  6. man undrar vad som händer i huvudet på dessa SUPORTRAR! en sådan handling ser verkligen till att folk vallfärdar till fotbollen. Dags att media vågar skriva sanningen. det enda våldet på läktarna idag står vakter för. FAKTA

    SvaraRadera
  7. Försvarar inte vakternas agerande men vi får inte glömma bort De Jävla Idioterna som stormade planen i samma match. Vakterna verkade slå på fel människor. De som "stormade" förtjänar allt stryk i världen.

    SvaraRadera
  8. Blir så jävla förbannad när jag ser sånt,, far åt helvete med er,bort från våra arenor!!

    SvaraRadera
  9. skjut vaktjävlarna föfan

    SvaraRadera
  10. Såg hela sekvensen live...jag fattade aldrig varför de jävla vakterna skulle kliva innanför stängslet, istället för att hålla sig utanför.

    Jag uppfattade det som att vakterna startade det hela med sin kaxiga USA attityd, men jag kan egentligen inte veta...

    SvaraRadera
  11. Frankie har gjort ett pajas inlägg till sidan, IGEN. Det har fan inget med IFK att göra.
    Sedan att du i bästa jornalistanda har vinklat detta, gör inte saken bättre.
    Pinsamt att läsa de som helt okritiskt ser bilderna och läser överskriften.

    SvaraRadera
  12. senaste anonym: Jävla tönt gå å lägg dig, eller dra till ellos forum å leka med dina bönder till polare!

    // WeBBeR

    SvaraRadera
  13. Var de tvugna att ha med den otroligt löjliga musiken? Lät ju som en riktigt fattig hollywoodfilm.

    SvaraRadera
  14. Jag såg allt. Stod själv i Chile klacken och jag tycker det är sjukt.. Man blir ju rädd.

    ANONYMOUS 29/3/07 21:24: Du är inget annat än en pajas... Med tanke på din intelligens skulle det inte förvåna mig om du själv arbetar för Securitas.

    /Jolly

    SvaraRadera
  15. Chile har ju lika korkade supportrar som Bajen. Tycker inte ett dugg synd om dom. Nej, jag är inte rasist och Nej, jag hyllar inte våld, men hela Brasiliens vistelse här kantades ju utav våld och civil olydnad. Pack!("supportrarna" alltså)

    SvaraRadera
  16. Ännu ett härligt anabolarus från killarna i mensaklubben. Vaktfrillan verkar aldrig tappa modet heller,den lilla toffsen längst fram är ju en läcker sak. Förmodligen sitter dom hemma och tajjar av varandra till filmen på nätet.

    SvaraRadera
  17. ojoj vad det är synd om dem, men vad fan ge fan i och stöka och ge fan i och atackera vakter och polise, samt ge fan i att tycka synd om buset....helt rätt

    SvaraRadera
  18. Det e la gais

    SvaraRadera
  19. det är ju indianen som klippt filmen så att det ser ut som chilenarna e heelt oskyldiga.. är man provocerande så får man ju skylla sig själv..

    SvaraRadera
  20. Tycker det är helt rätt av vakterna. Dumma jävlar i publiken skall fan ha stryk!

    SvaraRadera
  21. Befann mig på läktaren precis ovanför händelsen och måste säga att det var ett kraftigt övervåld från vakterna. De personerna som blev slagna såg aldrig ut att vara på väg in på plan och vakterna hade definitivt inget att göra på läktaren.
    Hoppas någon av de drabbade polisanmäler händelsen.

    Sedan kan man tycka vad man vill om planrusningarna som bara förstör, men håll isär händelserna.

    SvaraRadera
  22. Det är ju inte så att jag blir besviken när en vakt/matchvärd/polis eller vem det nu är som får stryk av supportrar! Det är vår arena ni kan springa runt på ett industriområde och kolla att grindarna är låsta!!!
    Ultras Goteborg

    SvaraRadera
  23. Men kära lilla söta Ultras Göteborg! Du kan väl inte på allvar jämföra en stackars matchvärd med en väktare som slår med batong. Sen att vissa på läktaren förtjänar ett slag eller två från ordningsmakten när de sabbar för laget är en annan femma.

    SvaraRadera
  24. Det är väl för fan bättre om en annan supporter tillrättavisar en annan istället för att en maktkåtanabolavåldsbenägen vakt idiot kommer å svingar med baton?

    Skulle aldrig banga på att klappa en vakt med batong så får dom känna vad fan dom pysslar med, horungar. Man ser ju till och med att han siktar mot huvet i snubben med keps. Man slår Ganska lätt hål i skallen med en sån där teleskop batong.

    SvaraRadera
  25. det e klart att de ska ha sig en smäll!

    SvaraRadera
  26. bill, hur provocerade dem vakterna då?

    urban förare, dumma jävlar för att de håller på Chile och inte Brasilien eller?
    Abbe

    SvaraRadera
  27. Jasså har ett par sexuritasvakter med liten hjärna och stor mängd anfetamin ramlat in här och försvarar våldet mot fotbollsfans? Mysigt, ni kommmer få det svårt i år. Riktigt svårt, för vi är många som tröttnat på era jävla övergrepp era svin. Se er om ryggen.

    SvaraRadera
  28. Alltid lika dant. Engagerade supportrar vill folk ha bort från fotbollen men de som står för det grova våldet mot oskyldiga, de får fan betalt för det!

    SvaraRadera
  29. skjut vaktjävlarna! fyfan om de inte kan göra vad de är där för dvs lugna ner känlorna så ska de fan inte vara där! äckliga jävla människor med små kukar...

    SvaraRadera
  30. Helt obegripligt att folk kan försvara scenerna som man ser på videon.
    Visst, ut med packet som stormar plan, gärna för alltid.
    Men det är ovesentligt i detta sammanhang. Här ser man ordningsvakter som med full kraft slår en person upprepade gånger i huvudet med en batong.
    Hur kan det vara okej?
    Tänk om situationen hade varit annorlund, att en supporter hade get sig på en vakt med liknande medel.
    Svarta rubriker i tidningarna i veckor efteråt.

    SvaraRadera
  31. "Supportrarna" har faktiskt ett val att gå därifrån.

    SvaraRadera
  32. Vilken normal människa närmar sig vakterna med sitt barn i famnen efter det som utspelar sig i början av filmen? Det är ju inte direkt smart att fortsätta provocera vakterna om de nu är totalt hjärndöda våldsidkare. Känns som båda sidor saknar normala spärrar.

    SvaraRadera
  33. Dags att starta namninsamling för att få bort dessa livsfarliga gorillor från våra läktare kanske??

    SvaraRadera
  34. de e ju jävligt lätt att skylla på vakterna när bilden av dem blir vinklad som om dem var rasister o facister. Har jävligt svårt att tänka mig att de bara hoppade på chilenarna utan anledning...

    SvaraRadera
  35. Hörde ett rykte om att vakterna var inhyrda från ett mindre välkänt fotbollslag i stan.. De som sysslar med amerikansk (s.k)fotboll är väl inte van att ha så mycket publik. Antar att de gärna ville visa hur härlig och fin deras idrott är.

    SvaraRadera
  36. Våga agera så på en blåvittmatch era väktarsvin! Ser med nöje fram emot säsongen 2007!

    SvaraRadera
  37. Jag har tittat på de här klippen många gånger nu, och jag tycker mer och mer att det ser ut som om att vakterna mer eller mindre blir angripna. Vakten som slår "besinningslöst" håller ju på att bli neddragen och man ser tydligt på hans gula väst att den går sönder när en person på läktaren drar i den.

    Jag tror ingen siktar mot någons huvud, men i den rörar som råder där är det ju givetvis svårt att få fina träffar, det fungerar ju inte på samma sätt i en träningslokal som det gör i verkligheten.

    Vad gäller pappan med barnet så undrar jag också va fasen han sysslar med. Varför springa mot vakterna med en unge på armen, och varför står han där och tjatar med vakterna!?

    SvaraRadera
  38. Det är sån här skit som gör att många kvinnor och barn inte vågar gå på fotboll längre. Dags att omskola vakterna (lika länge som det tar att odla flätor på dem.) Och tvinga dem ha gulliga rosa tröjor och dela ut ballonger och godis till barnen.

    SvaraRadera
  39. Är det så jävla svårt att bete sig civiliserat på en förbannad fotbollsarena? Allvarligt talat, kan man för fan inte tygla sina primitiva impulser ska man inte vara på en plats där så många känslor upprörs (fotbollsarena). Och inte fan blir det bättre av alla mongojävlar här på kommentarer som hotar vakterna i stil med: "Watch your back, cop bastard". Tror ni verkligen att det blir bättre då? Isf är det ni som är hjärndöda.

    Varför uppstår problemet i första taget? En enkel orsak är att svenskar är svältfödda på bra fotboll. Vi ser varken Ronaldinho eller Mark Gonzalez varje dag, inte konstigt att något slår slint i knoppen när de kommer till vårt lilla land då. Det får arrangörerna förbereda sig på och anlita säkrare vakter än Securitas och Göteborgs amerikanska fotbollslag. Skeppa in danskarna som vaktade Parken när det var Champions League.

    SvaraRadera
  40. Här är den oklippta versionen av vad som hände på Ullevi. Som man ser så har han som klippte ihop den första loopat flera sekvenser samt tagit bort när Chilenarna kastade flaskor och gick på mot vakterna.

    http://www.youtube.com/watch?v=gMwZv588GiM

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.