2006/03/25

Håkan Mild nere i Wien hos Antonsson!

SILLY SEASON Som Baraben tidigare berättat har IF Elfsborg trappat upp sina försök att signa den före detta Blåvita backstjärnan Mikael Antonsson. Antonsson som numer spelar i Austria Wien är kontraktslös till sommaren och nu har även Blåvitt satt in en stöt för att plocka hem Blekingesonen.

Enligt färska uppgifter till Baraben.com är inte Håkan Mild i Göteborg- för att han har rest ner till Österrike för att nyförhandla med "Anton". Håkan Mild träffar nu i helgen Anton för andra gången i vinter och åter verkar IFK vara den hetaste kandidaten för "Anton" vid en eventuell (trolig) hemflytt i sommar.

Mer info inom kort.

30 kommentarer:

  1. Lägg där till Stefan Andreassons kommentar i Borås Tidning idag:

    "-Det händer inget förrän den förste juli. Det känns som att den trupp vi har är stark nog"

    http://www.bt.se/bt/btartikel.asp?version=262084

    Det ser lovande ut...

    SvaraRadera
  2. *JÄÄÄÄSP* Mer än 30 timmar gammal nyhet...

    SvaraRadera
  3. Detta är underbara nyheter! Hoppas verkligen att anton kommer hem till blåvitt. Just nu behövs det ju inte egentligen men Kalle sticker nog till England till sommarn och då hade detta varit en perfekt lösning som ersättare!

    Heja Mild!

    SvaraRadera
  4. skönt att få hem en back nu när en annan lär lämmna under sesongen.

    SvaraRadera
  5. Tror ni verkligen Kalle sticker i sommar?
    Han har ju inte direkt rosat vårat försvarspel på senaste tiden.

    SvaraRadera
  6. Kalle, sticker inte under sommaren, han har sagt själv att han inte kände sig riktigt mogen ännnu till mig.

    SvaraRadera
  7. *JÄÄÄÄSP* Mer än 30 timmar gammal nyhet...

    Skillnad på pajassnack på forum och bekräftelse från Baraben som "alltid" har rätt.

    SvaraRadera
  8. Det skulle vara riktigt bra om vi fick hem Anton men jag är tveksam.

    SvaraRadera
  9. Grymt om det stämmer!

    SvaraRadera
  10. håkan mild håkan mild håkan mild

    SvaraRadera
  11. Tror inte kalle är nått hett namn uten i Europa direkt. Men skulle han storspela under vårsäsongen så är nog inte IFK främmande för en försäljning av han för rätt pris.

    SvaraRadera
  12. thomas76/ grekiska lag har visat intresse, det vet jag.

    SvaraRadera
  13. Men visa intresse? Cagliari hade honom på en lista med 76 namn i somras. Är det också att visa intresse? Nja... Sen att ropa hej innan Anton kommit över ån är också roligt. Att Tjalle åkt till Wien för att möta våren betyder kanske inte att IFK är enda alternativet?

    Varför värvade (eller försökte vi?) inte vi Labinot Harbuzi som vi var så intresserade av för fem år sedan när han stack till Feyenoord istället. Nu drar han hem till Malmö igen. Och han bor i U21-landslaget. Offensiv mittfältare. Har vi för många sådana?

    SvaraRadera
  14. *JÄÄÄÄSP* Mer än 30 timmar gammal nyhet...

    Skillnad på pajassnack på forum och bekräftelse från Baraben som "alltid" har rätt.

    lö mar 25, 06:46:47 PM

    För din info, var det inte pajassnack alls.

    SvaraRadera
  15. Med vilka pengar tror ni att IFK kan locka hem Antonsson? Då han är kontraktslös vill han ju ha en fin "signing fee".

    Både Elfsborg (Anders) och IFK (Selakovic) har betalat ut ordentliga sådana summor på sistone. Men nu lär ju inte Mild kunna bjuda över Andreasson med tanke på skatteskulden.

    /Borås

    SvaraRadera
  16. borås/ Anton har hjärta.

    SvaraRadera
  17. Tror vi har en stor fördel att ha Mild som förhandlare här. Ärligt talat: vem vågar, öga för öga, säga nej tack till Håkan Mild och välja Elfsborg? Tror knappast Anton gör det..

    SvaraRadera
  18. Vi fans har hjärta. Tyvärr har nästan inga spelare på den här nivån det. Det handlar alltid om pengar.

    /Borås

    SvaraRadera
  19. Farsan satt bredvid Mild både på väg ner och hem från Wien (farsan mellanlandade där på väg till barcelona). Mild verkade munter och hoppfull på väg ner , men mindre positiv på väg upp. Mild hävdade att elfsborg låg bäst till av de svenska klubbarna eftersom han såg det som omöjligt för Blåvitt att bjuda över. Samtidigt såg han det som mer tänkbart att någon utländsk klubb kommer in och signar Antonsson. Holland trodde Mild på.

    SvaraRadera
  20. Vi kan värva hem Anton utan signing-fee! En klausul som ger honom rätt att gå för en miljon om en utländsk klubb visar intresse. OK Ellos och MFF kan ge honom 5 mille i signing-fee men då vill dom ha ett långt (4-5 år) kontrakt med honom. Och ska han gå då vill dom ha mycket pengar, blir svårare att bli proffs igen då.

    SvaraRadera
  21. http://rodguling.blogspot.com/2006/03/intressant-angende-antonsson.html

    SvaraRadera
  22. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  23. För det först: Elfsborg har värvat klart inför säsongen 2006.

    För det andra: Ser det lika lovande ut när jag citerar en säker källa --> "Bättre nyheter från flyget tillbaka från Wien. Farsan satt bredvid Mild på vägen hem också, förhandlingarna med antonsson hade gått sådär. Mild trodde inte att Blåvitt kunde lösa det ekonomiskt och att exempelvis elfsborg låg bättre till."?


    Den som lever får se :)

    SvaraRadera
  24. Min brosa satt bredvid Mild på väg ner och hem från Wien. Mild var själaglad och firade Antons kontrakt med en wirre, en champis och två Öl tillsammans med lite flygmat.

    SvaraRadera
  25. Min halvbror satt bakom mig på tåget en gång. Han åt lakritsbalkar.

    SvaraRadera
  26. Min sysslings ex-pojkväns grannes arbetskamrats styvfar satt tre stolsrader bakom Mild på flyget hem och kan intyga att Mild mumsade på Mozartkugeln som han hade fått av Antonsson.

    SvaraRadera
  27. Lasse Zagai såg Mild äta dammsugare med "Anton" på Hilton i Wien. Såg ut som kärlek sades det...

    SvaraRadera
  28. Jag såg Ebbot på tåget en gång. Det var stort. Sen har jag suttit mitt emot Marcus Birro på tåget också. Och enligt hans farsa, som kommer från Italien, är Simone Inzaghi på gång till Blåvitt.

    Fotbollsspelare tänker nog hellre med hjärnan än med hjärtat. Varför skulle Elfsborg vara så hejdlöst fel för en kille från Blekinge? De har ett hyfsat namnkunnigt lag, de ligger på pendlingsavstånd till Göreborg, de har billiga horor, fin stadion, de satsar bra. Jag skulle nog valt Elfsborg själv i hans sits.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.