2006/09/24

Oliiiidligt spännande!

FRAMTIDSHOPP Imorgon spelar Blåvitts kanske bästa ungdomslag, P16, sin sista match i Pojkallsvenskan Norra Götaland. Och det är, föra att citera en västsvensk programledare, oliiiidligt spännande i tabeltoppen.



Tabellen talar för sig själv. I den direkt av avgörande fighten om tabellsegern ställs man sina gamla rivaler Västra Frölunda IF. Samma lag som man fullständigt skåpade ut i semifinalen i sommarens Gothia Cup med blygsamma siffrorna 3-1, som kunde varit det dubbla. Ta chansen att se detta verkliga framtidsgäng som dessutom spelar en riktigt attraktiv och vägvinnande fotboll.

Arenan för dagen är Biliavallen, även känd känd som Välen, och tiden som gäller är 13.00, idag söndagen den 24 september.

5 kommentarer:

  1. Jag som precis letade efter nått att göra idag... Perfekt!

    SvaraRadera
  2. Blåvitt vann med 2-1! Nu väntar slutspel. Härligt jobbat!

    SvaraRadera
  3. Blåvitt fick dock tre poängs avdrag för att man använt icke registrerad spelare i tidigare match så man slutade tvåa i tabellen.

    SvaraRadera
  4. blåvitt fick tillbaka sina 3 poäng och slutade på en första plats. Möter Myresjö hemma i åttondel , troligtvis på Lemmingvallen 1 oktober.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.