2007/02/24

Är det en slump att det är just Sella...

Är det en slump att det är just Sella… som har legat bakom båda målen så här långt i år? (ett mål, en fantastisk passning)

Är det en slump att det är just Sella…… av Blåvitts anfallare som idag känns mera som en framspelare än en avslutare?

Är det en slump att det är just Sella…… som alltid står rätt? Även Allbäck är en målsumpare, men Mackan har ändå det bästa målsnittet i landslaget eftersom han också alltid står rätt och därmed får många chanser. Skillnaden mellan de båda är att Allbäck kör på även om han missat tre chanser och sätter den fjärde, medan Sella verkar spänna sig mer och mer för varje chans han bränner. Slappna av Sella, även om du bara sätter en chans på fyra, blir det också många mål!

Är det en slump att det är just Sella…… som tyvärr alltid försöker placera bollen lågt när målvakten kommer utrusande? Till skillnad mot många notoriska målskyttar som chippar bollen över målvakten. Chippa, Sella, chippa!

18 kommentarer:

  1. succé säsong på gång kanske?

    //Xezzo

    SvaraRadera
  2. Felaktiga beslut är tyvär den mannenens signum i Blåvitt än så länge. Gäller även utanför planen.

    Kom igen nu Sellan, bli Sella med hela IFK Göteborg!:)

    /Nalie

    SvaraRadera
  3. Som Martin Dahlin säger... det är lättare att bollen seglar över målet än under... en anfallare ska sikta lågt.

    SvaraRadera
  4. Ja, det är nog en slump.

    SvaraRadera
  5. Ja, idag är det är nog vanligare bland forwards med klass att stöta in en låg halvhård chip mot en utrusande målis än att skjuta stenhårt och hoppas att målis ska missa. Sella som brukar välja det senare har ju varit ganska duktig på att träffa målis det senaste året.

    SvaraRadera
  6. Med en "låg" chip menar jag förstås att den fortfarande ska gå över målis, såklart!

    Anonymous kl. 21.19

    SvaraRadera
  7. Är det en Slump att han är en av dom mest publikfriande spelrna då han firar och delar glädjen med publiken att den kommer till än!?

    SvaraRadera
  8. Tjenare. Ta gärna en titt på vår nya blogg:
    http://vassadobbar.blogspot.com/

    // Stefan.

    SvaraRadera
  9. Ge Sella lite ladd så blir det ordning på målskyttet. Se bara på Flachi i Sampdoria. Rrrrrruskigt bra! Synd bara att kommunisterna fick fast honom! Forza Doria!

    SvaraRadera
  10. Sella är en duktig fotbollsspelare, vad folk än må säga. Han har bara ett taskigt jävla självförtroende, och tyvärr verkar han ha svårt att släppa alla missar, och därav förväntar sig att han ska missa.

    Jag tror, hoppas och önskar att han finner styrka i att släppa all skit och bygga upp ett nytt självförtroende. Då blir han en av allsvenskans bästa anfallare, vilket han egentligen redan är

    SvaraRadera
  11. han är en jävla lirare helt enkelt.. men han har som ni säger, lite taskigt självförtroende när det kommer till avsluten.

    SvaraRadera
  12. är det en slump att ingen verkar fatta att han är slut som fotbollsspelare...han blir inte bättre än vad han varit de senaste 2 åren...sälj han och satsa på yngre med utvecklingspotential

    SvaraRadera
  13. E d en slumt att ingen gör mål i Sveriges tråkigaste fotbollsklubb??

    SvaraRadera
  14. Ge Sella chansen att slå frisparkar. Han är en ganska god frisparksskytt faktiskt, men det är extremt sällan han får förtroendet. I HBK satte han ett antal, varav några i krysset. Har bara sett en Sellafrispark i IFK: 2005 på våren mot Giffarna(?) och den satt klockrent i virket (ribban nära vänster kryss från 5-7 m utanför straffområdet till vänster). Känns inte som vi har någon riktigt bra frisparkssytt i laget för övrigt, så varför inte ge Sella chansen då och då.

    SvaraRadera
  15. Att göra som Allbäck räcker. Se bara på målet han gjorde idag. Gör Sella ett sånt och några smalbensträffar den här säsongen så vinner vi lite matcher.

    SvaraRadera
  16. Sella borde göra fler mål med tanke på att han spelar så många matcher. Visst har han riktigt bra kvaliteter men i mina ögon är han endå en anfallare som inte gör mål.
    Kanske ett 433 hade passat Sella mer än vad ett klassiskt IFK 442 med långbollar gör. Vi får se vad de nya tränarna förändrar så Sella blir faligare framför mål.

    SvaraRadera
  17. Jag kan inte begripa varför så många tror på sella, vad har han gjort för att förtjäna det?? Att han någon gång då och då mirakulöst nog gör något lyckat betyder inte att han kommer bli bra. Ni ser ju själv, han är långsam och en dålig avslutare. Att tro att han skulle utvecklas till en gedigen playmaker nu är absurt.
    Däremot skulle även jag gärna se honom slå några frisparkar, såg också den där mot gif 2005. Alex frisparkar är ju i regel ganska dåliga, så det vore ju inte helt fel att ge någon annan chansen.

    SvaraRadera
  18. Problemet med sella är just att han bara kan skjuta "knorrar" mot högra stolpen.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.