2006/05/31

Kom med i kampen för ett starkare Blåvitt!

SUPPORTERFONDEN Nu är ännu en lönehelg här, så var du med och stärk Blåvitt:


(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

PlusGiro (PostGiro) inbetalning
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn och telefonnummer. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

Kreditkortsbetalning (Payson)
Klicka bara på följande länk: online betalning. Välj sedan själv belopp. Vid detta betalalternativ tar Payson ut en viss avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%).

Inför nästa säsong kommer Blåvitt åter stå i ett läge där man slåss med andra föreningar om attraktiva spelare. Då blir varenda krona som föreningen får in från olika håll högaktuell att ha med i beräkningarna. Därför är det av enorm vikt om vi Supportrar genom supporterfonden kan ge ännu en stor inkomstkälla till Blåvitt!

I dagsläget är vi 184 personer som har skänkt över 70 000 kronor.
Vår kortsiktiga mål är att vi ska vara över 200 personer som skänkt minst 100 000 kronor innan VM är slut. Klarar vi av det? Bara med din hjälp!

Kom du med i kampen för ett starkare Blåvitt!

9 kommentarer:

  1. Värvningar måste påbörjas. Om alla 184 värvar en ytterligare person skulle vi ju få en jävla fart på fonden!

    SvaraRadera
  2. Hur går det med satsningen på att få företag och "kändisar" att stöjda fonden?

    SvaraRadera
  3. erikbe/ På IFK:s avrådan har vi avvaktat med det. Men kändissatsningen lägger vi ut kontakter på just nu, förhoppningsvis blir det en del sånt i höst!

    SvaraRadera
  4. Varför vill IFK att den satsningen ska vänta?

    SvaraRadera
  5. Nog bra att fokusera efter WM. Skälet till att avstå från företagsponsring är väl att IFK bedömer att man kan loosa kosing eller ?

    100 000 innan VM är ett stort mål måhända är 200 givare mer realistiskt?

    PAX!

    SvaraRadera
  6. il ciclone/ För att det är alltid bättre att vissa speciella personer förknippas med IFK och andra kanske man helst inte vill ha där.

    Men i slutändan är det ju vårt eget initiativ, men då Blåvitt själva har så bra kontakter på det området så för vi samtal med dem om det...

    SvaraRadera
  7. Om man räknar bort dom 30 mille ÖIS fick in år.Hur mycket fick dom in på sin Hjärtesponsor kampanj förra året?

    SvaraRadera
  8. 250 000 ifick Öis hjärtesponsorer in.

    SvaraRadera
  9. Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
    »

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.