2006/10/27

2002 kvalade vi oss kvar i Allsvenskan



KAMRATGÅRDEN Fyra långa år senare är Kurt Eliasson bara medlem i föreningen och Roger Gustafsson långt borta från tränarsysslan. Två stora Blåvita hjärtan med ekonomiska och tränarmässiga kunskaper som borde utnyttjas inom föreningen, men som inte tas tillvara idag. Engagera Kurt återigen och lyft fram Roger från mörkret på Änglagården. Låt dem vara med och skapa de nödvändiga vinnarskallar som Roger utvecklade under perioden 1990-1996 och låt Kurt vars stålbad räddade föreningen från att hamna på ruinens brant inspirera det finansiella arbetet.

Använd "kompetensen i huset".

25 kommentarer:

  1. Hahaha såg mig själv där i vimlet! tragiskt nog mitt starkaste blåvitt minne (förutom långås mål i 89:e uppe i solna)...Nästa år hoppas jag att jag kan få uppleva ett sm guld(senaste va jag bara 12 år)

    SvaraRadera
  2. Ifall Kurt jobbade för Blåvitt så får han se till att undvika media. När jag hörde att de skulle intervjua honom i radio under 2002 (tror jag det var) så tänkte jag "härligt, nu rätar han ut frågetecknen och visar starkt ledarskap", men efter intervjun gav jag upp fullständigt om honom. Velig, ynklig och uppgiven gav han intryck av att vara.

    SvaraRadera
  3. Uppström/ Kurt är inte medial av sig direkt, det håller jag med om, men han är en jävla bra affärsman och har enorma kunskaper om ekonomi och samarbeten.

    Att Roger är sveriges bästa tränare är väl inte direkt en hemlighet heller...

    SvaraRadera
  4. låter inte alls dumt faktiskt.

    sedan stämmer det att blåvitt kunde haft en egen arena om stig och Co kontaktat exv. IMG lite tidigare?

    SvaraRadera
  5. Vad ska Roger göra då? Vara tränare för a-laget tills han dör, mot sin vilja? Nej, Roger gör ett suveränt jobb där han är nu, med att jobba fram vinnarskallar från våra yngre talanger och ända upp till a-laget. Det kommer löna sig i det långa loppet.

    Låt oss istället hitta en tränare som kan bygga vidare på Rogers fotbollsfilosofi.

    SvaraRadera
  6. Killarna är för gnälliga.
    De hade mått bra av Arne i större dos. De kan måste inse att de måste träna riktigt hårt och mycket för att bli riktigt bra. Inte lalla runt och gnälla över royal league och mycket matcher osv. Se på kroppskonstitutionen på grabbarna de ser ut som korpspelare de flesta är lönnfeta Homer Simpsons kopior. Jämför med spelare i Serie A osv.

    SvaraRadera
  7. tebax med arne! Håkan, svälj stoltheten!

    SvaraRadera
  8. erling/ problemet är att ingen ens vill träna blåvitt. vem fan vill ta över ett mittlag i allsvenskan utan några som helst profiler?

    SvaraRadera
  9. roger är för bra för vårt sketlag.

    SvaraRadera
  10. rothenberg/ aaaaaaahahahaha. du äger den bar han brukade kröka på eller? arne, jävla alkis.

    SvaraRadera
  11. "aaaaaaahahahaha. du äger den bar "
    käring

    SvaraRadera
  12. Tänk att man saknar spelare som Rosen och Henriksson.

    Det var bättre förr. Då fick man iallafall vara glad åt något. Även om det var kval-lycka.

    SvaraRadera
  13. Dennis var med 2002 och ska så vara även 2007 om jag får bestämma,en spelare som har hjärta för föreningen och lojal,älskar blåvitt,fattar inte folk som dissar honom,ge han förtroende i matcherna,igår spelade han bra,tills han blev felaktigt utvisad,bara att läsa gt...cliff e kung och ska spela alla matcher från start,hoppas blåvitt fattar vad han betyder för laget.

    SvaraRadera
  14. Jonas hade allafall hjärta och gjorde fan alltid allt när han var på plan.. Det är nått mot vad man kan säga om dagens glåpare som kör våran klubb i botten

    SvaraRadera
  15. Ölme Ölme sicken tackling mot bajen hemma bland de vackraste jag skådat. Tyvär är du för kass nu men en blåvitt hjälte är du lägg av nu när du fortfarande är någorlunda hyfsad!

    SvaraRadera
  16. token som skriker i Gustafssons öra.... HAHAHAHAH

    SvaraRadera
  17. htt...hehe jadu ditt starkast blåvita minne måste va från kvalet...för långås mål i 89: e va väl ändå mot bajen?? ;)

    SvaraRadera
  18. japp hjalmar slog ett långt svepande inlägg.
    ifk spelade med 5backlinje, och erling ensam på topp ifrån start.

    SvaraRadera
  19. Herregud ni som som såg blåvitt 98-02 kan väl inte med era sinnes fulles fulla bruk vilja återgå till det spelet. Krampaktig och med mål enbart på flyt! Hmm ja ungefär som idag med andra ord, förnying är ett måste på kamratgården snälla sluta blicka bakåt

    SvaraRadera
  20. Sluta blicka bakåt! Snart vill vi ha tillbaka Gunnar Larsson som ordförande också. Rogert gjorde ett fantastiskt jobb 1990-1995 men Rogers jobb 2002 var det knappast fantastiskt även om han räddade kvar oss i allsvenskan, vi vann bara 2 matcher i allsvenskan och gjorde de berömda plattmatcherna mot Öis (2-5) och Kalmar hemma (0-2).

    SvaraRadera
  21. those where the days //

    Var väl Pop på frispark från mitthalvan?

    SvaraRadera
  22. har för mig att de var hjalmar, men det kanske var martin. har tappat bort VHS-bandet...

    SvaraRadera
  23. Herregud ni som som såg blåvitt 98-02 kan väl inte med era sinnes fulles fulla bruk vilja återgå till det spelet.

    Roger hade bara ansvar en liten del av hösten 02 och då räddade han oss kvar trots uselt spelarmaterial. Roger har tränat oss 8 säsonger och tagit 6 SM-guld och kommit in och räddat oss från nerflyttning en säsong. Enda plumpen i protokollet var 1992.

    SvaraRadera
  24. Fan vad jag älskar Roger! Han är blåvitt!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.