2006/12/12

Sveriges 10 SÄMSTA fotbollsbloggar!

BLOGOSFÄREN Baraben.com har under tidigare år vid två tillfällen presenterat sin omdebatterade och uppmärksammade lista över de tio bästa fotbollsbloggarna i Sverige. Nu tar vi hela fenomenet till en ny nivå och presenterar idag de tio sämsta fotbollsbloggarna i landet. Läs dem och få er ett gott skratt eller avskräckande exempel på hur det kan gå när vem som helst får chansen att yttra sig via internet...

Plats 10: Tom
Plats 9: Tom
Plats 8: Tom
Plats 7: Tom
Plats 6: Tom
Plats 5: Tom
Plats 4: Tom
Plats 3: Tom
Plats 2: Tom

På grund av vinnarens utformning av sin blogg och de många väldigt läsvärda texter som finns att hitta på densamma väljer vi inte att sätta upp några kandidater på platserna 10-2. Detta vore helt enkelt en enorm förolämpning mot dessa bloggare, hur dåliga de än må anses vara.

Plats 1 och Sveriges sämsta fotbollsblogg alla kategorier:
Red fans klan (http://redfansklan.blogspot.com/)
Ett så intressant fenomen som en "huliganblogg" för Örgytefans. Om deras huliganism drabbas hårt av förbjudet mot "champagnesprutning" under tennisveckan i Båstad är lite oklart, dock finns flera riktigt spännande kommentarer och idéer på den här bloggen som ger vilken butter adelsman som helst ett rejält skratt, ett par exempel ur mängden:
"Styrelsens signaler
De signaler som idagsläget kommer ifrån styrelsen är klockrena. ÖIS ska tillbaka till toppen. Detta visar man med att man har flera namn som är aktuella för Sällskapet. En del av dem ska träna med ÖIS för att få chansen att visa vad de går för."

"Ola horan Toivonen
Hade gärna sett att allt var annorlund då Ola är en fantiskts talang, men nu är det inte så. Ola är inte ÖIS och kommer aldrig bli. Han är bara en billig hora som vi ska sälja vidare dyrt...
...men saken är den att han är inget annat än en falsk hora och vi ska sälja dig som en. Vi köpte honom billigt och får desto mer för honom. Gais kommer aldrig ha råd med att knyta till sig honom, men om vi hade dragit i trådarna i ÖIS så hade ni kunnat få honom gratis, om var Gaisare trycker upp en död markill i röven."

"Bild från Borås
Bilden är tagen i Borås. Där det förövrigt efter matchen blev mindre slagväxlingar mot Boråsarnas ny startade liga. Men den värken som någon av våra gubbar hade, var efter skratt attacken, då en av deras grabbar lagt sig ner och skrikit "slå mig inte jag ligger ner". Det som är värt att nämna om detta är att det är bra jobbat av er 7 RFK som stormade rätt in i deras 25 manna "liga". Mindre bra av dem att springa där ifrån."
Grattis "Red fans klan" till den ärofyllda utnämningen!

48 kommentarer:

  1. ojoj..en sån humor..

    SvaraRadera
  2. bästa meningen: "Hade gärna sett att allt var annorlund då Ola är en fantiskts talang"

    Ingen som gått ut lågstadiet på deras sida?

    SvaraRadera
  3. "Den unga och mycket lovande målvakten Axel Wibrån är klar för Gais. Axel, som alla ÖIS supportrar förväntade sig skulle ersätta Dick Last, går alltså till vår ärkerival. Ett stort svek, och total brist i respekt gentemot sina forna supportrar. Att välja lokalkonkurrenten är som att spotta oss ÖISare rakt i ansiktet."

    varför bryr nån sig om deras reservmålvakt byter klubb?

    SvaraRadera
  4. "vår ärkerival"

    haha, med tanke på hur öfverklassen reagerar när Blåvitt kommer på tal är det roligt att de vill måla upp gais som "ärkerival".

    SvaraRadera
  5. Eller så är det relativt moget att ens bry sig=)

    SvaraRadera
  6. Helt ärligt så är fan Mattias Lürs blogg sämre!

    SvaraRadera
  7. Hela Sverige Skrattar! Att ÖIS suger har man vetat länge och fick äntligen bevis för det iår, men att det var så är illa kunde väl ingen veta?

    SvaraRadera
  8. Tragikomiskt är ordet.

    SvaraRadera
  9. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  10. Söderman: Jag provade att slänga iväg ett mail till dem. Jag fick en bluescreen med ett stort frågetecken i ASCII-kod. Så bra var den adressen.

    SvaraRadera
  11. Är han 12 år som skriver på bloggen? Vilken svenska! Hahaha!

    SvaraRadera
  12. Så jäkla skönt och se att även "dyssläcktiker" kan blogga!

    SvaraRadera
  13. Men herrgud vilka apor! Det här är ju en skam för alla människor!
    Lik förbannat skrattade jag, otroligt underhållande.

    Inte alla öfverklassmorsor kan hålla sig ifrån droger när de är gravida :D

    SvaraRadera
  14. Hon smuttade nog på Portvinet, läppjade på Champagnen och drog en lina.

    Som den mannen stavar får han se upp så att han inte blir "Headhuntad" till kung.

    SvaraRadera
  15. Spontant börjar jag bli jävligt less på allt tjat om klass på den här bloggen. Man är ju inte mer blåvit för att man är sosse eller går på bidrag.

    /Glennfan och "öfverklass"

    SvaraRadera
  16. haha....oxå stavar de fel till dra åt helvete i textenrutan längst upp...helvette med två T:n.

    haha

    SvaraRadera
  17. "Sällskapet" är nog den töntigaste smeknamnet som en förening kan ha.

    SvaraRadera
  18. Haha, klara indikationer från styrelsen att ÖIS ska bli ett topplag?!? Med spelare från förorten som Angered och Bergsjön, Bwahaha finns det inga fina öfverklassungar som kan spela?

    SvaraRadera
  19. inga namn nämns??...


    dom skriver ju om "ola horan Toivonen"?...fattat nada!!

    SvaraRadera
  20. Öis räknar väl med att möta Gais nere i ettan och baserat på deras gemensamma historia nere i gärdsgårdsserierna är det säkert mer troligt att de är varandras ärkerivaler än att blåvitt skulle vara det.

    RiksFörbundet Kåluvudena

    SvaraRadera
  21. Glennfan och "öfverklass"/ Att sätta in sosse och "bidrag" i samma mening var ju väldigt mysigt. Pajas.

    SvaraRadera
  22. Innan jag såg vem som "vunnit" var jag säker på att det var den.

    Men visst är det tur att den finns, vad skulle man annars skratta åt?

    SvaraRadera
  23. Skulle det vara ett skämt eller?
    Fy fan vilka nollor!
    Den föreningens fans blir bara roligare och roligare!

    SvaraRadera
  24. "Helvete" är felstavat, de har missat en punkt samt använder ordet "vårat" som är talspråk istället för det mer korrekta "vårt". Dessa fel bara på framsidan... Privatskolorna är nog inte bättre trots allt...

    SvaraRadera
  25. Piraten, du kan väl inte på allvar tro att någon av dem går på en bra fristående skola? (:p) Frågan man bör ställa sig är om de överhuvudtaget går i skola. Jag förstår inte hur det kan vara möjligt att stava så genomgående erbarmligt uruselt. Varje gång jag tvingas möta det språkbruk som dessa "grabbar" nyttjar dör en liten bit av min själ.

    SvaraRadera
  26. Fasen vad trött man blir på allt "klass"- snack. Och även tröttare av att behöva "tolka" allt som skrivs här på BB för att få en neutral uppfattning. Baraben(Frankie) tar med sig sin politiska bakgrund i allt som skrivs. Låt oss slippa era in-nestlade, vänsterdrivna åsikter i neutrala ting som fotboll...

    SvaraRadera
  27. ...därför har vi skapat en tråd i vårt forum där man kan få utlopp för alla sin politiska agressioner! (Där för övrigt miljöpartiet (!) leder i en politisk omröstning.)

    Den finns här.

    SvaraRadera
  28. Kanon att både öfverklass och sosse kan vara skällsbord på den blåvita bloggen!

    Blåvitt är ett fotbollslag och inte ett parti, även om inte alla fattat det. Pajasar;)

    SvaraRadera
  29. Kanon med ett eget forum för politik! Hoppas detta funkar som ett filter så att jag slipper en massa jävla klassnack om mitt kära fotbollslag.

    Mot SM-guld -07 alla blåvita!

    SvaraRadera
  30. hankins sätt dig och på lördags utflykt med piket polisen istället. Det brukar du gilla att göra. Om ÖIS inte har några grabbar varför stod du utanför ullevi nej nej slå inte oss vi är inga brabbar med lipen i halsen

    SvaraRadera
  31. läggas till ska väl oxå att vi gick bara förbi hade inte tanke på röra dig

    SvaraRadera
  32. hankins sätt dig och på lördags utflykt med piket polisen istället. Det brukar du gilla att göra. Om ÖIS inte har några grabbar varför stod du utanför ullevi nej nej slå inte oss vi är inga brabbar med lipen i halsen

    14/12/06 15:08


    Är det Jigbergs och Berndtssons fantasiklubb som vaknat till nu eller? För övrigt inte Hankins som skrivit denna text din idiot.

    SvaraRadera
  33. så kul att det ALLTID är borgare som kommer in och blir skrajja när folk snackar politik. "neeej nu börjar de ha egna åsikter, hjälp Sigvard, snart stormar de våra lyxkåkar och tar tillbaka allt vi stulit från den under åren, hjäääälp"

    SvaraRadera
  34. rfk/ Haha ja jag var verkligen livrädd för er hemska killar som ville attackera mig som en mordisk mobb. Jag la mig ner på marken och grät av rädsla för er mäktiga män som ville jaga alla blåvita.

    Speciellt i och med att vi satt kvar på uteserveringen (på Berzeliigatan kan tilläggas) och snackade lite skämtsamt med er, men jag antar att mytbildningen är fas ett av uppbyggnaden kring er superfirma.

    Intressant att se att ni omvandlat ett kompisgäng från Hisings Backa till en "firma". Vad kommer härnäst? Ska ni starta komedigrupp och utmana Galenskaparna om titeln i stan?

    SvaraRadera
  35. Jigberg och Berra som "topboys" i en firma? Hahaha mycket ska man få uppleva. Vem är det som driver RFK:s hemsida då? Islänningen eller?

    Honken/ Akta dig för RFK, de kan börja jaga dig för WM lär de ju knappast våga gå nära hehe...

    SvaraRadera
  36. jh/ Jaja, jag räknar kallt med att Jigberg kommer älgande för att hämnas "bussincidenten" nästa gång det är derby mot öis. Berra däremot är ju en skön lirare, han bjöd ju med mig och Byvan på en attack mot HIF för två år sedan hehe, vilket vi självfallet tackade nej till men han är en skön tjötgubbe dock.

    SvaraRadera
  37. Jag misstänker starkt att jag gått på en blåsning, ett skämt. Inte kan väl de väl stava så här illa på fullt allvar?

    Någon som kan berätta hur många fel detta stycke innehåller?

    "hankins sätt dig och på lördags utflykt med piket polisen istället. Det brukar du gilla att göra. Om ÖIS inte har några grabbar varför stod du utanför ullevi nej nej slå inte oss vi är inga brabbar med lipen i halsen"

    SvaraRadera
  38. frankie!!! du vet att vi e backa bröder och det räcker långt! Men allvarlig vad sysslar dina gubbar med.
    Sen till dig som kallar mig pundare. Vad vet du då. visst jag har hållt på en del men det e inte inom fotbollen. Ska jag börja nämna alla inom IFK led som oxå gjort det. Nämn mitt namn med mera på internet med sådanna texter, Ska jag oxå börja eller. Fast jag sjunker inte till eran nivå.
    Handen på hjärtat hur många av er har hållt på och frankie du vet jag kan nämna flera.
    Detta påhopp ni gjort mot RFK hur ska vi tolka det då. Jag menar jag vet ni inte e grabbar men snackar man skit om folk så börjar man undra. Vad vill ni få ut av detta. Ni fattar att vi blir snea, annars börjar man undra. Frankie du har alltid vart en duktig skribent men allvarligt vad vill ni få ut av detta. // Berra

    SvaraRadera
  39. men blåvitt era nollor,ni må vara flera men ni är äckliga parasiter som förstör göteborgs rykte genom era så kallade kategori c supportra förstör för sporten gör ni med ni skrämer bort folk från fotbollen ni är en skam för sverige jag är stolt över att rfk är så få,det innebär bara att det inte finns så mkt pack runt öis dessutom har klanen aldrig vartit en riktig firma dom står upp för öis om det kommer lita kazxiga bönder på öis pubar inget mer är det i ärlighetens nanmn,men blåvitt är avskyvärda

    hata blåvitt
    /forza öis robban

    SvaraRadera
  40. RFK: lördagsutflykt är ett ord precis som piketpolisen. Dina syftningsfel skulle du inte förstå om jag rättade dig. Sånt här lär man sig i lågstadiet. När du tagit examen därifrån kommer vi att begripa vad du skriver. Stort lycka till på vårterminen nu! Ligg i så löser det sig. Sen kommer 3-6:an att gå av bara farten.

    SvaraRadera
  41. Piraten, drygt lika många som antalet ord i inlägget är väl en rimlig approximation? Det är svårt att uttyda vad han egentligen menar med det han säger då han utelämnar många småord och så vidare. Interpunktuationen lyser likaså med sin frånvaro. Visserligen använder han punkt en gång, så lite orättvis är jag kanske...

    SvaraRadera
  42. Stellham lägg av nu, jag vet att det är du...

    SvaraRadera
  43. Det här måste vara mest bisarra tråden i barabens historia...

    SvaraRadera
  44. berra/ Jag tycker du ska ta det som en personlig attack faktiskt ;)

    Nu bör vi direkt anordna en massiv box mellan RFK och Baraben, företrädelsevis vis Shell-macken efter rivningen av första läktaren av Gamla Ullevi. Vi är dock för fega för att slåss så vi kommer skicka SUPrAs istället som våra representanter.

    MER HETS ÅT FOLKET!

    [NOTERBART: PERSONANGREPP OCH ICKE UNDERBYGGDA FAKTA OM NAMNGIVNA PERSONER ÄR INTE VÄLKOMNA I KOMMENTARERNA.]

    SvaraRadera
  45. Oj, den här sidan skäms man ju nästan mer över som öisare än årets spel.

    SvaraRadera
  46. alla suger kuk på kamratgården

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.