2006/04/25

Matchtröjetävlingen: 4 dagar kvar!!!

SUPPORTERFONDEN Under April månad lottar Supporterfonden ut den nya matchtröjan bland fondhjältarna som skänkt 500 kronor eller mer till Supporterfondens insamling till Blåvitt! Då är det alltså den totalt bidragna summan som skall överstiga 500 kronor. (Dvs att man den 30 April har skänkt 500 kronor eller mer, när man skänkt pengarna är irrellevant.)
Utöver att vi lottar ut en tröja så kommer vi även att ge en tröja till den fondhjälte som skänker mest under April månad. Här kan man alltså inte tillgodose sig tidigare bidrag, utan här vinner den som skänkt störst summa under April månad.

I nuläget räcker det med andra ord att ett bud på 501 kronor kommer in för att den skänkande fondhjälten ska leda jakten på den signerade Apriltröjan!

42 Personer har i nuläget skänkt 500 kronor eller mer och deltar automatiskt i utlottningen av den andra signerade matchtröjan. Alla fondhjältar som skänkt minst 500 kronor till insamlingen innan 30/4 2006 deltar per automatik i denna utlottning.

TÄVLINGENS SISTA DAG ÄR LÖRDAG DEN 29 APRIL.

(I båda fallen måste pengarna finnas registrerade på Supporterfondens konto innan April månads slut. Generellt brukar det ta cirka två bankdagar om man gör en inbetalning via bankgiro. SMS-bidragsgivare kan tyvärr inte deltaga i denna tävling.)

LYCKA TILL FONDHJÄLTAR!

www.supporterfonden.se

14 kommentarer:

  1. Matchtröjan kostar väl 600:- i shoppen så just nu är den billigare i supporterfondens tävling. Släng in 501 spänn och chansa..!

    SvaraRadera
  2. hehe ja jag funderar fan på att slänga in 501 kronor själv om inte budet höjs för det är en smått unik chans på en sån fin tröja för ett så lågt pris...

    SvaraRadera
  3. Då slänger jag in 502 spänn ;)

    SvaraRadera
  4. haha då blir det budgivningskrig mellan oss för jag kan nog skrapa ihop till 503 med... ;)

    SvaraRadera
  5. om man skänker flera belopp, dvs 200 imorn och 300 på freda plus 50 på lördag, räknas alla de samman då?

    SvaraRadera
  6. anonym/ Jajjemen, det går alldeles utmärkt så adderas dina gåvor under ditt namn!

    SvaraRadera
  7. D högsta nån gett den här månaden är väl 526 kr?

    SvaraRadera
  8. senaste anonym/ Nej det är totalsumman som redovisas i "Senadte fem gåvorna"-rutan. Så om man skänkt 426 kronor sedan tidigare och nu skänker ytterligare 100 kronor så hamnar man med totalsumman 526 kronor på senaste-listan...

    SvaraRadera
  9. LÖNEHELG!!!

    SvaraRadera
  10. det ryktas att en känd administratör från svenskafans gjort en pudel och satt in en ansenlig summa till supporterfonden...

    SvaraRadera
  11. Förtälj mera

    SvaraRadera
  12. Om ni tänker auktionera ut nån tröja nån gång tycker jag ni skall använda "lägsta unika bud". Skulle vara intressant att se vad en tröjauktion skulle inbringa.

    SvaraRadera
  13. Underbart nu ska man raljera över dem som skänker pengar också. Sen lipar man på andra sidor om att folk motarbetar fonden. Det blir inga mera pengar ifrån mig i alla fall. Lycka till!/Fredrik

    SvaraRadera
  14. Personligen tycker jag IFK-supportrar är experter på att snacka men jävla bullshittare. Hur svårt är det att trycka in ett par hundra från lönen och på så vis få ihop en jävla massa stålar efter 12 månader?

    Nej IFKare snackar istället medan vi Gaisare samlar in och då ställer verkligen alla upp. IFKarna här sitter och lipar men stödjer inte ens sin insamling haha patetiskt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.