2006/03/23

Forum för fondhjältarna öppnas snart!

SUPPORTERFONDEN Inom ett par arbetsdagar kommer ett internforum för alla Fondhjältar att öppnas här på Supporterfonden. Så det omtalade forumet är äntligen här!

Nu kan du alså inom kort diskutera fonden med andra fondhjältar. För att din ansökan till forumet skall bli godkänd måste du fylla i så mycket information som möjligt och du måste även finnas med på listan över fondhjältar. För att få skapa ett forumkonto måste man ha skänkt över 100:- Din profil på forumet kommer alltså att vara densamma som visas i fondhjältar-listan. För att din ansökan skall behandlas så fort som möjligt är det viktigt att vi får in uppgifter som överensstämmer med dina tidigare registrerade uppgifter.

Tanken är att vi ska skapa en intressant och explosiv debatt mellan alla hundratals personer som blivit och blir fondhjältar genom att skänka en summa på över 100 kronor till Supporterfondens insamling till IFK Göteborg. Här kommer allt från vårt löpande arbete, till olika idéer om arbetsmetoder till höstens kommande fondmanifest att diskuteras.

Kanske även lite fotboll, den som är fondhjälte och registrerar sig får själv vara med och utforma debatten...

Är du redan fondhjälte? Ta dig direkt till forumregistreringen här!

4 kommentarer:

  1. Kul att se att Martin Crossa har kvar hjärtat på rätt ställe... ;)

    SvaraRadera
  2. Har inte supporterfonden en egen hemsida? Det känns som om allt på baraben handlar om supporterfonden numera. Supporterfonden är ett bra initiativ, men kanske inte så jättekul att läsa om alla gånger.

    Jag vill ha satir, rykten, taktiksnack och annat gött, inte en massa uppdateringar typ "nu har vi fått in 100 spänn till".

    Jag vet vad ni tänker: "skriv själv då för helvete", men jag orkar inte.

    Heja Blåvitt
    Mr Rantanen

    SvaraRadera
  3. presonligen tycker jag supporterfondens info här är viktigare och mer intressant än silly season och skit. silly är ju dessutom helt död för oss i år...

    SvaraRadera
  4. Rantanen/ 4 av senaste 15 artiklarna handlar om Supporterfonden, så att det är någon majoritet eller så är det faktiskt inte tal om.

    Sen som det sägs, den här Silly Season har varit riktigt otacksam för oss Blåvita. Sen åkte vi ut Royal League med så ämnen att skriva om börjar sina...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.