2006/05/27

Tillsammans för Blåvitt!

SUPPORTERFONDEN Nu är ännu en lönehelg här, så var du med och stärk Blåvitt:


(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

PlusGiro (PostGiro) inbetalning
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn och telefonnummer. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

Kreditkortsbetalning (Payson)
Klicka bara på följande länk: online betalning. Välj sedan själv belopp. Vid detta betalalternativ tar Payson ut en viss avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%).

Inför nästa säsong kommer Blåvitt åter stå i ett läge där man slåss med andra föreningar om attraktiva spelare. Då blir varenda krona som föreningen får in från olika håll högaktuell att ha med i beräkningarna. Därför är det av enorm vikt om vi Supportrar genom supporterfonden kan ge ännu en stor inkomstkälla till Blåvitt!

6 kommentarer:

  1. Viktigare än någonsin nu! 100 000 innan Augusti???

    SvaraRadera
  2. Jag tycker ni är bra här på Baraben. =) Förutom Stellham som har spårat ur alldeles för ofta. Men alla ni andra ska ha stor cred.
    Idag sätter jag in 500 spänn till fonden.

    SvaraRadera
  3. anonymous: Ja, Stellham, vad ska man säga. Man kanske kan beskriva han som "Messmör" - antingen är man med han, eller emot han. ;)

    Angående Supporterfonden. Det är nu enligt givarlistan 175 personer som har skänkt pengar till klubben. Att ha dragit ihop över 66 000:- från "bara" 175 personer är jättebra. Men till hur många människor når all reklam för Supporterfonden? Baraben-läsare, ja det är ganska så oudvlikligt, även hos AB och Änglarna, men sen då? Skrivs det ut och sätts upp flygblad? Hur marknadsförs egentligen Supporterfonden? Förutom då just internet. Jag har iaf inte sett någon som helst reklam på reklam-plank, buss-/spårvagnshållplatser, på buss och spårvagn, på avenyns alla träd osv.
    Delas det ut flygblad på matcherna?

    För att verkligen få ut nåt stort av hela det här projektet så måste fler människor vara delaktiga att bidra till en starkare blåvit ekonomi.

    Det finns garanterat MINST 2000 personer till därute som är villig att stoppa till en hundralapp i månaden, men som inte tagit del av det här projektet.

    Hursomhelst så tack Hankins (och om ni är fler) som startat det här hjälpmedlet till vårat älskade fotbollslag! Bra jobbat, ni ska ha all heder!

    SvaraRadera
  4. anonymous/
    Stellhams hånande av stockholmarna och andra lag är ju grymma! Man behöver nåt att garva åt då och då!

    SvaraRadera
  5. je/ Det har inte blivit så mkt reklam utanför internet pga tidsbrist ännu, men vi jobbar stenhårt på att det ska komma mkt av den varan efter VM...

    SvaraRadera
  6. sjukt bra initiativ.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.