2006/08/27

Stor chans för inställt mot Elfsborg!

(ALL)SVENSKT VÄDER Efter att ett monstruöst Boråsliknande skyfall dragit in över Göteborg under Söndagseftermiddagen beslutade domarteamet att matchen mellan Gais och Helsingborg på Gamla Ullevi inte kan spelas på grund av ösregnet. Nu ligger även morgondagens match mellan Blåvitt och IF Elfsborg i farozonen för att bli uppskjuten.


Efter beslutet att Gamla Ullevi inte är spelbar till kvällens match riktades snabbt vårt intresse mot väderleksprognosen för det närmaste dygnet för Göteborg. Läsningen är tyvärr riktigt dyster och innebär en överhängande risk för en inställd match imorgon. Ösregnet som just nu (Söndag eftermiddag) piskar ner mot stadens gator kommer enligt SMHI att ta ett visst uppehåll ikväll för att sedan fortsätta inatt, imorgon morgon och imorgon dag.

Ett osannolikt uppehållsväder krävs med andra ord för att rädda möjligheten att spela IFK-Elfsborg på Gamla Ullevi imorgon. Prognosen talar förvisso om att regnet ska avta imorgon kväll, men om det är ihållande under natten mot måndagen och sedan fortsätter under måndag morgon ser utsikterna för att det heta toppmötet ska bli av tyvärr mörka ut...

15 kommentarer:

  1. fuck the rain!!!

    SvaraRadera
  2. Borde inte rubriken lyda: Stor RISK för inställt mot Elfsborg?

    SvaraRadera
  3. Nej, det ska stå "chans", eftersom jag missar matchen i morgon. Tack för kaffet!

    SvaraRadera
  4. Tänk om vi hade konstgräs... Då hade matchen spelats!

    SvaraRadera
  5. Er enda chans till att inte förlora i morgon är att matchen blir inställd. Om matchen gått i Borås hade den kunnat spelas....

    SvaraRadera
  6. Om matchen hade gått i Borås hade det inte varit fotboll, det hade varit plastis.

    SvaraRadera
  7. Det är lugnt, vattnet rinner bort snabbare än man tror. Ingen risk att det blir inställt imorgon.

    SvaraRadera
  8. Det är väl ingen risk att matchen blir inställd, däremot kanske den blir uppskjuten...

    SvaraRadera
  9. MEd tanke på dom bilder jag såg på TV4 sporten är risken större än stor att matchen skjuts upp.

    Jag räknar inte med att gå på match imorgon. Tyvärr, för det är en grym match. Å andra sidan kanske det är bra. Spelarna har ju inte direkt presterat.

    SvaraRadera
  10. Det finns ingenting som heter "konstgräs". Det heter vad det är "PLAST". Det är stor förbannad skam att man får spela på detta avskyvärda underlag. Då kan man ju lika gärna spela på andra likvärdiga underlag såsom asfalt, is, betong, parkett etc.

    Nej om man inte kan ställa upp med en acceptabel gräsmatta behöver man inte vara med i leken.

    SvaraRadera
  11. Match ikväll!?
    http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=293175

    SvaraRadera
  12. Till Blåvitt=Hetero

    Att ha en arena som inte är spelbar i Augusti månad så bör man låta bli att kommentera något som har med en annan klubbs arena.

    SvaraRadera
  13. Jag är absolut ingen expert på planfrågor, men jag har alltid undrat varför det inte går att rulla ut en stor presenning vid skyfall. Vid inställda matcher handlar det ju dessutom ofta om korta men väldigt kraftiga skyfall som är övergående.
    För det kan väl inte vara så att det anses vara för dyrt att köpa in en presenning? Kan någon förklara för mig hur det ligger till så att jag slipper reta mig på avsaknaden av en presenning hos Sveriges mest ärofyllda förening.

    SvaraRadera
  14. chans, vilket ordval

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.