2006/10/24

10 biljetter till fondhjältar nästa vecka!

SUPPORTERFONDEN Supporterfonden lottar ut 10 biljetter till IFK Göteborgs sista match någonsin på Gamla Ullevi. Matchen går av stapeln Söndagen den 5 November och allt man behöver göra är att ha skänkt minst 100 kronor till Supporterfonden innan Tisdagen 31 Oktober för att vinna två biljetter till Blåvitts sista match på vår nuvarande arena- någonsin...

Supporterfonden samlar in gåvor från IFK Göteborgs supportrar och skänker dem kollektivt till föreningen IFK Göteborg. Det finns även fördelar med att vara fondhjälte. Bland annat har vi lottat ut två stycken av de nya fina Adidas-matchtröjorna och det kommer fler utlottningar, men man kommer även att ta del av andra fina erbjudanden som vi förser fondhjältarna med. Dessutom kan man när man är fondhjälte bli medlem på Supporterfondens forum, så tveka inte- stöd IFK genom Supporterfonden redan idag!

3 kommentarer:

  1. kul initiativ med utlottningar! hoppas det blir fler!

    intressant även barabens nya samarbete med 3Bwin, vad ger det rent konkret?

    SvaraRadera
  2. Jag måste säga att jag är positivt överraskad, det har varit bra spridning på aktiviteterna och jag tror att om detta fortsätter så kommer förtroendekapitalet att betala av sig till "fondens" fördel!

    Bra jobbat killar!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.