2006/09/24

Bildextra: Erkan Zengins överfall mot José Shaffer!

ALLSVENSKAN 2006 Eftersom Erkan Zengin försökte utmåla sig själv som ett stort offer när han påstod sig ha fått ett par glåpord av vår debuterande succéytter Shaffer, så väljer Baraben att publicera bilden som startade hela situationen under torsdagens match.

Shaffer hade varit inne på plan ett par minuter när Zengin i en duell sparkade Shaffer stenhårt med dobbarna före på baksidan av vaden. Domaren missade situationen och strax efteråt så tog Zengin åter chansen att försöka jävlas med Shaffer. Den här gången så saktade han ner när Shaffer skulle springa förbi så att han "obstuerade" Shaffers löpväg. Då råkade Shaffer springa på honom och blev irriterad över denna obstruktion och väste iväg en svordom mot Zengin.

Zengins reaktion var ju helt galen när han ville fysiskt attackera Shaffer med knuffar och nära på även slag. Det mest humoristiska var ju att Zengin efteråt sa sig ha frågat sina medspelare i omklädningsrummet vad de spanska svordomarna betydde. Varför reagerade då Zengin som en galning i situationen ute på planen, när han inte ens förstod vad som sagts till honom av Shaffer?

Baraben antar att Zengin bara har en, eller kanske ett par, skruvar lösa...

4 kommentarer:

  1. jag skall delge er min ganska djuplodande analys av situationen.
    ludret zengin kan dra åt helvete.

    SvaraRadera
  2. Sen att han säger att Shaffer "sprang runt och snackade skit hela matchen" gör ju det hela inte mindre roligt.

    SvaraRadera
  3. Hammarby är ju gnällspikarnas och beutyboxarnas lag, det är väl knappast nån som blir förvånad för en sån här grej?

    SvaraRadera
  4. Puta de madre betyder din moder är en hora.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.