2006/08/29

Allsvenskan 28 Augusti 2006: Hammarbys härliga hjältar

21 kommentarer:

  1. Så jävla patetitiskt. den dagen det händer hos våra supportrar så slutar jag gå på fotboll.

    SvaraRadera
  2. Eftersom rätt ska vara rätt så är vissa av händelserna på bilderna orsakade av gårdare. Vill inte på något sätt låta det bortförklara det faktum att det är jävligt tungt att vara Bajare idag.

    Ni har all rätt att göra er lustiga nu, vi hade oxå tagit chansen!

    /Johan

    SvaraRadera
  3. Det är ju inte helt oväntat att först aporna från djurgården kastar in mynt på dommaren. och sedan toppar a-lagarna från söder med att stormaplan.

    Sedan vet vi ju att söderstadion inte är direkt lämplig för att den ger idioterna changsen att ha ite "roligt". Nä Skjut av skiten istället

    SvaraRadera
  4. Hur härliga är våra egna hjältar när den dagen kommer?

    Jag håller med herr Johansson, skjut av skiten. Det hade gått utmärkt att prickaskjuta på avskummet när de höll på.

    De här är inte ett dugg bättre än patrasket som kastade sten i vår stad för några år sedan.

    SvaraRadera
  5. Självklart ska båda klubbarna straffas. Men det viktigaste av allt är att dessa personer får riktigt kännbara personliga straff. Helst av allt hade man viljat se dem bita galler under en lång tid. Varför ska det vara okej att misshandla folk på en fotbollsarena men inte på stan, det e ju samma folk man är bland.

    SvaraRadera
  6. Kom en sådan skön kommentar på jobbet idag som jag inte kan hålla ifrån er.

    "Sthlmare är så efter oss göteborgare. Det här gjorde vi redan 1970"

    Ibland är det skönt att ha äldre gubbar på jobbet.

    SvaraRadera
  7. det ar darfor det e 100 ganger mer stammning pa matcherna i sthlm..mer sant!! basta

    SvaraRadera
  8. Jag vet inte riktigt vad jag tycker.. 0-3 i baken kan få det att brista även för den bäste. Det skulle vara en grej om de stormade för att ta hand om skansenaporna, men annars är det inte rätt.

    SvaraRadera
  9. jag är väldigt förvånad..ingen tidning har ens Upplopp, Attack-chock, Blitz-kravaller eller Terror-attack som rubrik..inte ens Expressen. Har rubriksättarna fortfarande semester kanske..?

    SvaraRadera
  10. söder bröder när dem e som bäst!

    SvaraRadera
  11. aaahhh.. minnen..

    det var nån av dom stackars söderpundarna som såg en jolle hos aporna.. sen var det cirkus..

    SvaraRadera
  12. Djurgården i Superettan och hammarby i div 3 östra svealand nästa år vore väl ett okej straff???

    SvaraRadera
  13. "Här dör Bajenmyten"

    SvaraRadera
  14. Det vilar något sjukt över arbetarnas roddklubb. Inte minst bekräftas detta av att dom ägs av en sån som Anschutz.

    Hursomhelst kanske dom borde pröva att spela lite goa låtar med Schytts i halvtid och ha nån jävla gul bollfan till reklammaskot som vandrar runt inne på plan. Har hört att det receptet prövats med framgång.

    SvaraRadera
  15. Ut me packet. bengaliska eldar bland oskyldiga, raketer mot barn. Och sedan urartar det. Inte är de där för se fotboll. Poängavdrag för markera att de gör klubben illa=inga supportrar! Böter skrattar bara packet åt.
    Hoppas vår fanatiker också får en tankeställare. Även om jag tycker de är riktiga änglar ;-) jämfört med gårdagens idioter

    SvaraRadera
  16. Måste fråga. Finns det någon vänlig människa som kan tala om vad det stod på de banderoller som vecklades ut på östra igår??

    Stod det rent av något på tyska på den andra banderollen??

    NÅGON SOM VET??

    SvaraRadera
  17. Piraten/ Banderoll 1 stod något om att IFK borde leverera titlar istället för skatteskulder (som replik på spelarnas banderoll mot Gefle, en banderoll som sågade bengalinkastet i matchen före) och banderoll två var en tackbanderoll från fd Ultras Bulldogs riktat till Nürnbergs supportrar. Dessa är vänskapsförening till UB och har hyllat en kille från UB som skadats i en bilolycka i Göteborg nyligen.

    SvaraRadera
  18. varför i helvete var dom tvungna att skymma våran sikt med en banderoll på tyska för??? jävla ub-pack

    SvaraRadera
  19. Tack Frankie då vet jag.
    Saken är den att jag gick bakom två elfsborgare efter matchen. Dom sa något i stil med att banderoll nr.2 handlade om nurnbergrättegången, och att banderollen således hade nazistiska förtecken, därav min stora undran.
    Antingen kunde dessa supportrar ingen tyska eller så var de själva bara offer för den våldsamma inavel som finns i boråsområdet. Ofta leder denna inavel till "brist på inhämtande av fakta" samt "fantasifulla felaktiga slutledningar grundade på en främmande verklighetsuppfattning" Utifrån deras slutledning om banderollen antar jag att de var inavlade (vilket i sig inte utesluter att de inte behärskar tyska).

    SvaraRadera
  20. PIRATEN NEJNEJNEJ,

    Banderollen var en Tack-banderoll till Ultras Nürnberg. En utavs UBs medlemmar har råkat ut för en väldigt svår bilolycka för inte alls längesen. Och som många vet har Bulldogs och Nürnberg friendship, och har haft det sedan många år tillbaka. Sedan så spelade Nürnberg en match förra veckan och hade en "stöd-banderoll" till medlemen. Vilket UB/UG tyckte var väldigt stort och ville visa sin uppskattning till Nürnberg. Nürnberg gjorde sin banderoll på svenska och UG/UB gjorde sin på tyska, ang. texten på banderollen så stog det såhär: Våra blåvita hjärtan förenas med den rödsvarta solen, Tack Nürnberg!.

    Alltså detta har inget med politik eller annat shit som piraten verkar tro. För att slippa framtida problem; lita aldrig på bönder från borås.

    Smichael, du kanske skulle tatt reda på vad banderollen stog på innan DU/NI började kasta mynt och andra föremål på folket som höll upp banderollen. Och hur farligt är det att missa 30 sek av matchen? Patetiskt..

    Blev lite OT nu men man måste klargöra vissa saker så det inte bildas för mycket missuppfattningar.

    Jolly: Tror inte du behöver oroa dig allt för mycket, visst chansen finns men våra firmor sköter det snyggt utanför arenan långt, långt bort. krädd

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.