2006/05/20

Sponsra eller Annonsera på Baraben.com!

BARABEN.COM På senare tid har en otäck ödmjukhet spridit sig här på Baraben. Därför publicerar vi idag den här bilden som på ett ganska talande sätt visar vart skåpet skall stå.


Baraben.com är i dagsläget Sveriges största ickekommersiella sportblogg. Vi var det år 2005 och är det så här långt in på 2006. Så vill du eller ditt företag annonsera här på Baraben så hör av dig till oss så erbjuder vi en varierad offert med attraktiva lösningar för både små som stora företag.

Baraben.com snittar en medeldag mellan 1000-1500 unika besökare och mellan 2000-4000 besök om dagen. Sedan starten för drygt ett år sedan (Mars 2005) har Baraben haft över 660 000 besök på sidan. (Toppar med långt fler läsare förekommer, ofta i samband med stora nyhetsbulletiner kopplade till fotboll.)

Statistik
Pedrioden 24 Mars 2005- 20 Maj 2006

Totalt antal sidvisningar: 668,217
Unika besökare på sidan: 336,179
Mest välbesökta dag: Torsdagar
Mest välbesökta tid: 13:00

Vi på Baraben erbjuder bland annat möjlighet till annonsamarbete, bannerutbyten, kampanjreklam, sponsringsalternativ och andra intressanta skräddarsydda lösningar som fungerar bäst för just dig eller ditt företag!

Maila Baraben.com:s annonsansvariga!

11 kommentarer:

  1. Men Frankie, hur mycket ska vi behöva skramla för att du ska fimpa de tramsiga typ tradedoubler-annonserna på sidan? Förstår givetvis varför dom finns där, men jag och säkert många med fler kan lätta plånboken för att dels stötta en god sak, men även att slippa dom.

    SvaraRadera
  2. Andreas Anderssons onda knä/ Jadu, det handlar ju om att man ska kunna ha ute kostnader som webhotel, server, url-adresser etc etc så då får man helt enkelt tåla att ha lite reklam på sidan...

    SvaraRadera
  3. Men jösses,
    blogspot är gratis. I alla fall i Stockholm.

    Grattis till den största icke kommersiella sidan...

    SvaraRadera
  4. Gratis? Vad mumlar du om? Ingen har väl sagt annat?

    SvaraRadera
  5. -/ är du smygblåvit egentligen så mycket tid som du spenderar här?

    SvaraRadera
  6. -: Blogspot kan vara gratis, men det är inte .com.

    SvaraRadera
  7. Alla är smygblåvita, mer eller mindre i smyg.

    SvaraRadera
  8. Anonymous:

    Ne fan... Sella in!

    SvaraRadera
  9. Ryktas att Sten A Olssons Compagni är intresserade..

    SvaraRadera
  10. varför inte göra ett utbyte i form av en banner, med elloslinda? :D

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.