2006/11/23

Det finns de som har det värre

LILLEBROR Örgryte IS spelar nästa år i superettan. Man verkar äntligen ha insett sina begränsningar vad gäller förankring bland folket. Enligt GT vill lirarna inte spela på Nya Ullevi, utan istället skall Ola Toivonen och grabbarna misshandla bollen på Valhallas konstgräs. Kanske är detta det första steget mot att ÖIS försvinner ut ur alliansen? I ärlighetens namn - vad har de på den nya arenan att göra? Om de inte avancerar till allsvenskan pronto så är svaret på den frågan solklart - ingenting!
http://www.gt.se/index.jsp?a=763544

Vidare skriver GT att Örebro kan glömma Kihlberg. Han skall tillbaka till Norge, då han är aktuell för Ålesund. Dock betonar man att Magnus har två år kvar på sitt kontrakt med IFK Göteborg. Vågar man anta att Håkan lyckas få en hyfsad peng vid en eventuell försäljning av den något till åren komne mittfältaren? Vågar man även anta att Kihlberg bara blir såld om den nya tränartrojkan gör bedömningen att han är överflödig? Det känns som att ett namn, tyngre än Kihlberg/Olsson, snart kommer knytas till Kamratgården. Eller är det Eldin som skall fixa den biten?
http://www.gt.se/index.jsp?a=763630

12 kommentarer:

  1. Det ryktas att Mild försöker värva Dusan Djurdic. Intressant.

    SvaraRadera
  2. Goda nyheter! Att Kihlberg är het på spelarmarknaden verkar ju för bra för att vara sant. Han har ju aldrig riktigt kunnat fylla ut sin kostym och tillföra vad som förväntas av en "kamrat"! Med honom brevid sig har ju även Werner blivit sämre än han var med den gode Mild vid sin sida. Nej vi behöver en riktigt bra innermittfältare inte en högst medioker och långsam Kihlberg. Så grattis i förskott alla "kamrater"!

    SvaraRadera
  3. Underbara kvällspress. Vi blir tydligen BLÅSTA på Kihlberg trots att vi försöker göra oss av med honom.

    SvaraRadera
  4. Kanske blåsta i den bemärkelsen att det var tänkt att använda honom dom betalning för en Örebro-spelare.

    Risken kanske finns att det köpet går till spillo.

    Sedan kan man även undra om inte priset sjunker när Blåvitt meddelar spelare att man vill att han skall söka sig någon annan stans.

    SvaraRadera
  5. Varför byggs det ens en nyfotbollsarena i Göteborg? Gamla Ullevi duger väl utmärkt? Däremot behövs dete en ny toppmodern arena för hoceky med bra parkeringsmöjligheter och som Frölunda kan få äg! Se bara på lag som Färjestad, Linköping och HV, föredömen för svensk hockey!
    Satsa på hockeyn i stan där intresset finns, de 25 som bryr sig om fotboll kan väl föra den debatten här på baraben?

    SvaraRadera
  6. BlåVitt=Hetero said... : Näfver skrev ju nytt kontrakt med ÖSK så det tror jag inte, det var nog en Bara ben anka...

    SvaraRadera
  7. "Näfver the less"

    "Näfver say Näfver again"

    SvaraRadera
  8. ifk kan väl spela på kamratgården?

    SvaraRadera
  9. The mighty GAIS!

    SvaraRadera
  10. "The mighty GAIS!"

    Jag älskar IRONI.

    SvaraRadera
  11. Kanske blåsta i den bemärkelsen att det var tänkt att använda honom dom betalning för en Örebro-spelare.

    Snarare var det väl kanske så att IFK ville men inte Kilhberg själv (halvera sin lön kankse inte var så poppis...)

    SvaraRadera
  12. jag tycker att kihlberg har varit bra i många matcher.. men om vi ska bli ett mer spelande lag så är väl han inte rätt man!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.