2006/12/24

I alla fall en liten julklapp...

ARENAN Eftersom det trots allt är jul vill jag dela med mig av en positiv nyinkommen information från Kamratgården. Det handlar om en punkt i arenadiskussionen som har kritiserats från flera håll, nämligen en försäljning av arenanamnet.

Enligt förstahandsuppgifter till Baraben har Blåvitt inte alls släppt tanken på att namnge den nya arenan tillsammans med en storsponsor - detta är tvärtom något man arbetar med & har goda förhoppningar om att gå i land med.

Pengarna från en eventuell arenasponsor är tänkta att bekosta en ordentlig kvalitétshöjning av innandömet i det tomma skal som kommunen ämnar uppföra, en nyhet som de flesta supportrar förmodligen ser som en absolut nödvändig "julklapp" i år...
Bilden har ingen substanstiell anknytning till ovanstående information, utan är snarare en illustration av artikelförfattarens önsketänkande...

18 kommentarer:

  1. jaha, god jul då!

    SvaraRadera
  2. stellham har gått på julgroggen väl tidigt...

    SvaraRadera
  3. God jul änglar!
    Älska Blåvitt!

    SvaraRadera
  4. god jul gubbs!! Ha det riktigt gott nu idag!

    SvaraRadera
  5. hade ju varit underbart om Volvo cashat upp några hundra mille för en arena =)de har ju så mycket pengar ändå och bättre att de går till ny arena än till Christer Gardell!

    SvaraRadera
  6. Låter trevligt det här, dock lär väl Göran den maktgalna sätta pinnar i hjulen. Nåja den som lever får se...

    SvaraRadera
  7. nice, Volvo Arena kan jag gå med på! men inte ICA arena eller liknande

    SvaraRadera
  8. Sitter och funderar på om den nya arenan är så jävla dålig som alla påstår igentligen?

    Visserligen är jag starkt emot först och främst två etage på kortsidan, och är starkt emot kombiläktare på långsidan, men det är samtidigt de ända sakerna jag kan komma på som är rent utav dåliga.

    Hade helst sett ett garage under arenan visserligen, men det känns inte som om det har så jätte mycket med fotbollen att göra. (Komunen borde förstå att man inte uppmuntrar folk att ta kollektivtrafiken genom att ta bort parkeringen. Utan en fungerande kollektivtrafik stannar folk hemma utan parkering. Och Göteborgs kollektivtrafik är mina damer och herrar, DÅLIG)

    Jag menar, om man slutar fokusera på budgetten och lägger mer kraft på själva innehållet så ser det rätt bra ut faktiskt. Visst kanske det inte är så genialiskt att ha ingången vid hörnen, varken ur stämningsmässiga synpunker eller med tanke på praktiska möjligheter.

    Men så farligt är det inte. Viserligen är det sant, att det är emot tidens standard att bygga så, men det behöver nödvändigtvist inte vara dumt, som det ser ut på ritningarna så blir ju det utrymmet "täckt" så att säga och inte bara ett stort hål som på gamla. Kan ju annars tänka mig att de platserna inte hade vart särskilt attraktiva ändå.

    18 000 är väl lite i underkant sett i åskådarantalet men samtidigt så är det itne så farligt på ullevi när det "bara" är 25000 där. Det är ändå skapligt bra där, vilket vi såg bland annat i seriefinalen mot Djurgården 2005.

    Visst så har ajg aldrig gillat komunens politiker, och jag vet (lägg märke till ordet VET) att det itne är som det ska på byggnadskontoret.

    Vi ska inte säga att de är korrupta, för de är de inte, men det går inte rätt till där i alla fall.

    Men helt ärligt, den här arenan lär stå sig bra i jämförelse i ett antal år framåt, har arkitekten (som jag litar mycket mer på än byggnadskontoret) rätt så bör arenan vara modern i minst 25 år.
    Det kan la mycket väl stämma egentligen. Hur såg Europas arenor ut för 25 år sedan egentligen? Var de så mycket sämmre än de vi har idag?

    Dock är jag positivt inställd till allt som ger klubben, alternativt arenan extra pengar. Man kan alltid förbättra den, även om den kanske inte suger från början som vissa vill få den att göra.

    SvaraRadera
  9. både stena och volvo har mer pengar än vad de kan göra av med, därför söker de atraktiva investeringstillfällen - och därför är det helt outsägligt underligt att inget av dessa göteborgska bolag självmant klivit in som finansiärer...

    oh well, gladelig jul!

    SvaraRadera
  10. Det finns ju ett par människor jag skulle bli sprutad i ansiktet av, men att kalla nybygget neu camp är bara gaisaktigt.

    SvaraRadera
  11. Nej Nou Camp är ju en jättegammal arena. Våran är ny.

    Stena är la ÖIS sponsorer?

    SvaraRadera
  12. http://mestamastarna.blogspot.com/

    SvaraRadera
  13. Lägger Volvo in ett X-antal mille och arenan döps till Volvo Arena så lovar jag att byta ut min saab mot en volvo. Mer pengar åt folket!

    SvaraRadera
  14. Skitbra ide att säjla arena namnet!

    Hellre att den heter till exempel Volvo Arena eller SKF Arena och blir riktigt jävla bra!

    SvaraRadera
  15. Varför fan måste vi dela arena med gays och blöjs??

    Förklara för mig vad problemet me att kirra en egen arena är

    SvaraRadera
  16. Att ha bortamatch på sin "egen" arena är ta mej fan makabert

    Vad skall denna nya skapelse gå på? 180millar har figurerat?

    Kan inte GBG ta ett lknande lån tillen egen arena? Fa den att rulla, sälja namn, käk, lokaler, hyra ut till evenemang mm mm och äga skiten själv

    SvaraRadera
  17. Volvo arena. Ja det låter ju ta mig fan väldigt blåvittskt. Jobba hela dagen på bandet och sedan åka hem, klappa på frågan och bege sig till volvo arena och heja på booooooowit.

    SvaraRadera
  18. det va la fan inget bra med det har

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.