2006/01/17

Sverige- Saudiarabien; en Blåvit glädjehistoria

LANDSLAGET Karl Svensson, Stefan Selakovic och Niclas Alexandersson reste i söndags natt från Norge ner mot Saudiarabien.

I dagens match i Rijad startar Kalle Svensson och Niclas Alexandersson i den svenska elvan och VM-bloggen "WM" spekulerar i att bägge är högaktuella för den svenska VM-truppen till sommaren.

"Kalle Svensson. Han är den ende (av WM) tilltänkte "fjärde mittbacken" i Mellanösterntruppen. Med två bra landskamper och en bra allsvensk vår har han stora möjligheter att ta plats i truppen i sommar."

Från: http://wm.blogg.se



Med tanke på att de tre vanligtvis ordinarie blåvita spelarna spelar landskampsdubbel i Mellanöstern så kommer självfallet även träningsmatchen mot Vålerengen i Norge på torsdag innebära en del omkastningar i startelvan. Blåvitt åker upp till Norge på torsdagen och spelar match samma dag, detta i kombination med att man just nu är i säsongens förmodligen tyngsta träningsperiod kan innebära en hel del lite sega ben mot "Enga"?

5 kommentarer:

  1. Var står baraben om den saudiskasynen på hmmpf kvinoofrgan ocg Rolands prat om att kvinnor kan se den på TV?

    SvaraRadera
  2. politik kan man snacka nån annanstans gudrun

    SvaraRadera
  3. Gudrun

    Varje skribent har nog sin åsikt.

    SvaraRadera
  4. Detta togs ju upp av baraben redan innan jul, frågan är ju snarare om vi skulle åkt dit över huvudtaget än om kvinnor ska få se fotboll idag. Debatten borde tagits långt tidigare och om rätt sak, vad fan gör svenska landslaget i Saudiarabien över huvud taget?

    SvaraRadera
  5. Gudrun:

    Sen kan man återigen understryka att Baraben inte har någon gemensam hållning eller ståndpunkt i några frågor. Åsikterna är alltid författarnas egna & materialet "godkänns" aldrig av någon "chefsred".

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.