2006/11/24

George på väg bort?

SILLY SEASON George Mourad har ett år kvar på sitt kontrakt med IFK Göteborg. Klubben har velat förlänga, men nu har förhandlingarna kört fast. George säger till fotbollskanalen.se att parterna ligger för långt ifrån varandra. Vidare menar han dock att han inte har någon brådska, utan mycket väl kan tänka sig spel i Blåvitt även nästa säsong. Då kan han gå som Bosman-fall utan att IFK får en krona.

Detta vill inte Håkan Mild, som menar att om George inte ser sin framtid i IFK Göteborg, så skall han heller inte spela i klubben. Frågan är nu om kontraktskonflikten går att lösa, eller om en rad spekulanter kommer dyka upp för att försöka knyta till sig Mouradona.

http://fotbollskanalen.se/506548.html

19 kommentarer:

  1. Iväg med honom, vill han inte spela så skall han bort. Jag har heller aldrig sett hans storhet. Han förstår inte att det är vi, som betalar inträde på matcherna, som betalar hans lön. Det sista anständiga han borde göra är att gå med på att bli såld så Blåvitt får några pengar för honom. Har en känsla att han mycket väl kan sitta ut kontraktet för att vinna så mycket pengar själv.

    SvaraRadera
  2. Men det blir ju en plats ledig i truppen för att värva tillbaks ijeh isåfall...

    SvaraRadera
  3. men förihelvete george

    SvaraRadera
  4. gorge kommer vara fruktansvärt viktig för oss om vi har ambitioner och är värd ett lukrativt kontrakt, han kommer med största sannolikhet bli såld för mycket pengar om ett eller några år framåt i tiden. om han skriver på då.. skärpning håkan!



    vad fan händer med klubbkänslan gorge?

    SvaraRadera
  5. Killen vill ha mer i lön, vem av oss vill inte det? Det är vad en löneförhandling går ut på, ska han knalla in och säga "jag spelar gratis de närmaste 3 åren" eller?

    SvaraRadera
  6. Nej, det får inte vara sant!

    SvaraRadera
  7. Uppskatta sanningen istället för de som ljuger sen blir ni förbannade senare istället?

    SvaraRadera
  8. 24/11/06 15:57
    vad i hela hisingen, menade du med den meningen?

    SvaraRadera
  9. Så jävla pinsammt dåligt om vi inte kan få George att skriva på nytt kontrakt!

    Han är en bra spelare som behövs i laget....men hellre sälja nu direkt än att ge han en jävla proffsklausul på 59:90 kr som våra övriga kontraktsförhandlande spelare fått de senaste åren!


    Men detta kan ju också vara ett spel från george och hans agent för att få ut så mycket som möjligt.

    För så het kan han väll inte vara på marknaden efter att ha gått skadad hela hösten?

    SvaraRadera
  10. Signa för helvete, Mild. Är du go eller?

    SvaraRadera
  11. Anonymous said...
    24/11/06 15:57
    vad i hela hisingen, menade du med den meningen?

    Det jag menar är, skulle det vara bättre om han gick ut och sa "Nej, jag skulle aldrig lämna blåvitt utan att dem får något betalt" sen blir vi förbannade och kallar honom för judas när han lämnar likafult utan att ifk får en slant, george försöker få upp sin lön, vilket han förtjänar och han kör helt rätt taktik, ni förväntar väll er inte att han ska spela gratis?

    SvaraRadera
  12. ... alltså man ger och tar. Även i förhandlingar. Numera är förhandlingarna ganska offentliga och det utnyttjar bägge parter. Så jävla het är inte Mourad att han kommer att ha massvis med anbud och så het är han inte att vi skall behålla honom till varje pris ...

    SvaraRadera
  13. Ååå så besviken man blir. George är idagsläget min absoluta favorit spelare i truppen. Han är den enda som stått upp för de blåvita färgerna. De senaste åren han han varit det ENDA posivita i blåvit. Snälla George, gör inte bort dig NU.

    SvaraRadera
  14. Fan vad alla tycks ha börjat gilla Bosman helt plötsligt...
    Om man inte kommer överens -peta George HELA nästa säsong, få se hur många klubbar somdå vill ha honom...

    SvaraRadera
  15. George måste stanna, till ett visst pris!

    SvaraRadera
  16. Tråkigt att förlora en GBG son till.
    George gillar IFK så omöjligt kan det inte vara att fixa så han stannar. Tråkigt att höra att dom satsar men våra bästa spelare lämnar...

    SvaraRadera
  17. Helt rätt agerande av Mild. Har man ett år kvar på sitt kontrakt och inte skriver på ett nytt så säljs man.

    SvaraRadera
  18. Om ett år är George glömd. Visst har han pytsat några, men han är ingen goal-getter. Vi behöver en riktig goal-getter. En kille som gör 15 mål per säsong, inte 6-7 mål som Mourad gör om han är i form.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.