2006/04/19

Välkommen till "storstan" Anton!

ANTON Baraben vill bara påminna Anton om vilken "metropol" Borås är...
(Vi vill be alla skvallerjournalister att observera att detta inte rör sig om något hot, men det visste ni ju redan.)

Skriv på för Anton i Blåvitt!

26 kommentarer:

  1. Varför passar ni inte på å länkar till namnunderskrift sidan när det handlar om anton?

    SvaraRadera
  2. Anonymous:

    Men det gör vi ju, hur kunde du missa det? ;-)

    SvaraRadera
  3. haha, är bilden verkligen riktig?

    SvaraRadera
  4. Aaa, Förvånad?

    SvaraRadera
  5. Ja, det där är ju en kommungräns, inget konstigt med det. Borås heter numera "Borås stad" och inte "Borås kommun" av någon anledning. Det finns nog liknande områden i Göteborgs utkant men om Antonsson väljer Elfsborg behöver han inte bosätta sig just där i ödemarken. Han kan till och med välja att bo i Göteborg om han nu skulle vilja det och det vet han nog.

    SvaraRadera
  6. Precis och då kan man ju passa på och påminna honom om att riksväg 40 är en ganska olycksdrabbad väg historiskt sett och skall han ändå bo i Göteborg kan han ju lika gärna spela i IFK. Jag förstår inte vitsen med att pendla till ett lag i en annan stad. Särskilt inte till ett sämre lag. Men oavsett det förlorar han massa tid och livskvalitet på att pendla och det tycker jag vore synd. Öka din livskvalitet Anton: Skriv på för IFK.

    SvaraRadera
  7. Anton lär ju behövas med tanke på hur Dennis & Kalle verkar sköta sig idag...

    SvaraRadera
  8. Hahaha, "är bilden verkligen riktig?". Dagens bästa!

    SvaraRadera
  9. Röd Guling:

    De e la ert "stadsmärke" som är det roligaste med bilden.. Två saxar...??

    SvaraRadera
  10. Vad är det man klipper med dylika saxar. Jo naturligtvis fårskallar så skylten är en symbol för Borås Frisörförening.

    Och en sak till, om Anton väljer att skriva på för Borås, då kan han inte välja att bo i Göteborg. Här kommer han i så fall aldrig att vara välkommen mer.

    Kanske är det på tiden att slänga ur Anders Svensson, varför skall vi låta honom bo i Göteborg?

    SvaraRadera
  11. Sista anonymous:

    Nu är du farligt nära Wagners "hot-gräns"...

    SvaraRadera
  12. stellham: Haha, ja det var precis det som jag fiskade efter och det tog inte många timmar innan jag fick napp. det vore kul om Wagner är på hugget.

    SvaraRadera
  13. Det vore jättekul om Wagner citerade en tolvårig chattare och bygger en artikel på det, håller med till fullo rödguling.

    SvaraRadera
  14. Det är lugnt grabbar, klart jag kommer till Blåvitt om jag ska flytta hem. Nu hörde jag dock idag från Martin att PSV och Anderlecht hört av sig angående mig, så det kan ju dröja ett tag.
    Men Karl och Cliff-gubben fixar detta utmärkt.
    Ses i alla fall på Gamla Ullevi i sommar!

    Med Vänlig Hälsning
    Anton

    SvaraRadera
  15. Vadå Hot?

    Jag skrev bara att Anton inte skulle vara välkommen i Göteborg. Det måste väl ändå vara vi Göteborgare som bestämmer vem som är välkommen här.

    Och som har rätt att bo i vår stad. Vem skulle det annars vara? En kloakmurvel?

    Wagner var inte det den gamle nassen med ringmuskeln? Eller hette han Rickard.

    Nej jag föredrar Uffe Wagner, han hade ett diplom hängande på Feskekrogen att han var Somalier.

    Till slut får man väl ändå glädja sig över storsegern över Heimat(när vi ändå är inne på Tyskar/Österikare). Hade det inte varit bättre att som GAIS skicka B-laget, dom kanske varit lite mer inspirerade/transpirerande.

    SvaraRadera
  16. Sorligt nog bor jag i Borås. Och jag kan säga att det är ångest. hahaha. bilden är klockren för övrigt

    SvaraRadera
  17. Sorligt nog bor jag i Borås. Och jag kan säga att det är ångest. haha

    SvaraRadera
  18. Jag har allt sett skog i Göteborg också, och förresten så är det bara kommungränsen precis som Röd Guling påpekade, och inte gränsen för där staden Borås börjar.
    Och personligen bor jag hellre i en villa med en härlig gräsmatta där man kan gå ut barfota, än att bo i ett höghus i centrala Göteborg på 8:e våningen. Tänk bara vilken panik det skulle bli om man fastnar i hissen på väg upp till lägenheten. Uscha, hemsk tanke för Antonsson ;)

    SvaraRadera
  19. linda
    i vissa städer, som består utav mer än några bondgårdar och ett par villor(dvs inte Borås), finns det plats för både höghus och villor.

    SvaraRadera
  20. Försvinn Boråsare!!
    Jag har redan bestämt mig!

    Med vänlig hälsning Mikael Antonsson

    SvaraRadera
  21. Alltså nu börjar det närma sig gränsen att Baraben framstår som exet man egentligen vill tillbaka till men hon har blivit så jävla bitter och osäker att man tar det lite yngre, mer korkade, blondinen istället för den man älskar. Tagga ner nu.

    SvaraRadera
  22. Ge er nu med era patetiska kampanjer. Fattar ni inte att spelare inte vill bli åtalade och misstänkta för skattefusk när de går till er klubb? Om nu Anders Svensson ens tänkte tanken på IFK förra året lär han nu dra en lättnadens suck att den tanken försvann snabbt och smärtfritt. Antonsson är knappast någon dumskalle och har förstås tappat allt förtroende för IFK:s sätt att hantera spelarfrågor.

    Ordna någon lista till stöd för Selakovic istället, då gör ni åtminstone lite nytta.

    SvaraRadera
  23. Den fege som inte vågar sätta ut sitt namn)

    Anders Svensson ligger risigt till själv hos skattemyndigheten.

    Han bodde ju kvar i borås under tiden han spelade i England men smet skatten i Sverige.

    I övrigt kan man undra över hur många andra klubbar som fifflat lika dant som persson och plånbok och nu är "Sketarädda".

    SvaraRadera
  24. "Antonsson är knappast någon dumskalle och har förstås tappat allt förtroende för IFK:s sätt att hantera spelarfrågor."

    Visst MP sänkte vårat förtroende till noll.

    Men med bara en snyggt byte så sitter världens mest pålitligaste människa på sportchefs-platsen nu.. så jag tror inte att Anton är särskilt rädd för att Mild ska sätta honom i skiten.

    SvaraRadera
  25. Att bo i Österrike är ju ett utmärkt tillfälle om man vill slippa skatt. Det vet de flesta revisorer. Därför lutar det åt att Antonsson väljer IFK. De har ju ett bra kontaktnät och kunniga jurister som kan se till att man både som spelare och klub slipper betala skatt.... ett tag. Och eftersom Sella skall åtalas så kan man ju använda hans konto en gång till, det spelar ju liksom ingen roll, en, två eller 3 ggr. Problemet är väl att ni inte har pengar att betala Anton med ens om ni fifflar.

    SvaraRadera
  26. ...för övrigt är Anders friad, till skillnad från era spelare och ledare.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.