2006/07/24

Baraben avslöjar: IFK satsar på ny matchdräkt inför AIK-matchen!

GRÄVANDE REPORTAGE Under den senaste månaden har Baraben.coms grävande journalister ägnat tiotusentals timmar i undercoverbevakning av Kamratgården inför den ödesmättade och mytomspunna hemmamatchen mot AIK nu på måndag kväll. Genom sofistikerat spion- och journalistarbete kan vi ikväll avslöja Blåvitts topphemliga plan på hur man ska besegra råttorna från Solna: en ny superdräkt med gasmask och vakuumtätning är den hemliga planen.

Barabens undercoverjournalist, (vi utesluter hans namn för att undvika eventuella repressalier mot honom från en förargad Ralf Edström) har följt Kamratgårdens kanslipersonal under nära två års tid där man har haft stora bekymmer med hur man ska hantera att de ökända råttorna från Solna kommer på besök inom kort. Varje gång som skadedjuren från baksidan besökt Göteborg så har de blåvita spelarna haft problem med kraftiga illamåenden, yrsel och kastspyor under och efter matcherna. Råttorna från Solna avger en sådan kloakliknande stank att det blir närmast omöjligt för motståndarlaget att spela sitt vanliga spel då det uppstår en förvirring bland spelarna som närmast drogas av Solnastanken.

Det är i den underbara Göteborgsluften som stanken från råttsmittan blir så besynnerligt ohanterbar att deras epitet som gnagare ger Solnaiterna en fördel. Men nu är som sagt den elaborata planen för att stoppa de stinkande kloakråttorna avslöjad, det är en ny spelardräkt som IFK Göteborg nyligen sökt dispans för hos Svenska Fotbollsförbundet.

Tydligen kom idén till av en ren praktisk detalj kring hur Ralf Edström deltar i Oldboys-matcherna på söndagar på Kamratgården. Vid ett par tillfällen har Ralf befunnit sig uppe på Kamratgården endast ett fåtal timmar innan att spelare från A-truppen anlänt till platsen och resultatet av detta har varit närmast katastrofalt. Ralf har nämligen lunkat omkring uppe på Kamratgården med en sådan frän spritstank kring sig att han bara genom att andas i området spridit livsfarliga halter av alkohol till alla inom en radie av två kilometer. Spelare som rört sig i området efter att Ralf joggat runt där har hunnit bli bakfulla på sträckan från omklädningsrummet till träningsplanen. Så föreningsledningen beordrade "Gamla Kamrater" att isolera alkostanken från Ralf varpå dessa rent spontant lindade in Ralf i plastfolie med en av Bengans knäskydd som gasmask.

Lösningen blev en omedelbar succé då Ralf nu kunde vistas på området samtidigt som övriga slapp bli passiva alkolister via hans andedräkt. Då kom Kamratgårdens samlade slughetsgrupp på den brillianta idén att köpa in lufttätade gummidräkter från Anticimex, kompletta med gasmask och blåvita ränder. Att dispensen för dessa provisoriska matchdräkter går igenom är nu IFK:s enda hopp när vi ställer elva män på planen mot elva odjur från kloakerna. Bilden till vänster är stulen från IFK Göteborgs utprovnings och testinstitut på Chalmers där man efter två års intensiv kamp nu äntligen hoppas kunna ge våra Blåvita killar 90 minuter på planen mot AIK- utan att beröras av gnagarnas outhärdliga och vidriga stank.

Bild: Seb

15 kommentarer:

  1. Det där stod i GT förrgår..

    SvaraRadera
  2. Anonymous said...

    Det där stod i GT förrgår..

    må jul 24, 09:09:24 PM



    aaahahahahahaha stor humor. lite gammal god "gais är terroristerna"-klass på detta. mer sånt här tack!

    SvaraRadera
  3. är det hans lundberg i dräkten eller?

    SvaraRadera
  4. det ryktas att Anticimex är matchvärd,stämmer det? i så fall är tre poäng redan klara!

    SvaraRadera
  5. Enligt mina källor är det Kjell Pettersson som provar ut dräkterna. Kolla noga så ser ni att det är han. Kjell har fanimig ett finger med i allt.

    SvaraRadera
  6. Nya "hejaramsan" till AIK-matchen:

    På nedräkning 3, 2, 1, NU... Så låter och agerar alla änglat som att Blåvitt precis gjort mål.
    Kan bli hur bra som helst!

    SvaraRadera
  7. Du är fanimej inte klok Frankie...enad klädsel...hehe

    SvaraRadera
  8. Dräkten är väl helt enkelt till för att de inflyttade spelarna ska härda ut emd den obehagliga fisklukten som vilar över byn...

    SvaraRadera
  9. kan man köpa hem en för eget bruk(ska till sthlm den5e)

    SvaraRadera
  10. Alla vet ju att det ända ställe som digerdöden fortfarande sätterskräck i befolkningen är i Solna.

    Förövrigt anser jag att det ser mörkt ut på AIKs avbytarbänk.

    SvaraRadera
  11. Anonymous said...

    SvaraRadera
  12. Gillar bilden!

    SvaraRadera
  13. I'm impressed with your site, very nice graphics!
    »

    SvaraRadera
  14. GAIS for ever

    SvaraRadera
  15. GAIS FOR EVER

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.