2006/05/31

Kung Mild

HJÄLTESTATUS Sådär 10 dagar innan VM och 17 dagar efter Blåvitts senaste allsvenska match så har nu fotbolls abstinensen nått klimax. För att stilla denna abstinens så slår man sig en onsdag i brist på annat ner i tv soffan för att följa den så kallade "matchen".

AllStar laget hade kryddat sin gryta med Bojan Djordic, Pär Zetterberg och hällt i extra vatten för att inte grytan skulle bli för stark, med Gary Sundgren. Bojan har varit en spelare som det gastats om på diverse forum att det skulle vara nått för vår sportchef Håkan Mild att lägga handskarna på (läs: dobbarna i). Ungefär fem minuter efter det att Håkan kom in så tändes ögonen för att sekunder senare göra en jättesatsning med dobbarna före på Bojans smalben. Bojan låg på planen och vred sig i någon minut medan kung Mild joggade sakta och skrattandes därifrån.

Hur tryggt det ändå känns och hur bra för klubben det ändå är att ha Kung Mild som sportchef i dessa tider kommer spelaren, kämpen, hjälten och titanen Håkan Mild alltid som spelare ha en speciell plats i ett blåvitt hjärta. Hela Milds utstrålning på plan idag och genom hela hans karriär har varit " Mig kan du inte pissa på, Jag e blåvit"

Att några minuters spel i en plojmatch kan få en att sakna honom är helt sjukt, nu är det bara att hoppas på att Pontus skaffar "Mild-frilla" och blommar ut till i alla fall 50 procent av den hjälten Mild var, för då har vi allsvenskans största hjärta fräsandes på vårt innermittfält!

27 kommentarer:

  1. hur grymt hade det inte varit om pontus rakade en munk frissa? Kanske inte det första man tänker på som 20 åring när sommar och brudar hägrar men han hade varit "evig" om han gjort det.

    SvaraRadera
  2. inte munk, men iaf en liten lucka ;)

    SvaraRadera
  3. Jävligt stort att sparka ner en spelare med proffskontrakt i en plojmatch.Säger en del om situationen i huvet på idioten.
    Svarten AIK

    SvaraRadera
  4. stick härifrån ditt äckliga pisshuvud.

    SvaraRadera
  5. Svarten AIK:

    Ungefär lika stort som att sparka ner motståndarsupportrar? Eller håna Aubynn för sin hudfärg innan man kommer på att Boateng och Johnson också har samma hudfärg. Säger en del om situationen i huvudet på er idioter!

    SvaraRadera
  6. Bojan låg ner flera gånger och hade ont, han gick runt och såg förbannad ut för att de andra var dumma mot honom. Han verkar skum och jag vill aldrig se honom i Blåvitt. Däremot är Per Zetterberg välkommen.

    SvaraRadera
  7. Som göteborgare skall man prata försiktigt om rasism.Ravelli-Simpson.
    Svarten.

    SvaraRadera
  8. Vet nån om matchen från igår går i repris?

    SvaraRadera
  9. Ravelli är ifrån Växjö.

    SvaraRadera
  10. Blev imponerad av Brolin som trots att han är en köttbulle orkade springa och kämpa. Dessutom har han lite av känslan kvar.

    Även Kåmark var imponerande i sitt spel.

    SvaraRadera
  11. Själv tycker jag att man är ganska pantad om man spelar en plojmatch mot Mild & Schwarz när man har ett "proffskontrakt"...

    SvaraRadera
  12. Där kan du ha en poäng.Hur man är funtad när man sparkar ner någon i en plojmatch det vet bara Mild själv.(eller inte)
    Svarten

    SvaraRadera
  13. Svarte: Det borde la Schwarz och Thern också veta...syndes ganska tydligt att dom ville täppa igen truten på Bojan!

    SvaraRadera
  14. Ingen Bojan fan direkt men titta på Milds tackling.Inte direkt på boll,siktar högt.Syftet??Skada säger jag.Svarten

    SvaraRadera
  15. Man kan fråga sig hur "vettigt" det var att gå in så som Kung Håkan gjorde mot Bojjan, men helt klart fick han känna på riktig urkraft. Troligen aktar sig Djordjic nästa gång han ser Mild närma sig honom...

    SvaraRadera
  16. Om ni hade fel om Anton...

    SvaraRadera
  17. Svarten:

    Dra åt helvete, skaffa en egen blogg och ge fan i våran!!!

    SvaraRadera
  18. "Bojan bad om det, Håkan Mild är fel person att reta upp", citat Jonas Thern i dagens Stockholm City. Att jämföra dagens landslag med Mild, Thern och Schwartz är som att jämföra män med pojkar.

    SvaraRadera
  19. Dra åt helvete??Vad ska jag i Götelaborg att göra.När argumenten tryter,höj rösten......Svarten.Ps bloggen är riktigt bra därför läser jag den ds.

    SvaraRadera
  20. Skrattade hjärtligt och högt när jag såg Håkans tackling! Fan va Kung han är!!!

    Idiotisk tackling i en plojmatch? Eh, Håkan var väl en av dom få som verkligen bjöd på åtminstone en sak han är känd för. En uppvisnings match Med Mild utan ett gult kort är som Ronaldinho utan någon bollkontakt.

    Bojan är ju rätt korkad som riskerar sin karriär för en plojmatch. Han var inte så oskyldig i närkamperna han heller. Inte konstigt att han fick däng.

    SvaraRadera
  21. Hade Bojan inte smällt på så förbannat ruffigt i rygg på Håkan i samband med en situation vid sidlinjen strax efter Håkan blev inbytt så hade Bojan troligen klarat sig från tack för senast.

    Ge och ta, svårare än så är det inte inom fotbollen.

    SvaraRadera
  22. Ahah, så jävla milt när mild glidtacklade. Tänker direkt på: Håkan Mild föddes med fötterna först så att han kunde glidtackla läkarna i ansiktet

    SvaraRadera
  23. Bojan började matchen med att sparka ner Mild, rätt idiotiskt då han vet vad som då händer. Ingen som gnäller på Stefan S som sänkte Ledin som är fan så mycket mer proffs i allting än Bojan.

    Så skönt att se Håkan sparka ner allt och alla, Wernblom har ju guldläge att "gå på kurs" hos Håkan

    SvaraRadera
  24. Your website has a useful information for beginners like me.
    »

    SvaraRadera
  25. fans som kallar Håkan Mild kung - det säger det mesta om varför blåvitt och trelleborg förväxlas ute i landet...

    SvaraRadera
  26. Idiotic tackle in a team match? Eh, Håkan was probably one of the few who really offered at least one thing he is known for. A show match With Mild without a yellow card is like Ronaldinho without any ball contact.
    Lifestyle Tips

    SvaraRadera
  27. Nadra Service Provides NIC for Overseas Pakistani Brothers/Sisters, so they don’t have to hassle with paperwork & can save time. Documents Required for NICOP

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.