2006/03/23

Adidas i öst- Adidas i väst...

MATCHTRÖJAN 06 Så var den här, årets matchtröja. En hel del mer vita inslag och endast tre blåa ränder på det vita underlaget gör att Blåvitts matchtröja anno 2006 är helt identisk med Djurgårdens dito.

Färgerna undantaget naturligtvis.

ICA-logotypen verkar ha halkat till lite vid tryckning med då den ligger lite väl långt ner vad det verkar?

Bedöm själva, men visst känns lite mer slätstruken och blek i jämförelse med fjolårets hemmaställ?

34 kommentarer:

  1. Ja vad ska man säga. Det är ju en blåvit tröja så den blir snygg för det, men dels skrämmande fult vitt fält längst upp, dels fult att ränderna inte sträcker sig hela vägen upp och delt fult att ICA-loggan är så lågt ner.

    Sen: SKIPPA DEN DÄR STJÄRNAN SOM DE SNACKAR OM ATT HA OVANFÖR KLUBBMÄRKET. SÅNT ÄR FÖR HYBRISLAG SOM AIK OCH DIF. VI ÄR FÖR STORA FÖR SÅNT SKRÄP.

    SvaraRadera
  2. Djurgårns tröja blir mycket snyggare trots samma modell- för att man har den mörka och inte den ljusa (i vårt fall vita) färgen i botten. Nej denna tröja köper jag inte till mina ungar, bättre att köpa fiolårets då.

    SvaraRadera
  3. helt ok, inte värdelös, inte succé.

    SvaraRadera
  4. Nej, denna modellen var inget vidare. Tycker också att det blir konstigt med det vita fältet ovantill samt att reklamen nästan hamnar halvvägs ner i shortsen.

    Angående en stjärnas vara eller icke vara, så tycker jag att vi väntar i tre år och efter tre raka SM-guld kan vi ha två stjärnor.

    SvaraRadera
  5. aja, men att det är fik o inte dif gör ju att man gillar den mer, sen är ju ifks modell bra möe hetare ock! ;)

    SvaraRadera
  6. Jag tycker den är skitsnygg. Enda plumpen är att reklamen hamnat för långt ner.

    Annars... snyggaste tröjan på länge och Alex är ju en jävligt tjusig karl.

    Kjelle

    SvaraRadera
  7. Undrar om inte jurgårdens ser extra nördig ut med det innehåll den har på bilden.

    SvaraRadera
  8. Vi vill inte ha nån stjärna, vi har klarat oss bra länge utan stjärnan och det var ganska länge sen vi vann vårat 10e guld...

    SvaraRadera
  9. Kapten/ Jag håller med. Jag vill inte heller ha en stjärna, har man inte haft det sedan man fick sina 10 guld som klubbarna i Italien har, då känns det bara patetiskt att slänga dit den. Det blir lite hybrisvarning som någon sa...

    Man ska liksom banka sig för bröstet 7 guld senare för att visa att vi är uppe i 2-siffrigt? Neeeh.

    SvaraRadera
  10. Klart som fan vi skall ha en stjärna. Så jävla svenskt, man skall inte tro att man är något. Det är ju för fan snyggt med en stjärna ovanför klubbmärket oxå. Vi är den mest framgångsrika fotbollsklubben i Sverige och det skall synas!

    Kjelle

    SvaraRadera
  11. Fan, ju mer jag kollar på tröjan ju snyggare tycker jag att den blir. Speciellt när den ligger bredvid difs tröja. Blåvitts tröja regerar över difs, och Alex regerar över johannesson!!!!!

    SvaraRadera
  12. Är också emot stjärnan av ovan nämnda anledningar.

    Känns dessutom muggigt att ha lika många stjärnor som aik och öis, när meritlistan vi har är så många ljusår ifrån.

    SvaraRadera
  13. heltt åt helvete

    SvaraRadera
  14. ett rejält kliv uppåt jämfört med de senaste årens pyjamas.

    SvaraRadera
  15. otroligt snyggt med allt det vita, men varför ica reklamen så långt ner?

    SvaraRadera
  16. Den va ju fulare än förra årets men absolut inte lika ful som Dj**gårdens

    SvaraRadera
  17. Lite för mcyket vitt högst, skulle vilja ha ränderna ända upp. Sen hoppas jag spelarna får sin tröja i sin egen storlek, så inte alla har XXL. Alla har ofta svårt att fylla ut sin tröja.

    SvaraRadera
  18. Varför det vita uppe vid axlarna? Det är ju så oerhört mycket snyggare med ränderna över hela tröjan (tänk Inter/Juventus).

    Ska det vara så svårt att förstå, Adidas?

    SvaraRadera
  19. Kan man inte istället få en stjärna för varje gång man varit i minst kvartsfinal i en av de europeiska cuperna? Det vore kul. IFK har en stjärnhimmel, Malmö en stjärna och alla andra noll (typ). Det kunde vara kul. Ha-haaa!

    SvaraRadera
  20. Kjelle:

    Har inget att göra med att det är svenskt. Skulle vi haft en stjärna skulle vi haft det när vi vann vårt 10e guld (1984 för den som är intresserad) inte 22 år senare. Isåfall kan vi ju lika gärna ha 17 stycken stjärnor...

    SvaraRadera
  21. Det årets dress är helt okej. Det är väl inte jätte oväntat att det gnälls från vissa håll. Självklart ska man få uttrycka sin åsikt men det känns som om vissa bara gnäller för sakens skull, tråkigt.

    SvaraRadera
  22. Här är ju den "riktiga" tröjan.
    ICA-loggan sitter därden skall. Jag tycker att den är riktigt nice!!!

    http://www.ifkgoteborg.se/IFK_Goteborgs_troja06.jpg

    SvaraRadera
  23. Vad fan! Det är ett hån och inget annat med Ica-logon nere på magen. Vi kommer aldrig vinna allsvenskan med en sån tröja.
    Allt är över.

    SvaraRadera
  24. Hoppas då att vi har 2 stjärnor på vår matchdräkt när vi spelar i UEFA-cupen i år.

    SvaraRadera
  25. ohj/ tack för den länken. Det ser ju helt fantasiskt ut. Stjärnan är med på shortsen oxå. Jag har efterlyst den stjärnan i många år nu och utbrister ett Fylkingst äntligen! Bättre sent än aldrig. Tänk er det stället i Europa med en lite mindre ICA logga och en siffra istället för reklam på shortsen. Jag fattar inte hur vissa kan klaga, det här är den snyggaste tröjan Blåvitt haft på länge. Klockrent!

    Kjelle

    SvaraRadera
  26. Stjärnorna borde stanna på italienska matchtröjor...merda!

    SvaraRadera
  27. Jag har nu ändrat mig efter att tittat på tröjan en del och efter ohjs bild(där ICA-loggan sitter där den ska). Den e ju faktiskt riktigt läcker.

    SvaraRadera
  28. Bravo Daniel!

    Jag ska inte bomba sönder den här tråden med inlägg men jag har börjat se det som min mission att få alla att inse hur snygg den nya tröjan är. Och den vita detaljen längst ner på shortsen är ju hur snygg som helst. Tänk om de hade haft namnen på ryggen också istället för reklam... men det är kanske för mycket av det goda.

    Bortatröjan kude dock varit mer spännande. Varför inte helvit, eller orange som den var för några år sen. Det tyckte i alla fall jag var snyggt.

    Kjelle

    SvaraRadera
  29. Reklamen vid naveln ser ju hyfsat (i)navlat ut ("höhö") Annars ser matchstället helt okej ut, och bortastället tycker jag faktiskt är riktigt snyggt.
    Tycker dock att blir lite löjligt med tre olika loggor + stjärna ovanpå varandra på shortsen.(bortastället)

    /tob

    SvaraRadera
  30. En skala 1-10 ger jag tröjan minus 3. Alldeles för mycket vitt. Historielöst.

    SvaraRadera
  31. I like it. Mycket snyggare än förra modellen.

    Reservstället däremot är så jävla trökigt så det finns inte. För det första: rött.... ska man ha rött så så får man ha helrött ala Liverpool. För med så mycket reklam och krumelurer som är på vår så ser det långt i från proffsigt ut.

    För det andra: Samma modell som djurgården - igen. Sååå fantasilöst!

    Varför måste Adidas designa allt själva? Det är ju samma med landslagen. Säkert 30 länder med samma design på Adidas-dressen.

    Åt helvete med Adidas!

    SvaraRadera
  32. Snygg tycker jag, men jag har kanske ett för blåvitt färgat hjärta? :-)

    Hur som helst, tänk om vi haft MFFs tröja eller Örjks... tusen små äckliga reklam pluttar på tröjan. Nej tack!

    SvaraRadera
  33. Stjärnor?? Behövs väl förf*n inga stjärnor! Sånt kan aporna hålla på med.

    Min dröm är en helt reklamfri tröja, alltså inte ens tröjtillverkaren skall synas. En helt tidlös dress. Värdighet och klass.

    SvaraRadera
  34. 1 och en 7/10-stjärna kanske?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.