2007/01/16

Håkan och George- ingen kärleksaffär?

SILLY SEASON City Göteborgs sportchef Henrik Leman skriver idag på sin blogg om Mourads kontraktssituation i Blåvitt:
Man undrar lite...

Håkan Mild sa när jag pratade George Mourad med honom i dag:
"Du hade visst snackat med honom? Och han sa att han ville stanna? Det är ju bra."
"Hade du inte fått den uppfattningen?" undrade jag.
"Nja..."
, svarade Mild, lite undvikande.

Alltså: det är ju kul att kunna hjälpa till, men...hur förhandlas det i Blåvitt egentligen?
Eller så drev Håkan bara med mig. I så fall var det rätt kul. Fast jag undrar jag...

Håkan Mild och George Mourad verkar inte föra samtal över huvud taget just nu och då kan man inte annat än fråga sig: Vad är det som händer egentligen? Ska journalister bli mellanhänder i kontraktsförhandlingar framöver? Vi föreslår därmed att Kamratgården slår oss på Baraben.com en signal nästa gång ett kontrakt ska förhandlas så lovar vi att ge spelaren ett erbjudande som han inte kan tacka nej till.

(Tilläggas bör: Nej, Michael Wagner på Aftonbladet, detta är absolut inget hot mot någon som helst fotbollsspelare eller idrottsutövare, bara så du vet. Det är vad som kallas en "sarkasm"...)

18 kommentarer:

  1. Senast jag kollade fanns inga journalister på Baraben.com.

    /Mackan

    SvaraRadera
  2. Mackan:

    Senast jag kollade var du ett troll på Internet.

    SvaraRadera
  3. "mackan"? vi vet alla att det är du håkan mild, sluta låtsas...

    SvaraRadera
  4. jag tycker det är konstigt att håkan mild går i samma fälla igen och igen, journalister måste behandlas med varsamhet och man måste tänka igenom både två och tre gånger vad man säger till dem. sedan så är ju inte den kontakten det värsta här utan det faktum att håkan inte ens verkar veta vad mourad vill, vad gör håkan på dagarna om det inte är förhandlingar med spelare? spelar trummor och övar inför idol-uttagningarna?

    SvaraRadera
  5. Jonatan:
    Jag gillar att du håller dig på en konstruktiv nivå. Vad jag ville få sagt mellan raderna var att jag tycker att det kan bli väl pretentiöst på denna bloggen ibland. Något mer att tillägga om det?

    /Mackan (a.k.a. Håkan Mild)

    SvaraRadera
  6. Mackan:

    Om Gais kan kallas ett fotbollslag så kan väl en bloggare kallas journalist?

    Fast nu skrev ju inte ens Frankie att barabens skribenter är journalister...

    SvaraRadera
  7. Jonatan:
    "Om Gais kan kallas ett fotbollslag så kan väl en bloggare kallas journalist?"

    Tack, det var allt jag behövde.

    /Mackan

    SvaraRadera
  8. Läste Håkans kommentar i Lemans Cityartikel på bussen och tyckte iofs att sarkasmen i den var kul. Däremot är det kanske inte så smart att ge sig in på pajkastning via pressen. Håkan tycker säkert att Mourad pratar skit i media jämfört med vad som sker vid förhandlingarna och han har säkert rätt. Det är dock troligen bättre för föreningen om Håkan håller tyst. Liksom Mourad, givetvis, som väl var den som började "prata ut".

    SvaraRadera
  9. Tänk om det är så att Mourad:
    - har för höga tankar om sig själv.
    - Begär mer pengar än han är värd
    - Har en tendens att gråta ut i pressen.
    Om det är så kanske det inte är så konstigt om Håkan håller honom kort, det kanske t.o.m är bra.

    SvaraRadera
  10. Sarkasm betyder ju tydligen "slita sönder kött". Wagner kanske missuppfattar det ändå...

    SvaraRadera
  11. Give Mouradona an offer he can't refuse...

    SvaraRadera
  12. Håkan får gärna hålla Mourad kort om han anser att det är den enda rimliga vägen. Han ska dock inte tjafs om det i media.
    /Fredrik

    SvaraRadera
  13. kul att baraben kallas "kvällstidningsjournalistik" ena sekunden för att i nästa bli pikade för att men antyder att ligga nära "journalister".

    vissa borde skaffa sig ett liv.

    SvaraRadera
  14. seriöst, håkan verkar inte gilla att man måste "fjäska" för spelare ibland när det kommer till sådana här situationer. han är badboy-macho och det kan göra att hans stolthet förhindrar honom från att förhandla... vilket INTE vore bra för Blåvitt.

    SvaraRadera
  15. Jag tycker att journalistik är roligt.

    SvaraRadera
  16. Jag tycker att det här med media är jättespännande? Nu med idrottsgalan och allt.

    SvaraRadera
  17. "Håkan får gärna hålla Mourad kort om han anser att det är den enda rimliga vägen."

    Håkan skall ge fan i att hålla George Mourad kort. Mourad är väl den mest lovande, eller i vart fall den viktigaste spelaren i dagens trupp. Det har varit ett jävla liv både på mig och här på bloggen när vi sålt ett halvt U21 landslag under de senaste två åren, fortsätt inte så Håkan. Det bästa sättet att handskas med de unga och mest lovande spelarna i föreningen om man vill behålla dom är inte att hålla dom kort.

    Jag har här på bloggen, ensam och med en dåres envishet, hävdat att Håkan Mild inte är rätt man på rätt plats och man måste säga att han gör vad han kan för att jag skall hålla kvar den åsikten. Nu tror jag iofs inte att Håkan inte vet vad Mourad vill, det låter ju fullkomligt barockt, men jag väntar fortfarande på en värvning värd namnet.

    För några månader sedan tyckte jag Helsinborg såg oslagbara ut inför nästa säsong, nu blir de nog sämre. För några månader sedan tyckte jag Blåvitt såg ganska svaga ut inför nästa säsong, nu blir vi nog sämre. Hoppas jag har fel. Angående Blåvitt altså.

    Mabus

    SvaraRadera
  18. Allvarligt. Jag fattar inte vad dom håller på med? Måste ju gått prestige i detta? Hade ju varit intressant att veta hur klubben kontra Mourad ser på detta? Sitt ner och fösök reda ut detta som vuxna människor. Och kan man inte komma till en lösning? Då borde man ju släppa Mourad redan nu. Finns ju ingen anledning att ha en spelare som går missnöjd en hel säsong. Eller en klubb som kanske inte låter Mourad få speltid för att han inte skrivit på kontraktet. Och om jag förstått det hela rätt? Så skall det ju finnas klubbar som är intresserade av Mourads tjänster. Då borde väl Blåvitt kunna få ut en skälig ersättning för honom också?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.