2006/12/13

Dennis slits mellan Grekland och Norge!

SILLY SEASON Raufoss rapporterar om Blåvitt-hjälten Dennis Jonssons framfart på deras träningar i veckan. Dennis berättade i helgen för Baraben.com att ett flertal Grekiska föreningar hört av sig med seriöst intresse men att han i nuläget först tänker genomföra sin provträningsvecka med Raufoss i Norska andraligan för att därefter se över sina alternativ.

Baraben erfar att flera av de grekiska föreningarna är klubbar på den övre halvan av Grekiska förstaligan men att Dennis främst åkt till Norge för att han värderar den sociala omgivningen som snäppet viktigare andra faktorer just nu. En av de grekiska föreningarna ska under säsongen kartlagt Dennis som man nu är mycket intresserade av att värva.

Hemma i Göteborg startade GT ryktet om att Antonsson var på väg att lånas ut till Blåvitt, men självfallet är så inte fallet. Anton själv sa så sent som i November att han vill stanna ett par år till, minst, innan han återvänder till Sverige. Självklart är Blåvitt "intresserade" om hans förening vill låna ut honom, annat vore väl tjänstefel. Samtidigt kan man ju fråga sig varför GT tror att man vill låna ut Anton till en förening som spelar sin nästa tävlingsmatch om 5 månader. Ett plus ett blir inte alltid två, tydligen.

20 kommentarer:

  1. spela ut dem mot varann dennis! fan va skoj det hade vart att se dig möta anton i grekland, vilka lag i grekland kan det vara då? nån som har en tabell? mittenklubbar måste det vara tal om då...

    SvaraRadera
  2. Ärligt talat varför skulle grekiska klubbar på övre halvan av tabellen vara intresserade? Inte ens en "allsvensk stjärna" som Kennedy med det omöjliga efternamnet platsade där. Nja jag tror nog det blir Norge för Dennis iaf. Seriöst är det någon som tror på att Dennis väljer mellan norska division ett och toppklubbar i en liga bättre än allsvenskan?

    SvaraRadera
  3. Oavsett var Dennis hamnar så önskar jag honom all lycka och han är välkommen när som helst till Blåvitt. Kul att se att det verkar ordna upp sig i hans karriär!

    SvaraRadera
  4. Håller med föregående inlägg. Önskar dig all lycka Dennis. Jeppes inlägg verkar va en smått stämpel av ren avundsjuka. Varför skulle det inte kunna vara så?
    Lycka till nu Dennis och kom tillbaka till oss om några år.....

    SvaraRadera
  5. Anonym:
    Avundsjuk? Ja säkert. Om Baraben hade skrivit om att han valde mellan Qviding och Chelsea men den förstnämnda låg bäst till, av sociala skäl, hade väl du trott på det också? Men visst allt som står på internet är ju sant.

    SvaraRadera
  6. Bort med Dennis! IFK är en klubb med ambitioner på SM guldet varje år! Inte nån j-vla social verksamhet för att grabbar ska mysa ihop!
    Ang. Anton så är IFK seriöst intresserade, mer än så får jag tyvärr inte säga!

    SvaraRadera
  7. Jeppe/ AIK högg ju på Dennis under säsongen och han sa nej för att han inte vill spela i en sån pajasklubb. Tro fan man väljer norge över Grekland där språket och pengaproblem är jobbiga faktorer. Sen är det stor skillnad mellan de 4 topplagen och mittenskiktet i den ligan...

    Du verkar ju bara vilja spy galla över Baraben din jävla tönt. Ta dig samman.

    SvaraRadera
  8. Mycket snack om var Dennis hamnar. Skulle inte han platsa i Grekland! En gubbe som han platsar överallt. Hoppas vi får se honom i den rätta tröjan någon gång igen.

    SvaraRadera
  9. Om inte Anton platsar i en grekisk toppklubb, gör då Dennis det?

    SvaraRadera
  10. Dennis är en go gubbe men han duger inte i Blåvitt oavsett hjärta. Tack och hej.

    SvaraRadera
  11. nu är ju inte övre halvan samma sak som "toppklubb". dennis skulle lätt platsa i en grekisk mittenförening, det är ganska stor skillnad mellan toppen och resten i den ligan.

    han skulle platsa i blåvitt med, det gjorde ju sopan lago i år.

    SvaraRadera
  12. Ja ja om Dennis får kontrakt med en grekisk klubb på den övre halvan kommer jag be om ursäkt. Fram tills dess finns ingen anledning. Alla med minsta fotbollskunskap inser att Dennis inte platsar där. Vad har AIK med saken att göra? Ibland blir man nästan lite mörkrädd hur korkade vissa är (Laphroaig)som tror på alla fabler de läser på internet. Men visst vi får väl se vem som får rätt till slut.

    SvaraRadera
  13. En kompis är polare med Micke Nilsson och var nere och hälsade på honom för en tid sedan. Han verkade leva ett rätt lökigt liv där nere och pengar verkade inte vara ett bekymmer för hans del. Möjligt att Anton har jättebekymmer med det, vad har ni fått det ifrån? Varför skulle grekerna skita i att betala lön till Dennis? Det är väl mer ett problem i Turkiska division två egentligen.

    SvaraRadera
  14. Det e bra det Jeppe. Jag kan mycke fotboll jag med, å jag anser att dennis skulle kunna ta en plats i ett mittenlag i grekland. Har sett mycke grekisk fotboll å det e Aek Athen, olympiakos och panathinaikos som styr där. Dom andra lagen e lite smått mediokra om man jämför dom med dessa tre. Så säg inte alltför mycke när du inte har koll på allt som du verkar tro. tack för mig..

    SvaraRadera
  15. Jag hade lätt tagit Grekland. Gött väder! Men fotbollsmässigt är nog Norge bättre.

    SvaraRadera
  16. jeppe/ Åh du mäktiga kunskapsbank! Tack för att du med din aura spridit kunskpens vind i denna tråd!

    SvaraRadera
  17. Vovven lämnar IFK. Har baraben sovmorgon idag? Nu är GT före er? Vad händer?

    SvaraRadera
  18. Maken till slö silly season får man leta efter. Det är en sak att nyförvärven uteblivit men det finns inte ens några konkreta och trovärdiga rykten att gotta sig åt!

    Jag vill känna hopp!

    Jäkla Kamratgården som tätat sina läckor. Ingenting kommer utanför väggarna nuförtiden.

    En mittback, en ytterback och en balansspelare nu! Please! Gimme gimme gimme!

    SvaraRadera
  19. hatade inte dennis resorna till Norge? har ryktats att han var mäkta trött på resandet dit under Arnes styre......hatkärlek kanske det var tal om

    SvaraRadera
  20. Ja ja tro på vad ni vill (det gör ni uppenbarligen också). Om Dennis blir signad av en grekisk klubb på övre halvan av tabellen så ska jag göra avbön. Om vi nu istället håller oss till verkligheten så han istället får kontrakt med nåt skitlag så kan ni ju leva i tron att han valde det istället. Ni kan inte ha fel med andra ord, måste kännas skönt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.