2006/01/31

Det sker saker kring Officiella hemsidan!!

IFKGOTEBORG.SE Först kom Baraben.com, sen Hammarbys Officiella blogg och nu föds IFK Göteborgs Spelarblogg! Inte en dag för sent, eller som de själv uttrycker det på officiella: "Nu gör IFK Göteborg som många andra. Vi har blivit med blogg. "

I chocken över att Blåvitt skapar detta kommunikativa organ för sina supportrar kan vi inte annat än buga och bocka, kanske ge en stående ovation. Ännu vet vi inte om det är marknadsgeneralissimo Lundberg, webräven med Morriseylooken Arvidsson eller nya stjärnskottet Häggblad som kläckt denna idé, men bra är det i alla fall.

En dag som denna bortser vi helt från att designen är minst sagt tafflig och att det faktiskt saknas en del elementära blogg-funktioner (RSS-flöde till exempel) och lyfter på "Söderberg-hatten" för initivativet. Dessa detaljer går trots allt att fixa till efter hand.

Supporterfonden.se växer för övrigt just nu en FAQ (Ofta återkommande frågor) fram, där projektledningen försöker besvara alla tänkbarta oklarheter kring projektet. Så har du frågor, se till att agera, säg ifrån, fråga och delta!

Glöm inte heller bort att vi nu har en strid ström av banners som kommer upp där alla med intresse för fonden kan lägga upp banners på sina egna hemsidor. Bannersidan uppdateras löpande med olika budskap som passar olika individer, men grundtanken är densamma- en stark supporterfond är ett enormt stöd för IFK Göteborg! Här finns även färdiga koder för er som saknar tekniska kunskaper, att klippa in så att bannersen hamnar på respektive hemsida.

8 kommentarer:

  1. "Morriseylooken Arvidsson"

    haha klockren poesi.

    SvaraRadera
  2. ÄNTLIGEN ett livstecken från vår officiella hemsida...

    SvaraRadera
  3. Jävligt bra och rolig läsning från Adam. Ska blir spännande att fortsätta läsa Officiellas blogg.

    SvaraRadera
  4. Banners banners banners. Varför har inte ifkgoteborg, anglarna och alltid blåvitt banners uppe?

    SvaraRadera
  5. bara ni inte blir avundsjuka. ;)

    SvaraRadera
  6. Någon som sa någon om Banner?

    SvaraRadera
  7. Banner-produktionen på Supporterfonden borde helt klart leda till att Grogg prods med minst ytterligare en ny Banner...

    SvaraRadera
  8. IFK Göteborg skall ha beröm för denna idée! Mycket bra initiativ och Adam verkar lämpa sig som skribent.

    anon:
    Bra fråga, enligt artiklarna på bloggen här så står samtliga bakom suppfonden utom alltid blåvitt. Dom kanske inte får för svenska fans?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.